kizlar ben bir ara diyet yapmistim 10 kilo atmistim üzerimden 6 ay da verdim ama yavas yavas sporla verdim leslie sansone yaptim
yesil cay ictim günde 2 yada 3 bardak sonra 2 3 litre su icmisdim birde hep yagsiz yogurt yemistim mate cayi da icmisdim son zamanlarda
birde spordan sonra protein almak lazim yoksa cok acikma yapabiliyor spor sonrasi vericem derken insan alabiliyor meyvanin yaninda da biraz peynir ya da bir kasik yogurt aliyordum agzima hemen kana karisip vücutta yag yapmasin diye
sonra pilav varsa ekmek yemiyordum patates varsa ekmek yemiyordum birde esmer makarna falan aliyordum ben halende aliskanliklarim devam ediyor yoksa hemen kilo aliyorum 6 ögün yiyordum birde sari leblebi yiyordum o da tok tutuyor insani
yesil elma yiyordum kirmizi elma yerine sabahlari ac karnima 2 kayisi yiyip, yesil cay yapiyordum ise gitmeden birazda limon sikiyordum onu iciyordum acayip büyük tuvalete cikartiyor
sonra öglen yemeginde et yediysem aksama sebze tüketiyordum öglen sebze yediysem aksama et tüketiyordum umarim yardimim dokunur birde spora baslamadan önce 10 15 dk önce yesil cay iciyordum metabolizmayi uyarsin diye.
bak süper olmuş buben sık kullanılanlara ekledim
arada girip bakayım diye
sayfa 8685
slşm canım nasılsın bakalım taze anne nasıl hissediyosun kendini bitanem inan senin adına ben çok heyecanlıyım valla bakk ne güzel duygu eşin ne yaptı kuzum nasıl mutlu olmuştur ayy inşş sağlıkla kucağına alırsın bebeğim
sağol azram yardımı olmaz mı bende böyle yapacağım canım leslie ye başlıyorum hemen yarın...
ekmeği kahvaltı haricinde yemicem..
bol meyve vede su
8 kilo vermek istiyorum ama ilk hedefim 60 lı rakamları görmek
evet yeni star iyi olmuş eskisini hiç izlemezdim ben sevmiyordum...bu sevimli geldi bana hürremden heralde
tıpış tıpış gidip nikahıda basacak hııı[/B]
kızlar dizim başlıcak
ama kuzey güney benimk,i
kocada hgelir şimdiii
ben yemek yedim ama hala açıımsanırım kocaylada yicem
bak süper olmuş bu
akıllı kız seni
çok saol kuşummm ayy aynne ööle
şimdi aradaı kapı çalar zaten
sırıtıyo şimdilik daha yüzünü göremedim
kizlar ben cikiyorum hürreme bakicamm
biran noluyoz dedim showda göremeyince diziyi sonra aklima geldi starda baslayacagi
hepinizi öptüm canlarim
arkadaşlar bugün adetin 26.günü..kan testi yaptırdım 0,169 negatifmi normalde 34 35 günde adet olan biriyim
selam kızlar..
gittim zeytinyağımı aldım..incirlerimi diziyorum şuan yarında buna başlayalım bakalım..ildadan gazı aldım yaaa..Allahım inşallah işe yarar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar..daha iyiyim şimdi..ilk şoku atlatıyorum..
bu ay ilk kez sıkıntısız halvetler olmuştu preesed vede hayıttanda çok ümitliydim...
birde göğüs ağrısı yaşadım sanırım psikolojim bana yine oyun oynadı...
artık hiç bir belirtiya inanmam adet gecikmesi dışında...
keçiboynuzu tozu alacağım netten blabilirsem birde bu kürü deneyeceğim yararlı olduğunu duydum..
hayıt içmelimiyim bilmiyorum..incir keçiboynuzu preesed arginmax yine yeniden başlıcam bakalım...
benim ovulasyon 15 tatil denk gelecek sanırım bu ay ve ovulasyon geçmeden ankarayada gitmeyeceğim..
bu daha önemli dimi
luletta canım ben ilk ay dr ya gittim kana baktı alttan ultrasonla baktı herşey normal dedi...
eşimede test yaptırdık ondan braz sorun çıktı...
8.ayımıza girdk cnm dr 6 ay sonra gel demişti aslında ama 8.ayda bitsin hamile kalamazsam gideceğim
kıızlar kendinizi bırakmayın lütfen
bakın ben en ümitsiz olduğum ay(prolaktin tsh çkıkmıştı)o ay bile bırakmadım elimden geleni yaptım
ovucan kullandım yine
ümitsizdim ama yılmadım
valla bırakmak yakışmıyor size
bugünkü ruh halinize veriyorum
yoksa azimle devam edicez
ergeç oluyor işte çok örneği var gözünüzün önünde
sakın bırakmayın
kürlere devam, ilaca preseede
ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmamız lazım
amin canııım inşallahhhhhhh
iştahıomdan ve uykumdan anlamıştım zaten
yemeğimi yaptım uydum hemen
gözlerimi açamıyorum resmen :111:
canım sayımız toplamda 33 miyondu 1 cc de 5.3 milyon
ileri hareketli yüzde 6 idi kürlerle yüzde 50 oldu :)
morfoloji % 1 di !!! sonrasında yapılan teste farklı bi yöntemdee baktılar % 69 nomal yapı çıktı
kürler bana çok yaradı okadarını sööliim kızlar size valla
ayyyyy saol canım beniimmm
şapşal gibiyim :111:
evet yaaa ama bizim topik hep bböleydi bu 2 aydır bi şey oldu kızlara
nazar mı değdii ne
ama geçmiş şükür
hepsinin güzel haberlerini alıcazzz çok yakında çoook
telde sööledim canım sürekli arıyıp sırıtıyoor iiyiki içirdin bana o kürleri diyip duyo
daha gelmedi yolda
arkadaşlar bugün adetin 26.günü..kan testi yaptırdım 0,169 negatifmi normalde 34 35 günde adet olan biriyim
çok çelişkide kaldım aşlıma yaptırdım..ve bugün kan tahlili günümdü..doktor negatif dedi..başkada bişi demedi..benim durumumda olupta sonra değeri yükselen varmıki acaba..
Slm kızlaar, ildanın bebişi gelmiiişşş :))
Rüyalarım doğru çıktı, yeni bebeişlerde sağlıcakla gelsin inşaAllah.
Bekleyenlerede Rabbim en kısa zamanda versin bebişini
şifa olsun canım benimm bende yapıcam inşallah ama benim iş karıştı ya ara kanamam geldi yılbaşı gecesi ben şimdi normal reglimi de olacak mıyım yoksa bunun üzerine 35 gün mü sayıcam bilmiyorum yanii. Bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?