- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
amin cnm..hayırlısı olsun..bence kanamadan hemen sonra başla..benmde adetim yeni bitti..
evet erken 14.gün gerçekleşti. ama hep 0,1 çıkardı şimdi ise böle çıktı..aşılama esnasında kan çok geldi canım çok yandı eve geldiğimde kanlı akıntı epey geldi..acaba doktorumumu değiştirmeliyim
sen ne kadardır istiyosun benim 3 yıl oldu..sebebsiz benim durum..senin durum
benimde 3 yıl olmuştu isteyeli ve olmayalı
benim doktorum 3 aşılama yapmak yersiz dedi 1 aşılama snr tüp yoksa aşılama masrafı tüp fiyatını geçer gereksiz harcama olur demişti
bende direk tüp yaptırmıştım ama oda olmadı
1 ay bekleyelim snrki adetinde kontrole gel demişti ama ben şükürler olsunki ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım
darısı sana olsun inşallah
ayy umut oldun banaa...inşallah benimde bebişim gelir...bende tüp bebek için eşimle konuştum fakat o erken diyor..aşılama nasipse yaptırıcm sanırım bu ay tekrar daha...senin sorun varmıydı
denemediğim şey kalmadı inan..artık vücudumu rahat bırakmak istiyorum...inşallahhhh kalırımm bende ve bebek isteyen herkeste....senin belirtilerin nelerdi
yoktu canım bizimde sorunumuz benim prolktin yüksekti onun içinde ilaç kullanıyodum
stres yapıyoruz sanırım oda etkiliyo tüpten snr rahatladım heralde bunuda yaptırdık olmadı darısı 2.tüpe diye düşünüyodum yılbaşından snr ama kısmet
bence bir ay ara ver biraz rahatla eşin aşılama diyosa aşılam yaptır yine
zaten tüple aşamaları aynı sanırım iğneler falan
bi tek yumurta toplama ve yerleştirme farklı tüp te
inşşlahh seninde normal yollardan gelir
doğal şeylere de yap
incir ye vitaminler kullan
kürler vardene istersen onlarıda
ne olur ne olur gelsin artık meleğim ne olurrrr....Aysun'cum memnuniyetle görürüm :))
Ama cidden içime doğmuştu, inşaAllah sizlerin bebğide hemen gelir...
INCIR KÜRÜ NASIL YAPILIYOR VE PRESEEDE NASIL KULLANILIYOR VE OVULASYON NASIL KULLANILIYOR BU AY HEPSINI DENEMEK ISTIYORUM..................................................KIZLAR YARDIM LÜTFEN ILDANIN HAMILE OLMASI BANA DAHA COK UMUT OLDU BENDE ISTIYORUM BENIMDE BIR CANIM VAR BENDE ANNE OLMAK ISTIYORUM:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?