iyiyim canim saolasinn sen nasilsin?
ii valla nolsun cnm.hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum heyecanlanıyorumm.Allah bizede yaşatsın hayırlısıylaa
ayy valla çokk iyi olurrr.7 kilo vermem gerekiyo.ben çok çabuk kilo verip alan birisiyim.şuan 63 kiloyum.en az 56 olmam gerekiyo.
canım ben çok sevindim yaaa
Allah bozmasın kırk bin keremaşallah.hangi kürleri kullandın cnm anlatsana bras.bugünün kahramanı sensin.anlat hele herşeyi ayrıntısıynan
evet yaaa çook tuhaf :111: ahhh inşallah kemizide görelim biiiihahah suanda daha inanamiyorsun demi canimm
ama gercekkkkkkk
ben incirlerimi bir kavanoza dizip zeytinyağına yatırdım..
yarın sabah başlasam olur dimee???
benimde 7 kilo vermem gerek...yarından itibaren sıkı bir diyete giriyoruz vede bol bol su içiyoruz...
benimde 7 kilo vermem gerek...yarından itibaren sıkı bir diyete giriyoruz vede bol bol su içiyoruz...
canım ben çok sevindim yaaa
canım 15 sayfa geride sanırım bayaa uzun yazdım merak eden olur diye
boşken bi bak geçmişe canım
ben keçiboybuzu kürü yaptım 3 ay
pekmezi,e vitamini.kuruyemişii boll boll
çakşırotlu macunu bu ay almıştım eşime o da çok iii
bende hayıt ve preseed kullandım canım
evet yaaa çook tuhaf :111: ahhh inşallah kemizide görelim biiii
olur tabiiiii canım
hersabah yiyin ondan ok
duygum diyet dedinde söylim..
ben 56 kgmım ama eşim 90larda..kardeşim 10 günde 3,5 kg vermiş..bir çayla..doğadan 5i biryerde çayın adı.bim'de satılıyor..içinde yeşilçay, funda yaprağı, kekik,mate ve biberiye var..mate yağları eritmede çok yardımcıymış..günde 2 fincan içiyor kardeşim.içinede yarım çay kaşığı bal..(tadı kötü gelirse)azıcıkta ekmekten kesmiş kendini makarnada yok..aldım bende 2,90 fiyatı içinde 20 poşet var
tamamdırr o zamanyarın başlıyoruz.çikolata vardı evde bugün hepsini bitiriyim barii
okudum cnm şimdi hemen alıyorum yarın bime gidip...boş durmak yok bişeylerle meşgul olmalı...kilo vermek kadar güzelide olmaz heralde..
ne güzel kilo vermiş kardeşin sporda yapıyo mu
hayır cnm bu sadece çayın sayesinde olmuş..bu hafta spora başlayacakmış..bende eşime aldım cnm..fiyatıda çok uygundu 2 paket aldım bende..
bencede kafayı birşeylerde meşgul etmek gibisi yok..bende eşime atkı başladım..birazdanda hürremimiz başlayacak..ohh mis değil mi cnm bnm??
canım 15 sayfa geride sanırım bayaa uzun yazdım merak eden olur diye
olur tabiiiii canım
hersabah yiyin ondan ok
valla bende hürremi bekliyorum sabırsızlıkla..
sülüman kovucak hürremi saraydan..valide sevinçten 4 köşe...çok heyecanlı çok
slşm canım nasılsın bakalım taze anne nasıl hissediyosun kendini bitanem inan senin adına ben çok heyecanlıyım valla bakk ne güzel duygu eşin ne yaptı kuzum nasıl mutlu olmuştur ayy inşş sağlıkla kucağına alırsın bebeğimcanım 15 sayfa geride sanırım bayaa uzun yazdım merak eden olur diye
olur tabiiiii canım
hersabah yiyin ondan ok
tıpış tıpışta almaya gidecek ama..
yada o saldırı sayesinde yakınlaşacaklar..heralde..tarihte valide ve ibrahim saldırıyor bakalım burada ne olacak..
inşallah özet olmaz..kanal değişti ya bir ihtimal (ay bu yeni starın tanıtımıda süper olmuş hee şarkısı süper))
seyyah hoşgeldin cnm..
bende aynen öyle kendimi kilo vermeyle meşgul edeceğim..
tickerimi de hemen ypıyorum
hayırlısı olsun cnm...kendimi yıpratmak istemiyorum artık bende...
ben seviyorum balığıkovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcuama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?