Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ovulasyon testlerini nereden alacagim ecz 7 cubuklu var bu ay icin yeterlimi yoksa daha fazlami olmasi gerekiyor test cubuklarinin benim adetlerim 30 günde bir oluyor ne zaman baslamaliyim bu testi yapmaya ve ne zamana kadar????

canım ovulasyon testini eczaneden alma...pahalı..
nette daha ucuz...özelden link atıcam sana burdan yasak

30 günde adet oluyorsan eğer....emin olmak için adetinin 13-14-15-16.günleri testlerini yaparsın çift çizgiyi yakalayınca bırakırsın...
testleri 2 saat sıvı tüketmeden ve en az 2 saatlik idrarınla yapacaksın....sadece sabah ilk idrar olmayacak...
çift çizgiyi yakaladığın günden sonraki 24-48 saat içinde yumutan çatlayacak demek ve o saatler ilişki için çok önemli

kızlarr kuzey güney izliyorum
hürremi de izlemek istiyorum ama
böyle ikisini birden izleyebilsem keşke

kızlar daha önceden de duymuş olabilirsiniz belki ben yeni duydum komşumuzun eşi behçet hastası doktor sizin çocuğunuz olursa bileklerimi keserim demiş daha sonra vereceğim karışımı uyguladıktan sonra 2 tane oğlu olmuş bende yarın alacağım ve deneyeceğim inş. denemek isteyen olursa diye buraya yazıyorum rabbimin izniyle inş iyi gelsin bu karışım göbişlerimiş bebiş dolsun inş...

400gr. hakiki bal
30gr. günlük otu
10gr. havlıcan
10gr. zencefil
150gr. ısırgan tohumu

!!!!günlük otu, havlıcan ve zencefil elde havanda dövülecek yani toz zencefil değil kuru zencefili alıp biz dövecekmişiz. ısırgan tohumu da dövülmeyecekmiş.!!!! bunları bala karıştırıp macun haline getirilecekmiş akşamları birer ceviz miktarı yutulursa insanın erkekliğini dört misli kuvvetine çıkarırmış...

hadi inşşş....

Son düzenleme:

Karışım çok faydalı görünüyor.
Acaba doktor bileklerini kestimi?
Keseydi bari :))

Karışım çok faydalı görünüyor.
Acaba doktor bileklerini kestimi?
Keseydi bari :))

bu soru benim içinde muaamma bi soru böle söleyince gidip doktora söleseydiniz bileklerini kescekmi bakaydınız dedim de bişi demedi komşu gülüştük sadece

Son düzenleme:
Allahın işine karışırıır mı hiç bu kadar yaa Allah ol desin yeter kiii...

Son düzenleme:
selam oflu nasılsın?Kimse yok bu aşam.Benim de son iki gündür kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum

selam oflu nasılsın?Kimse yok bu aşam.Benim de son iki gündür kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum

iyiyim canım sen nasılsın....
evet kimse yok...
ilda hamiş hadi kutlamya gitmiştir kocişiyle...
ama diğerleri de yok...
hayırdır kasıkların niye ağrıyor...
ve niye korkuyosun :26:

Oh be yavaş yavaş toplanıyoruz.Nasılsın duygu?

bugun süperm cnm dun hastadım midem kötüydü toparlandım bugun çok şükür bi de ildanın hberi degmeyin keyfime valla kocişe bile soyledm dedm yuzde altıydı ileri hareket incir kürü uyguladılar yuzde elliye çıktı şimdi de hamile arkdas dedm diyo ki kızım bizim yuzde 0 dio onların yüzde altıymş dio dedm bizim de ii çıkcak inşşşş hep sıfır mı kalck dedm ? ayın 14dördnde gtcz teste ileri hızlı yuzde 10 çıksa göber atarım valla yaa ama çıkcak inşş ilda çok çok umut oldu bana çoook sevndmmm...

evet kimse yok...
ama diğerleri de yok...

Kasıklarımın neden ağrıdığını bilmiyorum ama son iki gündür biraz arttı,bu yüzden korkuyorum,ilaçlarımı da ihmal etmiyorum ama elim ayağım titriyor korkudan.Umarım ters bişey yoktur.

çok sevindim ildaya sağlıklı bir gebeli geçirmesini dilerim hayırlı uğurlu olsun ,darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah

evet kimse yok...
ama diğerleri de yok...

Kasıklarımın neden ağrıdığını bilmiyorum ama son iki gündür biraz arttı,bu yüzden korkuyorum,ilaçlarımı da ihmal etmiyorum ama elim ayağım titriyor korkudan.Umarım ters bişey yoktur.

çok sevindim ildaya sağlıklı bir gebeli geçirmesini dilerim hayırlı uğurlu olsun ,darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah

canım iyi düşün iyi olsun yaaa..... :26::26::26:
bende çok sevindim ildaya maşallah diyelim...

bizlere de umut oluyo

hiçbşeyy olmucakk inşş elismmm teyzeleri de dua edıo ona Allah korur onu sıkı sıkı tutnuo o annesine kasık ağrıları oluomş ilk dönemde ferda demşti sor bak ona yarın

Son düzenleme:
canım iyi düşün iyi olsun yaaa..... :26::26::26:
bende çok sevindim ildaya maşallah diyelim...

bizlere de umut oluyo

hiçbşeyy olmucakk inşş elismmm teyzeleri de dua edıo ona Allah korur onu sıkı sıkı tutnuo o annesine kasık ağrıları oluomş ilk dönemde ferda demşti sor bak ona yarın

Sağolun kızlar ama kendimi düşünmeden edemiyorum.Daha önce düşüklerim olduğu için en ufak bir kasılmada sıçrıyoeum.Aslında iki gün öncesine kadar rahattım ama son iki gündür çok ğrım var.İnşallah sorun yoktur.

Selam kızlar ıldanın hamıle olmasına cok cok sevındım allah bu duyguları hepımıze yasatır ınsallah..........
Kızlar bu ıncır kürü nasıl yapılıyor ve preseede nasıl kullanılıyor ve ovulasyon nasıl kullanılıyor bu ay hepsını denemek ıstıyorum...................kızlar yardım lütfen .
--------------------------------------------------------------------------------

Oflu cugum nerdesın
Slm oflum nerdesın bırsürü sorum var lütfen bılıyorsan cvp verırmısın?

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sana cvp vermiştim canım...beğenmedin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…