Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben incirlerimi bir kavanoza dizip zeytinyağına yatırdım..

yarın sabah başlasam olur dimee???

ayy valla çokk iyi olurrr.7 kilo vermem gerekiyo.ben çok çabuk kilo verip alan birisiyim.şuan 63 kiloyum.en az 56 olmam gerekiyo.

benimde 7 kilo vermem gerek...yarından itibaren sıkı bir diyete giriyoruz vede bol bol su içiyoruz...

canım ben çok sevindim yaaa

Allah bozmasın kırk bin kere maşallah.hangi kürleri kullandın cnm anlatsana bras.bugünün kahramanı sensin.anlat hele herşeyi ayrıntısıynan

canım 15 sayfa geride sanırım bayaa uzun yazdım merak eden olur diye
boşken bi bak geçmişe canım
ben keçiboybuzu kürü yaptım 3 ay
pekmezi,e vitamini.kuruyemişii boll boll
çakşırotlu macunu bu ay almıştım eşime o da çok iii
bende hayıt ve preseed kullandım canım
hahah suanda daha inanamiyorsun demi canimm
ama gercekkkkkkk
evet yaaa çook tuhaf :111: ahhh inşallah kemizide görelim biiii
ben incirlerimi bir kavanoza dizip zeytinyağına yatırdım..

yarın sabah başlasam olur dimee???

olur tabiiiii canım
hersabah yiyin ondan ok

sağol cnm hayırlısı artık..8-10 günde göstermez etkisini ama bakalım

okudum cnm şimdi hemen alıyorum yarın bime gidip...boş durmak yok bişeylerle meşgul olmalı...kilo vermek kadar güzelide olmaz heralde..
ne güzel kilo vermiş kardeşin sporda yapıyo mu

tamamdırr o zaman yarın başlıyoruz.çikolata vardı evde bugün hepsini bitiriyim barii

bitir bitir..bugün serbestiz son kez

yarın sabah ilk önce 2 koca bardak su içrek güne başlıyoruz...

sonrada güzel bi kahvaltı....öğleyin ve akşam ekmeksiz yemek....

aralarda da 1 porsiyon meyve yada yoğurt vs gibi şeyler...

ama mutlaka en az 2-3 lt su

okudum cnm şimdi hemen alıyorum yarın bime gidip...boş durmak yok bişeylerle meşgul olmalı...kilo vermek kadar güzelide olmaz heralde..
ne güzel kilo vermiş kardeşin sporda yapıyo mu

hayır cnm bu sadece çayın sayesinde olmuş..bu hafta spora başlayacakmış..bende eşime aldım cnm..fiyatıda çok uygundu 2 paket aldım bende..

bencede kafayı birşeylerde meşgul etmek gibisi yok..bende eşime atkı başladım..birazdanda hürremimiz başlayacak..ohh mis değil mi cnm bnm??

valla bende hürremi bekliyorum sabırsızlıkla..

sülüman kovucak hürremi saraydan..valide sevinçten 4 köşe...çok heyecanlı çok

ben sık kullanılanlara ekledim
arada girip bakayım diye

sayfa 8685

valla bende hürremi bekliyorum sabırsızlıkla..

sülüman kovucak hürremi saraydan..valide sevinçten 4 köşe...çok heyecanlı çok

tıpış tıpışta almaya gidecek ama..

yada o saldırı sayesinde yakınlaşacaklar..heralde..tarihte valide ve ibrahim saldırıyor bakalım burada ne olacak..

inşallah özet olmaz..kanal değişti ya bir ihtimal (ay bu yeni starın tanıtımıda süper olmuş hee şarkısı süper))

kizlar ben bir ara diyet yapmistim 10 kilo atmistim üzerimden 6 ay da verdim ama yavas yavas sporla verdim leslie sansone yaptim
yesil cay ictim günde 2 yada 3 bardak sonra 2 3 litre su icmisdim birde hep yagsiz yogurt yemistim mate cayi da icmisdim son zamanlarda
birde spordan sonra protein almak lazim yoksa cok acikma yapabiliyor spor sonrasi vericem derken insan alabiliyor meyvanin yaninda da biraz peynir ya da bir kasik yogurt aliyordum agzima hemen kana karisip vücutta yag yapmasin diye
sonra pilav varsa ekmek yemiyordum patates varsa ekmek yemiyordum birde esmer makarna falan aliyordum ben halende aliskanliklarim devam ediyor yoksa hemen kilo aliyorum 6 ögün yiyordum birde sari leblebi yiyordum o da tok tutuyor insani
yesil elma yiyordum kirmizi elma yerine sabahlari ac karnima 2 kayisi yiyip, yesil cay yapiyordum ise gitmeden birazda limon sikiyordum onu iciyordum acayip büyük tuvalete cikartiyor
sonra öglen yemeginde et yediysem aksama sebze tüketiyordum öglen sebze yediysem aksama et tüketiyordum umarim yardimim dokunur birde spora baslamadan önce 10 15 dk önce yesil cay iciyordum metabolizmayi uyarsin diye.

slşm canım nasılsın bakalım taze anne nasıl hissediyosun kendini bitanem inan senin adına ben çok heyecanlıyım valla bakk ne güzel duygu eşin ne yaptı kuzum nasıl mutlu olmuştur ayy inşş sağlıkla kucağına alırsın bebeğim

evet yeni star iyi olmuş eskisini hiç izlemezdim ben sevmiyordum...bu sevimli geldi bana hürremden heralde

tıpış tıpış gidip nikahıda basacak hııı

seyyah hoşgeldin cnm..
bende aynen öyle kendimi kilo vermeyle meşgul edeceğim..
tickerimi de hemen ypıyorum
hayırlısı olsun cnm...kendimi yıpratmak istemiyorum artık bende...

hayırlısı olsun canım
kilo vermeye odaklandım kafam biraz rahat
58olacagım inşllh
sporumu da yapıyrm

bebek fikrinden uzak kalmak için topiğe girmiyordum güya
ama yok gizliden gizliye okuyordum
dayanamıyorum
bu topik ilk göz ağrım
her şeyin hayırlısı
olacak inşşllh vardır bigunü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…