Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunnn cnm inan herşeyn bi caresi var biz elmzden geleni yapalm olmadı ii bi urologa gtcz o yönlendrck bizi bazen spermlerde enfeksyon varmş mesela bi antbytkle hallolcak bşey neolur pes etmeylm akışına bırakalm gelck bebişlerimzz inannn banaaaa

brownim iyisin de mi
toparladın kendini di mi
okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm
o zaman yazmak istememiştim
ama iyi ol lütfen yaaa

brownimmm ii ol neolur yaa kızlar elele geçck gitck bu zor bgunler yaa üstesnden gelcz dvm etck bu patlamaaa 2012 bombaa gibi bi yıl olcak bizee

daha iyiyim kızlar ...Ağlamkatan başıma ağrı girdi şimdide onla ugrasıyorum.

İnsallah herşey güzel olur bizler içinde kızlar.

sagolun destekleriniz için.

canım ilk gün bunalımı bunlar
hepiimiz yaşadık
toparlayacağına eminim
pozitif olalım lütfen
şu an eski sayfaları okuyorum da
benim yazdıklarım sizin yazdıklarınız
benim hamileyim haberini verişim
hepsi hayal gibi inanın
o günler çok çabuk unutuluyor
sizler de unutacaksınız bugünleri

cnm bnm öyle deme..ne güzel bak herşeyin güzeli seni bulmuş..evliliğin mutlu kocan iyi olmasa ne yapıcan 10 tane çocuk olsa..

benimde herşeyim süper ama bebek diyince gözümde hep birikir 1 damla yaş..ama ne yapalım var bir vakti saati..öyle düşünme olacak birgün muhakkak sabır sabır sabır sadece

Son düzenleme:
selam kızlar..

gittim zeytinyağımı aldım..incirlerimi diziyorum şuan yarında buna başlayalım bakalım..ildadan gazı aldım yaaa..Allahım inşallah işe yarar

Son düzenleme:

canım üzme kendini bak ilda umut oldu bizeee
ben bu ay alıcaktım presedi sende işe yaramadı duyguda yaramadı meg de yaramadı gülbebekte yaramadı diye almamıştım zaten bu ay kendime izin verdim bir sadece ovucan yapıcam aklıma esince hayıtı içiyorum boşverdim yani bu ay herşeye
ilda da yaradı ama presed canım bak ümidimizi kaybetmeyelimmmm

daha iyiyim kızlar ...Ağlamkatan başıma ağrı girdi şimdide onla ugrasıyorum.

İnsallah herşey güzel olur bizler içinde kızlar.

sagolun destekleriniz için.

brownim ağlama üzülme ne olur..

bende gitgellerdeyim buaralar..çok iyi anlıyorum seni..

ama gelecek birgün bebelerimiz bize mutlakaaa

demi yaa ferdamm biz de unutczz bebişimzz içimzde tatlı telaşlarımız başlıcakk bu seferrr

hülyam bnm bu ayı at çöpe bi sefer kullandım ben preseedi o da geçen aydı ...preseed iibşey kızlar işe de yarıo ama herkeste ilk ay işe yarıcak die bşey yok işte preseede dvm hulyam sen de al bence ...

cnm hayırlısı olsun üzülme sakın..

ama dediğine katılıyorum tatlım..uzadıkça uzuyor evet..bnm 2 yılı geçti..ama denemedende olmuyor işte..

aysunum sen doktora gittin mi? veya eşin? 6. ayı tamamlamadınız değil mi henüz?

o zaman alkış bana değil mi ama??

nasılsın duygucum iyimisin??

alkş ki alkşbi kaç haftadır ben de boşverdm kürleri ama vitamnini çok duzenli içıo eşim ...bugun kürlere de tam gaz dvmm benn ii hissedıorm birsucum kendimi ya dun midem bozktu salgın buralarda bugun çok iimildayla daha da ii oldummm

hülyam bnm bu ayı at çöpe bi sefer kullandım ben preseedi o da geçen aydı ...preseed iibşey kızlar işe de yarıo ama herkeste ilk ay işe yarıcak die bşey yok işte preseede dvm hulyam sen de al bence ...

bu ay değil canım öbür ay alıcam ben onu
bu ay hiç bir şey düşünmek istemiyorum kafam tahat bu ay o yüzden şimdi onu kullanarak strese girmek istemiyorum amabu ayda gelirse kırmızılar alıcam tabiyki
ovucan bile almayacaktım bu ay ama eşim al dedi bende aldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…