Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol azram yardımı olmaz mı bende böyle yapacağım canım leslie ye başlıyorum hemen yarın...
ekmeği kahvaltı haricinde yemicem..
bol meyve vede su

8 kilo vermek istiyorum ama ilk hedefim 60 lı rakamları görmek

kızlar dizim başlıcak
ama kuzey güney benimk,i
kocada hgelir şimdiii
ben yemek yedim ama hala açıım sanırım kocaylada yicem

ben sık kullanılanlara ekledim
arada girip bakayım diye

sayfa 8685
bak süper olmuş bu
akıllı kız seni

çok saol kuşummm ayy aynne ööle
şimdi aradaı kapı çalar zaten
sırıtıyo şimdilik daha yüzünü göremedim

hadi bakalim canimm hayirlisi olsunn insallah hedefine ulasirsinnn

evet yeni star iyi olmuş eskisini hiç izlemezdim ben sevmiyordum...bu sevimli geldi bana hürremden heralde

tıpış tıpış gidip nikahıda basacak hııı[/B]

bencede cnm bu hali süper süper..başladı ama özeten girdiler offf

kizlar ben cikiyorum hürreme bakicamm
biran noluyoz dedim showda göremeyince diziyi sonra aklima geldi starda baslayacagi
hepinizi öptüm canlarim

geldim gitmişsiniz
ildacım eşinin tepkilerini anlat bie de bekliyoz
ben de hürremin özetini izliyorum, sonra da eşimle kuzey güney izlicez
hürremin özeti kuzey güneyin kendisini izliyorum
eşim hürremi sevmiyor

rejim işi güzel oldu bence kızlar
hem kafanız dağılır
hem de bebişten önce biraz zayıflamış olursunuz
hem de hamile kalınca bu beslenme stili sizin için çok iyi olur
ben hala tam alışamadım böyle beslenmeye
bebiş için hazırlıklar tam gazz

ilda yapcam hepsini :))))
ama bu ay değil
zaten yumurtlama bitti

kizlar ben cikiyorum hürreme bakicamm
biran noluyoz dedim showda göremeyince diziyi sonra aklima geldi starda baslayacagi
hepinizi öptüm canlarim

görüşürüz cnm bende birazdan muhteşemin topiğine kayıcam yavaştan..öptüm

Slm kızlaar, ildanın bebişi gelmiiişşş :))
Rüyalarım doğru çıktı, yeni bebeişlerde sağlıcakla gelsin inşaAllah.
Bekleyenlerede Rabbim en kısa zamanda versin bebişini

çok çelişkide kaldım aşlıma yaptırdım..ve bugün kan tahlili günümdü..doktor negatif dedi..başkada bişi demedi..benim durumumda olupta sonra değeri yükselen varmıki acaba..

selam kızlar..

gittim zeytinyağımı aldım..incirlerimi diziyorum şuan yarında buna başlayalım bakalım..ildadan gazı aldım yaaa..Allahım inşallah işe yarar

şifa olsun canım benimm bende yapıcam inşallah ama benim iş karıştı ya ara kanamam geldi yılbaşı gecesi ben şimdi normal reglimi de olacak mıyım yoksa bunun üzerine 35 gün mü sayıcam bilmiyorum yanii. Bakalım..

canım sen devam et kürlere faydası olur muhakkak üç ay zamanı var o zaman daha etkisi artıyormuş hem ilda da umut olsun bize dimi.

canım valla senin pozisyonla ilda da hamile kaldı farz oldu onu uygulamak inşallahhh gelecek bebişlerimiz valla senin gebelik haberini verdiğin zaman dün gibi ne çabuk geçiyor zaman..

canım keçiboynuzu kürüyle mi arttı o kadar ileri hızlı sayısı. Bizim toplam hereket sayısı zaten %50. Eşim başka yerde yaptıracak ocak sonunda çünkü işi yoğun o zamana kadar izin alıp gidemez. İleri hızlı falan yazmıyordu ilk testte de yaptıracak bakalım. Morfolojimiz %90 ama hızı arttırmamız lazım son gaz kürü yapıcam.

arkadaşlar bugün adetin 26.günü..kan testi yaptırdım 0,169 negatifmi normalde 34 35 günde adet olan biriyim

canım bende 35 günde bir oluyorum ve biz 21. gün yumurtluyoruz yani senin daha yumurtlama olayı yeni bitmiştir. Reglinin 21. gününden itibaren 14 gün sayacaksın regli günün oluyor zaten regline hiç olmazsa birkaç gün kala yaparsan sonucu alırsın bu zamandan önce yaptırdığında çıkmaz. Reglini ne zaman olacaksan 14 gün öncesine git yumurtlama tarihin odur.

çok çelişkide kaldım aşlıma yaptırdım..ve bugün kan tahlili günümdü..doktor negatif dedi..başkada bişi demedi..benim durumumda olupta sonra değeri yükselen varmıki acaba..

hee sen aşılama mı yaptırdın o zaman erken çatlatmışlardır iğnelerle ya da hapla o zaman normaldir 26. günü test istemesi. Yoksa yoktur canım olsa çıkardı negatif çıkmış maalesef.

Slm kızlaar, ildanın bebişi gelmiiişşş :))
Rüyalarım doğru çıktı, yeni bebeişlerde sağlıcakla gelsin inşaAllah.
Bekleyenlerede Rabbim en kısa zamanda versin bebişini

benide rüyanda görrr zammbak

amin cnm..hayırlısı olsun..bence kanamadan hemen sonra başla..benmde adetim yeni bitti..

evet erken 14.gün gerçekleşti. ama hep 0,1 çıkardı şimdi ise böle çıktı..aşılama esnasında kan çok geldi canım çok yandı eve geldiğimde kanlı akıntı epey geldi..acaba doktorumumu değiştirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…