10 ocakta beklenmeyen adet tarihimİnşallah öyledir ama ben adet günü yaklaştıkça umudumu yitiriyorum.
Sen nasılsın kızın nasıl
hepimizin hakkında hayırlısı canım inş bir an evvel hayırlı haberleri veririz burdan herkese zaten benim hamile olursam kimseye söylemeye niyetim yok heleki 3-4 aylık olana kadar eşimin ailesine hiç söylemeye niyetim yoko yüzden bir tek siz bilirsiniz
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.Ama benim gerek var bence çünkü 3 yıldır dğal yoldan olmadı.Bundan sonrada biraz zor diye düşünüyorum.İnşallah bari ilk aşılamda tutar.Yoksa ikinci aşılama ve sonra tüp bebe:18::18::18:
neden söylemiyceksin canım bende söylemedim haberleri yok yani eşimin ailesinin ama biz hiçççç görüşmüyoruzda ondan sen neden???
sevgili kananam istemiyor bebek o yüzden bu haberi almayı da hak etmiyor bence
sanki ona sorduk izin alacaktık çocuk yaparken
birde benim yanımda açık açık herkese söylüyor erken daha onlar için bebek istemiyorum ben diye
koskaca insanlarız buna biz karar veririz ama hala oğlunun evlendiğini kabul edemedi sanırım
ha ha hayyy boşver canım konuşsun dursun o zaman en iyisini yaparsın söyleme boşverne saçma ya hiç anlamıyorum bu insanları saygısızlık başka bişey değil...
kızlar ben kaçıyım artık hepinize iyi geceler
Bizim topikte kullanan bir kaç kişi daha var biri ben biri meg ve bir kaç kişi daha ama şuan isimlerini hatırlayamıyorum.Test konusuna gelince bende çok sabırsızımdır ama negatifi görmektense umutla birkaç gün fazladan geçirmek işime gelirbaktım bugün netten araştırdım ama kullanan birisi ile konuşmak daha iyi tabi meganım
birde aşılama sonrası dr kantesti istiyormuş ama sen bata kadar bekleyecem diyorsun ya ben hayatta bekleyemem çatlarım ne oldu diye
Sağol nisam inşallahhayırlısı canım yitirme umudunu neden yitiriyosunki gelicek bu sıpalar bi şekilde... bakalım inş jelin faydası olmuştur...
bende kızımda iyiyiz çok şükür saol canım..
İnşallah jelden bende umutluyum aslında ama ne bilim bat yaklaşınca böle oliyiaz kalmış bat a ama bence tutacak jelin faydası varmış çoğu kişi ilk denemede yada 2. denemede jel ile hamile kalmış
yitirme umudunu tatlım olacak bizimde Allah'ın izni ile bebişlerimiz
Hadi inşallahtutar canım inş sen umudunu yitirme bu kadar zaman beklemişsin ilk aşılamada tutar canım ben inanıyorum sana aynı zamanda vereceğiz Allah'ın izni ile bebek haberlerimizi
Peki dr. 20 günde bir adet görmen ile ilgili ne diyor bir sorun yoksa ne güzel işteHemen diğer aya geçiyorsun yeni ay yeni umut.
Başın sağolsun Allah sabır versin.İnşallah en yakın zamanda oğluna bir kardeş gelir.
geçmişte ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı kullanmanın zararı varmıdır?
Kasıklarımın neden ağrıdığını bilmiyorum ama son iki gündür biraz arttı,bu yüzden korkuyorum,ilaçlarımı da ihmal etmiyorum ama elim ayağım titriyor korkudan.Umarım ters bişey yoktur.
çok sevindim ildaya sağlıklı bir gebeli geçirmesini dilerim hayırlı uğurlu olsun ,darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah
iyiyim kuşum sen nasılsın...
bi halsizlik var üstümde sabah 12 de kalktım bu saatte uykum geldi yaa
uyandım ben sıcak basıoo :111:
tamam cannım
valla bencede iyiki siz varsınız
çok dert yandık burada ama hiç olumsuz düşünmedim
Allahın izniyle bi keseyide görsem :)
kocam şaşkın yatırıyo beni sürekli
eşimin sperm sayısı normalmiş ama sperm hareketi azmış
oda gebe kalamamamda etkiliymiş
başka bir sorun yok dedi dr :18:
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.Ama benim gerek var bence çünkü 3 yıldır dğal yoldan olmadı.Bundan sonrada biraz zor diye düşünüyorum.İnşallah bari ilk aşılamda tutar.Yoksa ikinci aşılama ve sonra tüp bebe:18::18::18:
sevgili kananam istemiyor bebek o yüzden bu haberi almayı da hak etmiyor bence
sanki ona sorduk izin alacaktık çocuk yaparken
birde benim yanımda açık açık herkese söylüyor erken daha onlar için bebek istemiyorum ben diye
koskaca insanlarız buna biz karar veririz ama hala oğlunun evlendiğini kabul edemedi sanırım
Günaydın kızlar.Nasılsınız. Cumartesi günü arkadaşım gelecek çaya browni tarifi istiyorum birileri yapıyordu meg galiba tarif istiyorumm kızlarr..
Günaydın kızlar.Nasılsınız. Cumartesi günü arkadaşım gelecek çaya browni tarifi istiyorum birileri yapıyordu meg galiba tarif istiyorumm kızlarr..
Canim kızlar tarif verirken bunu kopyalamisim. Ya ildanin ya browninin.
tarifi şu kuzum :
1 su bardağı süt(ben 1 buçık koyuyorum daha ii oluyo)
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 bardak şeker
1.5 bardak unVirüs
4 çorba kaşığı kakao
3 adet yumurta
kabartma tozu (ben hep kekelerde bile 2 tane kullanırım sanada tavsiye ederim)
1 vanilyaVirüs
süt,yağ,şeker ,kakao yu karıştır çooook şekerler erisin içindeVirüs
bu karışımdan 2 su bardağı ayır bi kabaVirüs
geri kalan karışıma diğerleri koyVirüs
fırına at kek olacak bu 20 dk. pişir
çıkarınca hemen kes üzerine o sıvıyı yedirVirüs
afiyet olsun (browni)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?