Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

10 ocakta beklenmeyen adet tarihimİnşallah öyledir ama ben adet günü yaklaştıkça umudumu yitiriyorum.
Sen nasılsın kızın nasıl

az kalmış bat a ama bence tutacak jelin faydası varmış çoğu kişi ilk denemede yada 2. denemede jel ile hamile kalmış
yitirme umudunu tatlım olacak bizimde Allah'ın izni ile bebişlerimiz

neden söylemiyceksin canım bende söylemedim haberleri yok yani eşimin ailesinin ama biz hiçççç görüşmüyoruzda ondan sen neden???

tutar canım inş sen umudunu yitirme bu kadar zaman beklemişsin ilk aşılamada tutar canım ben inanıyorum sana aynı zamanda vereceğiz Allah'ın izni ile bebek haberlerimizi

neden söylemiyceksin canım bende söylemedim haberleri yok yani eşimin ailesinin ama biz hiçççç görüşmüyoruzda ondan sen neden???

sevgili kananam istemiyor bebek o yüzden bu haberi almayı da hak etmiyor bence
sanki ona sorduk izin alacaktık çocuk yaparken
birde benim yanımda açık açık herkese söylüyor erken daha onlar için bebek istemiyorum ben diye
koskaca insanlarız buna biz karar veririz ama hala oğlunun evlendiğini kabul edemedi sanırım

ha ha hayyy boşver canım konuşsun dursun o zaman en iyisini yaparsın söyleme boşver ne saçma ya hiç anlamıyorum bu insanları saygısızlık başka bişey değil...

kızlar ben kaçıyım artık hepinize iyi geceler

iyi geceler canım bebişede kendinede iyi bak Allah rahatlık versin

Bizim topikte kullanan bir kaç kişi daha var biri ben biri meg ve bir kaç kişi daha ama şuan isimlerini hatırlayamıyorum.Test konusuna gelince bende çok sabırsızımdır ama negatifi görmektense umutla birkaç gün fazladan geçirmek işime gelir
hayırlısı canım yitirme umudunu neden yitiriyosunki gelicek bu sıpalar bi şekilde... bakalım inş jelin faydası olmuştur...
bende kızımda iyiyiz çok şükür saol canım..
Sağol nisam inşallah Sen hamişsin bizede du a et hamişlerin duası kabul olurmuşMhaşallah kızınada sanda
az kalmış bat a ama bence tutacak jelin faydası varmış çoğu kişi ilk denemede yada 2. denemede jel ile hamile kalmış
yitirme umudunu tatlım olacak bizimde Allah'ın izni ile bebişlerimiz
İnşallah jelden bende umutluyum aslında ama ne bilim bat yaklaşınca böle oliyi
tutar canım inş sen umudunu yitirme bu kadar zaman beklemişsin ilk aşılamada tutar canım ben inanıyorum sana aynı zamanda vereceğiz Allah'ın izni ile bebek haberlerimizi
Hadi inşallah

Kılzar ben çıkıyorum çok kötü gribim uyuyımda dinleneyim çabucak iyileşeyim:2::2::2:

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Tşk ederim megan17 Allah isteyen herkese bebiş versin hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın çok kötü bi duygu bu =( doktora göre sorun var 20 günde adet görmem normal değilmiş ama ben evlendiğimden beri bu hep böyle devam ediyor. progestan verdi adet gecikmesi için ama dediğin gibi adet bekleme dönemim kısa sürdüğü için bu bazen avantaj olabiliyor bir kadın için =)

geçmişte ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı kullanmanın zararı varmıdır?

Canim ertesi gun hapını bilmiyorum ama dogumkontrol hapını araştırdım bir zararı yok. Bünyeye göre değiştiği icin hapi bıraktığı ay da hamile kalan var bir yıl sonra da hamile kalan var. Ben de uzun sure kullandım simdi bıraktım bakalım ne olacak.

canım sen içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına normal seyrinde olan gebeliklerde de kasık ağrısı oluyor canım sen iğneni vuruluyorsun elindne geleni yapıyorsun bol bol da dinlen. Allah bağışlayacak İnşallah kucağına alacaksın..

iyiyim kuşum sen nasılsın...
bi halsizlik var üstümde sabah 12 de kalktım bu saatte uykum geldi yaa

acaba nedenn

uyandım ben sıcak basıoo :111:

tamam cannım
valla bencede iyiki siz varsınız
çok dert yandık burada ama hiç olumsuz düşünmedim
Allahın izniyle bi keseyide görsem :)
kocam şaşkın yatırıyo beni sürekli

oh ne güzel bu dönemlerim kıymetini bil, nazlan biraz kociş yapsın işleri. 9 ay sonra epey yorulacaksın ama bebiş için değer.

eşimin sperm sayısı normalmiş ama sperm hareketi azmış
oda gebe kalamamamda etkiliymiş
başka bir sorun yok dedi dr :18:

bunun için incir ve keçiboynuzu kürü yapabilirsin bizim de hareket sınırda ben başladım keçiboynuzu kürüne incir kürüne de başlayacağım.

İnşallah canım sende bir sorun yoksa tutabilir. İnşallah tez zamanda kavuşursun.

o ne karışıyormuş ya ne demek bebek istemiyorum ben sanki kendisi doğuracak sizin kararlarınıza ne karışırmış ben olsam bırakta ona biz karar verelim derim siz istedikten sonra kimseye laf düşmez olsun da kudursun o zaman.

Günaydın kızlar.Nasılsınız. Cumartesi günü arkadaşım gelecek çaya browni tarifi istiyorum birileri yapıyordu meg galiba tarif istiyorumm kızlarr..

Günaydın kızlar.Nasılsınız. Cumartesi günü arkadaşım gelecek çaya browni tarifi istiyorum birileri yapıyordu meg galiba tarif istiyorumm kızlarr..

Canim kızlar tarif verirken bunu kopyalamisim. Ya ildanin ya browninin.

tarifi şu kuzum :
1 su bardağı süt(ben 1 buçık koyuyorum daha ii oluyo)
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 bardak şeker
1.5 bardak unVirüs
4 çorba kaşığı kakao
3 adet yumurta
kabartma tozu (ben hep kekelerde bile 2 tane kullanırım sanada tavsiye ederim)
1 vanilyaVirüs

süt,yağ,şeker ,kakao yu karıştır çooook şekerler erisin içindeVirüs
bu karışımdan 2 su bardağı ayır bi kabaVirüs
geri kalan karışıma diğerleri koyVirüs
fırına at kek olacak bu 20 dk. pişir
çıkarınca hemen kes üzerine o sıvıyı yedirVirüs

afiyet olsun (browni)

Bu ildanın tarifi galiba, brownimin tarifinin yazılışı değişikti

yaaaahhh o browni tarifi benim bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…