ya acaba bu yerlesme kanamasi denen sey illaki pembe veya kahverengi mi olmak zorunda :44:
ferdacım canım...çok haklısın yılmak bırakmak yok..kıızlar kendinizi bırakmayın lütfen
bakın ben en ümitsiz olduğum ay(prolaktin tsh çkıkmıştı)o ay bile bırakmadım elimden geleni yaptım
ovucan kullandım yine
ümitsizdim ama yılmadım
valla bırakmak yakışmıyor size
bugünkü ruh halinize veriyorum
yoksa azimle devam edicez
ergeç oluyor işte çok örneği var gözünüzün önünde
sakın bırakmayın
kürlere devam, ilaca preseede
ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmamız lazım
hobaaasüperizz kızlarr dört kişi oldk ble diyette her cuma en çok klo vereni secelm aramzda gaza getirirz birbirimizi
süpersnn birsumm ben sana dedm daha once ama sonçta kendi kararın die ısrar edemıo insan ama en dogru kararı vermssn arginmaxı da alsanaii şeyler olck ii şeyler inşşş
hepinize çok teşekkür ederim kızlar..daha iyiyim şimdi..ilk şoku atlatıyorum..
bu ay ilk kez sıkıntısız halvetler olmuştu preesed vede hayıttanda çok ümitliydim...
birde göğüs ağrısı yaşadım sanırım psikolojim bana yine oyun oynadı...
artık hiç bir belirtiya inanmam adet gecikmesi dışında...
keçiboynuzu tozu alacağım netten blabilirsem birde bu kürü deneyeceğim yararlı olduğunu duydum..
hayıt içmelimiyim bilmiyorum..incir keçiboynuzu preesed arginmax yine yeniden başlıcam bakalım...
benim ovulasyon 15 tatil denk gelecek sanırım bu ay ve ovulasyon geçmeden ankarayada gitmeyeceğim..
bu daha önemli dimi
luletta canım ben ilk ay dr ya gittim kana baktı alttan ultrasonla baktı herşey normal dedi...
eşimede test yaptırdık ondan braz sorun çıktı...
8.ayımıza girdk cnm dr 6 ay sonra gel demişti aslında ama 8.ayda bitsin hamile kalamazsam gideceğim
ildam gebemiymişşşş doğru mu okudum bennn
valal guneş gibi dogdu ildann hberi topgeee umut güneşmzzildaa
h.g azrammm
aysunum hayirlisi olsun bitanem simdi okudum canimmmm insallah gelicek bebisler yafrim benimmmm sabret bitanem
selam kızlar
aaaa noluyo bakimmm,,kendinizi bırakmayın lütfen
eninde sonunda gelicek bu bebişlerrr
üzülmeyin lütfen
inşallah cnm bnm hayırlısı Rabbimden..seninde erkek faktörüydü değil mi duygum??
hayırlısı aysuncum..eşinede yoğunlaş tatlım..tabikde gidip görünmekte tekrardan farya var..inşallah gerek kalmaz tatlım..
evet huzurum canım bizde bi patlasaydık
Aysuncum mide bulantisi göbek altında iz göğüs ağrısı lekelenme iştah artması........ Bu belirtilere inanmıyorum ama bikkinlik belirtisine inanıyorum size edilen dualara inanıyorum dostluğunuza inanıyorumbir de ildanin ayağını suruyecegine inaniyorum
azram evt geldilerrr sağolsunlar vakitlice
kötüydüm ama şimdi iyiyim..
Sabrediyorum bebeeemm
ilda hepimize umut oldu moral oldu..
preesedli ve hayıtlı bi bebeğimiz geldi::.
aslm canim hosgeldinnn
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
ferdacım canım...çok haklısın yılmak bırakmak yok..
bugünkü ruh halime ver gerçektende kırmızıları görünce kısa bi şok yaşadım..
ama geçti sizinde sayenizde...
hayıt iç diyosun yani sende duyguda tamam bugün 1.gün 3. gün başlarım yine içmeye..
çok sağol desteklerin için
tamam duygummm bende kilo tickeri yapıcam birazdan başladık ozaman...benim hedefimde 8 kilo en azından 0vulasyona kadar 2 sini versem
biri bizimi konuşuyo:112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?