Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildaaaaa ay inanamıyorumm çok tebrik ederim bugün mü öğrendin dün ben listede görmedim çünkü allah sağlık sıhhat versin sizlere

Kovalar için nuray sayarı yorumunda haziran daha şanslı gözüküyormuş çocuk için. Bir de 8 ekimi not edin harika bir gün olacak diyor.

indirdim canım onunlar birlikte mi yapıcaz yoksa sayıcakmıyız
yabancı dil konuşuyo ben anlamıyorum o karının dediklerini

ay hülyaa ya kopardın beni gülerken bi öksürük tuttu kurtulamıom şimdiaman bşey demıo zaten motive amaçlı konşuo o yaptıklarını sen yap onn yeter hülyacımm

Son düzenleme:
ay hülyaa ya kopardın beni gülerken bi öksürük tuttu kurtulamıom şimdiaman bşey demıo zaten motive amaçlı konşuo o yaptıklarını sen yap onn yeter hülyacımm

ay kıyamam sana ya güldürmek isterken seni daha mı beter hasta ettim yoksa
ben sevdim bunları iş yerinde de canım sıkılınca yaparım bunlar günlük mü yani bigün birini yapıcak diğer günü öbürünü mü

bak yarın ilk ikisini yap ...kaydettn ya dosyaları pcye kaç mil oldklarını da yazda karşmasın e mi? sonra da üç mili yaparsın ben bugun üç mili yapcm

bak yarın ilk ikisini yap ...kaydettn ya dosyaları pcye kaç mil oldklarını da yazda karşmasın e mi? sonra da üç mili yaparsın ben bugun üç mili yapcm

tamam canımmm
saati falan yoktur herhalde bunun dimi ben bu akşam bunun birini yaparımmmmm
dün akşamda yaptım yemekten sonra kendim biraz ev müsait olsa koşu bandı alıcam ama ev küçük koyacak yer yok yaaaahamile kalınca çok iyi olur evde koşu bandııı

kızlar herkese selam bu arada.ben bu aralar pek giremiyorum malum annemler bizde şimdi gene çıkıcam ama çok özledim sizleri bugün prognex ilaca başladım adetimin14.günü hala tam yumurtlama çizgisini göremedim 16. gün görcem heralde daha da halvet yapamadık .hafta sonu da direksiyon sınavım var

koşu bantları çok kocamn cnm ya çocuk odam musait bnm ama bebişmn o oda gelcne dolck tamamen o yuzden almak istemıorm ben de koşu bandı kısın leslie yap yazın da çık yürü yeter işte saati ne kadar sürerse video btene kadar işte ilk ikisini yap bugun 500 adım ile bir mili ...

dr mu başlattı cnm o ilaca ? daha geçmemştr cnm yarın falan başlasnz ii olu ama tabii oncesnde spermlerin orda olması daha iimiş ya ..

dr mu başlattı cnm o ilaca ? daha geçmemştr cnm yarın falan başlasnz ii olu ama tabii oncesnde spermlerin orda olması daha iimiş ya ..

evt cnm bu ay ilk defa adetimin 3-7.günü serephone içtiç 14.günüm bugünde prognexe başladım tabi bide halvet gerek bakalım eşim işten geç ve yorgun gelmezse bu akşam olcak

evt cnm bu ay ilk defa adetimin 3-7.günü serephone içtiç 14.günüm bugünde prognexe başladım tabi bide halvet gerek bakalım eşim işten geç ve yorgun gelmezse bu akşam olcak
hadi rastgelsn cnm inşş gelsnn bebişinn bu ayy

Son düzenleme:
selamlar kızlar
uyudum uyandım
haberler de ardı arkasına dökülmüş

efsanee tebrik ediyorum
Allah kucağına da almayı nasip eder inşallahh

aysun seni çok merak ettim ama devamı gelmiş heralde
hiç üzülmeyin lütfen bakın ilda umut olsun size
kürler ne kadar işe yarıyor görün
ildanın şokunu hala atlatamadım yaa, yattım kalktım yine onla uyudum uyandım resmen
çok sevindim cidden
dediğiniz gibi eskileri duyunca daha fazla seviniyorum elimde değil

hepiniz için hayırlı ve bereketli bir sene olsun inşallahh

İlda tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin canım.

Bugün aldığım en iyi haberdi bu

Efsanede hamıleymıs sanırım waaooow tebrık edıyorum canım ne güzel haberler bunlar

haklsn ferdamm vala bende bi rahatlma oldı bu ay kontrol eilmıo bazı şeyler bunu çok çok ii anladm bi de klo vermeye de konsantre olnca daha bi ii hssedıorm kendimi ildann sevnci hala içimde yaaa erker infertilitesi falan dayanmaz bizim topiğe hepsini bunu hepmzzz yenczz inşşş

brownim iyisin de mi
toparladın kendini di mi
okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm
o zaman yazmak istememiştim
ama iyi ol lütfen yaaa

brownimmm ii ol neolur yaa kızlar elele geçck gitck bu zor bgunler yaa üstesnden gelcz dvm etck bu patlamaaa 2012 bombaa gibi bi yıl olcak bizee

biliyorum kızlarr kürler ilaçlar mutlaka işe yarıyordur...

ama 5 aydır kür uyguladım ben...preesed(1 ay)-arginmax(yeni başladık)-2 aysır z.yağlı incir-1 ay hayıt sanırım uzayıp gidecek...

ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun..vardır rabbimin bir bildiği...zamanı var demek ki...

tamam canım bugün mutlaka yapıcam zatennn
çok iyi geldiya daha bugünden kendimi hafiflemiş hissettim resmenn
ben bu gidişle 1 haftada veririm bu külolarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…