Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bişey sorcam ben doktora ilk kontrol amaçlı gittiğimde idrarını tutta gel demişlerdi ultrason için
şimdi yarın gidicem ya yine aynımı yapmam lazım bebek içinde bilginiz varmı

merhabaaaaa ara ara başım ağrıyor. daha gelmedi kırmızılar cma gelmesi lazımdı. bu başağrısı korkutuyor beni. yine prolaktin yükseldi galiba. 2009 aralıkta yüzü geçmiş ve beynimde mikroadenom çıkmıştı. gerçi daha geçen ay ortasında bıraktım dostinexi.
başağrısı dışında göğüslerimde ağrı şişme biraz azaldı. başka bişey yok.. çarşambayı bekliyorum doktorum o zaman gel demişti. aha an itibariyle başım dönüyor.

filorindacım çok tebrik ederim çok sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bizler içinde
bu arada bende doktora gidiyorum muayene için hepinizi öptüm dua edin lütfen
görüşmek üzere

canım teşekkür ederim amin allahım sanada nasip etsin

herkese selamlar
forumda yeniyim. öğretmenim ve malum yaz tatili başlayınca internette vakit geçirebiliyorum. 2 yılık evliyim ve son 2 aydır korunmuyoruz. ama sanırım pek yolunda gitmedi ve zamanlamaları tutturamadım. henüz kontrole gitmedim. ancak benim kafamdaki asıl sorum şu. ben 26 günde bir regl oluyorum ve hiç gün sekmez. ancak araştırmalarım genele göre biraz kısa olduğunu gösterdi. sizcede öylemi. bir problemmidir bu. kafama takıldı. en kısa zamanda bir doktor ziyaretine hazırlanıcam sanırım.

Merhaba kızlar valla gözlerim bile akıyor ya bu grip ne menen bir şeymişi off.

Öyle bir bakayım dedim. Atacım şimdi de bu şekilde gitmene gerek yok bence ama işini garantiye al ve tut sen yine cnm ne olur ne olmaz yani.

hoşgeldin canım aramıza Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah..
herhangi bir problem olmasa bile hamile kalmadan önce doktora gitmeni tavsiye ederim.yumurtalıklarına bakıyo kist olup olmadığına yada iltihap filan varmı diye bide folik asit veriyo buda bebek sağlığı için çok önemli...:87:

teşekkür ederim canım 21 .de olmam gerekiyordu belirtiler felaketti gögüslerim o kadar şiştiki damarlarım mavi görünüyordu sağ kasık batması akıntı arada mide bulantısı halsizlik

Canım bence kızın olacak valla. Hayırlı evlat olsun inşallah
Benim oğlumda hep sol kasığım batardı erkek oldu. Arkadaşımın sağı batardı kızı oldu :)))

kızlar bir şey diyeceğim ben genel kontrole gittim dktor sadece bi aletle ve eliyle alttan baktı o kadar...ne bir tahlil ne smear sizde neler oldu???gerçi ben polen alerjim için yapıldı kan idrar gaita hormon biyokimya ve çeşitli hastalıklar için testler normal çıktı ama k. doğum yapmadı hiç tahlil size sorayım dedim bi..şebnemm seni biliyorum cnm

cnm ben yaptırdım hepsini :) ama ben istedim hepsinin yapılmasını sanırım senin isteğine bağlı birşey

selam arkadaşlar bende bebiş istiyorum ama olmuyor daha önce çikolata kistinden ameliyat oldum 1,5 yıl falan oldu tedaviye başlıcam allahın izniyle ne gibi tedavi uygularlar acaba bilgisi olan var mı?

iyi bakalım kapat sende konuyu bende kapadımm msjınıda aldım canımm kendini üzüyosun düşünerek akışına bırak bende test yaptım yumurtlama günümde yaptımm ama karar verdim 9 temmuza kadar yapmak yok artık beklicem evet birbirimize de benziyoruz hemen hemen
bizde 3 ay önce karar verdik bi anda olsun mu bak olmasın olsun olmasın koyver gitsin dedim öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…