Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok saol seninde gözün aydın bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar,ben bu ay işi sağlama almak adına ovulasyon testi aldım.12. günden itibaren yapmaya başladım silik silik silikti...14. gün yani dün yaptığım test kontroldeki çizgiden daha koyu ve net bi çizgi çıktı T de.Gece halvet vardı,bakalım bekliyciğizz artık.Bu arada bunları niye anlattım,biri ovulasyon testi kullanan varmı diye sormuştu işe yarıyomu diye sormuştu.İşe yarayıp yaramadığını bebk gelmeden bilemicem ama gününü tam gösteriyo ona eminim.Pratik bişey tavsiye edilir...

kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

cnmm hayırlısı olsunnn

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah darısı tüm isteyenlerin başına olsun

kızlar benim yarın adet olmam lazım ayyyy bugün gerildim azıcık :)))

tebrik ederim canım bende yarın gidicem kısmetse. benim son adet tarihim 21 hazirandı bakalım inşallah bende görebilirim..

florindacım hayırlı olsun kaç gün gecikmen olmuştu belirtilerin varmıydı cnm..

teşekkür ederim canım 21 .de olmam gerekiyordu belirtiler felaketti gögüslerim o kadar şiştiki damarlarım mavi görünüyordu sağ kasık batması akıntı arada mide bulantısı halsizlik

teşekkür ederim canım 21 .de olmam gerekiyordu belirtiler felaketti gögüslerim o kadar şiştiki damarlarım mavi görünüyordu sağ kasık batması akıntı arada mide bulantısı halsizlik

hmm bnmde bugün adet günüm ama hiç adet belirtim yok tam aksine uyku modundayım.. halsizlik diz boyu.. mide bulantısı ara ara var ilk defada bu ay göğüs uçlarımda sızlama var geçen ayda 4 gün gecikmiştim ama hüsranla bitti.. bakalım ne olacak allahtan hayırlısı.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..

amin arkadaşım allah razı olsun allahım sanada göstersin ve bekleyen tüm arkadaşlarıma

canım psikolojik mi diye denedim ama pek değil gibi sabahları kötü oluyorum bayağı..hamile olduğumu iddia etmiyorm ama umarım başka bir hastalık değildir beni korkutan o

sen artık iyice kafaya takmışsın bu durumu rahatla bşraz takma siteye artık ben muhabbet icçin giriyorum sende öyle yap artık anlatma hamile kalana kadar yok midem bulanıyo öyle oldu acaba hamilemiyim hastalık mı var niye olmuyo bişey mi çıkcak falan kendi kafanada takma ve burdada anlatma bak kendini daha rahat hissedeceksin en azından o kadar kafana takmıycaksın bekle biraz daha kaç günün kaldı ki adetine bekleyiver şöyle düşün hamilelik testi yaparsan hamile çıkmıycakmışsın gibi öyle bişiler yap sende bi kural bişi koy kafana bunu yaparsam hamile degilim falan de o kadar çok kasma kendini

tamam canım kapattım bile o konuyu :))) mesajımı da almışsındır canım.hiçbir şeye artık boşuna para vermeyeceğim varsa eninde sonunda öğrenirim zaten o heyecanı o an yaşayım ))) kardeşimi çağırdım şimdi oturuyoruz beraber :)) öyle işte cnm sen de yapmışsın sanırım tekrar test azcık benziyo muyuz ne huy olarak birbirimize :)))
bugün itibari ile bıraktım düşünmeyi zaten 1 günde karar verdik biz bebişe ondan önce yani 1 ay önce hiç istemiyordum ama kısmet işte...canı ne zaman isterse gelsin beklemenin de keyfini yaşamak gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…