biliyorum kızlarr kürler ilaçlar mutlaka işe yarıyordur...
ama 5 aydır kür uyguladım ben...preesed(1 ay)-arginmax(yeni başladık)-2 aysır z.yağlı incir-1 ay hayıt sanırım uzayıp gidecek...
ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun..vardır rabbimin bir bildiği...zamanı var demek ki...
brownim iyisin de mi
toparladın kendini di mi
okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm
o zaman yazmak istememiştim
ama iyi ol lütfen yaaa
brownimmm ii ol neolur yaa kızlar elele geçck gitck bu zor bgunler yaa üstesnden gelcz dvm etck bu patlamaaa 2012 bombaa gibi bi yıl olcak bizee
tamam canım bugün mutlaka yapıcam zatennn
çok iyi geldiya daha bugünden kendimi hafiflemiş hissettim resmenn
ben bu gidişle 1 haftada veririm bu külolarııı
ama 5 aydır kür uyguladım ben...preesed(1 ay)-arginmax(yeni başladık)-2 aysır z.yağlı incir-1 ay hayıt sanırım uzayıp gidecek...
ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun..vardır rabbimin bir bildiği...zamanı var demek ki...
bizde özel hastanede yaptırdık. doktor bize tüp bebek merkezinde yaptırın tekrardan (1,5 ay sonra) dedi. çıkan sonuca göre konuşuruz dedi. bakalım neler olacak bekliyoruz. böyle bi durumun başımıza geleceği hiç aklıma gelmezdi. ama insanın başına herşey geliyomuş.bizim hayatımızda eksik olan tek şey bebekti. inşallah olucakkkkkkkkkkk. hayatta istediklerim hep oldu. mutlu bir evlilik, iyibir iş, ev, araba.... ama bunların ne kadar değersiz ve önemsiz olduğunu şimdi anladım.
selam kızlar..
gittim zeytinyağımı aldım..incirlerimi diziyorum şuan yarında buna başlayalım bakalım..ildadan gazı aldım yaaa..Allahım inşallah şe yarar
daha iyiyim kızlar ...Ağlamkatan başıma ağrı girdi şimdide onla ugrasıyorum.
İnsallah herşey güzel olur bizler içinde kızlar.
sagolun destekleriniz için.
canım ilk gün bunalımı bunlar
hepiimiz yaşadık
toparlayacağına eminim
pozitif olalım lütfen
şu an eski sayfaları okuyorum da
benim yazdıklarım sizin yazdıklarınız
benim hamileyim haberini verişim
hepsi hayal gibi inanın
o günler çok çabuk unutuluyor
sizler de unutacaksınız bugünleri
]
enn guzelini yapmşsn cnmmmmm
süpersnn hulyamm harikasınnn tam gazz dvmmm
selam kızlar..
gittim zeytinyağımı aldım..incirlerimi diziyorum şuan yarında buna başlayalım bakalım..ildadan gazı aldım yaaa..Allahım inşallah şe yarar
canım üzme kendini bak ilda umut oldu bizeee
ben bu ay alıcaktım presedi sende işe yaramadı duyguda yaramadı meg de yaramadı gülbebekte yaramadı diye almamıştım zaten bu ay kendime izin verdim bir sadece ovucan yapıcam aklıma esince hayıtı içiyorum boşverdim yani bu ay herşeye
ilda da yaradı ama presed canım bak ümidimizi kaybetmeyelimmmm
kızlar ben kaçar öptüm hepinizi
şifa olsun inşallah canımmmm
o zaman alkış bana değil mi ama??
nasılsın duygucum iyimisin??
hülyam bnm bu ayı at çöpe bi sefer kullandım ben preseedi o da geçen aydı ...preseed iibşey kızlar işe de yarıo ama herkeste ilk ay işe yarıcak die bşey yok işte preseede dvm hulyam sen de al bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?