kızlar bişey sorcam ben doktora ilk kontrol amaçlı gittiğimde idrarını tutta gel demişlerdi ultrason için
şimdi yarın gidicem ya yine aynımı yapmam lazım bebek içinde bilginiz varmı
ilk defa duyuyorum bunu sana kim söyledi
filorindacım çok tebrik ederim çok sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bizler içinde
bu arada bende doktora gidiyorum muayene için hepinizi öptüm dua edin lütfen
görüşmek üzere
herkese selamlar
forumda yeniyim. öğretmenim ve malum yaz tatili başlayınca internette vakit geçirebiliyorum. 2 yılık evliyim ve son 2 aydır korunmuyoruz. ama sanırım pek yolunda gitmedi ve zamanlamaları tutturamadım. henüz kontrole gitmedim. ancak benim kafamdaki asıl sorum şu. ben 26 günde bir regl oluyorum ve hiç gün sekmez. ancak araştırmalarım genele göre biraz kısa olduğunu gösterdi. sizcede öylemi. bir problemmidir bu. kafama takıldı. en kısa zamanda bir doktor ziyaretine hazırlanıcam sanırım.
canım teşekkür ederim amin allahım sanada nasip etsin
teşekkür ederim canım 21 .de olmam gerekiyordu belirtiler felaketti gögüslerim o kadar şiştiki damarlarım mavi görünüyordu sağ kasık batması akıntı arada mide bulantısı halsizlik
Canım çook tebrik ederim çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim..
kızlar bir şey diyeceğim ben genel kontrole gittim dktor sadece bi aletle ve eliyle alttan baktı o kadar...ne bir tahlil ne smear sizde neler oldu???gerçi ben polen alerjim için yapıldı kan idrar gaita hormon biyokimya ve çeşitli hastalıklar için testler normal çıktı ama k. doğum yapmadı hiç tahlil size sorayım dedim bi..şebnemm seni biliyorum cnm
cnm ben yaptırdım hepsini :) ama ben istedim hepsinin yapılmasını sanırım senin isteğine bağlı birşey
kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tamam canım kapattım bile o konuyu :))) mesajımı da almışsındır canım.hiçbir şeye artık boşuna para vermeyeceğim varsa eninde sonunda öğrenirim zaten o heyecanı o an yaşayım))) kardeşimi çağırdım şimdi oturuyoruz beraber :)) öyle işte cnm sen de yapmışsın sanırım tekrar test azcık benziyo muyuz ne huy olarak birbirimize :)))
bugün itibari ile bıraktım düşünmeyi zaten 1 günde karar verdik biz bebişe ondan önce yani 1 ay önce hiç istemiyordum ama kısmet işte...canı ne zaman isterse gelsin beklemenin de keyfini yaşamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?