cnm filorindacım tebrik ederim çoooooooooook maşalllah
filorindacım tebrik ederim canım çok güzel bir haber oldu bu allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
florindacım tebrik ederim canım çok sevindim..
kızlar ben bugün keseyi gördüm...çooooooooooookkkkkkkkkkkk mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
5.4 mm imiş daha bebişim...
ama kalp atışını duymak için 10 gün sonra gel dedi doktor..:18::18::18::18::18::18::18:
darısı hepinizin başına megcim benim bebişimi de eklesene:):):)
kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cnmm hayırlısı olsunnn
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah darısı tüm isteyenlerin başına olsun
kızlar benim yarın adet olmam lazım ayyyy bugün gerildim azıcık :)))
hayırlısı olsun canım inş...
sağol cnm inşallah beklemedeyim :)
florindacım tebrik ederim canım çok sevindim..
kızlar ben bugün keseyi gördüm...çooooooooooookkkkkkkkkkkk mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
5.4 mm imiş daha bebişim...
ama kalp atışını duymak için 10 gün sonra gel dedi doktor..:18::18::18::18::18::18::18:
darısı hepinizin başına megcim benim bebişimi de eklesene:):):)
cnmm hayırlısı olsunnn
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah darısı tüm isteyenlerin başına olsun
kızlar benim yarın adet olmam lazım ayyyy bugün gerildim azıcık :)))
saol tatlım amin allahım sanada yaşatsın
florindacım hayırlı olsun kaç gün gecikmen olmuştu belirtilerin varmıydı cnm..
teşekkür ederim canım 21 .de olmam gerekiyordu belirtiler felaketti gögüslerim o kadar şiştiki damarlarım mavi görünüyordu sağ kasık batması akıntı arada mide bulantısı halsizlik
hamile arkadaşlarım sizdede arada kasık bel ağrısı oluyormu[/QU
evet canım.. sanki hala adet olcakmışım gibi hissediyorum
hmm bnmde bugün adet günüm ama hiç adet belirtim yok tam aksine uyku modundayım.. halsizlik diz boyu.. mide bulantısı ara ara var ilk defada bu ay göğüs uçlarımda sızlama var geçen ayda 4 gün gecikmiştim ama hüsranla bitti.. bakalım ne olacak allahtan hayırlısı.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
canım psikolojik mi diye denedim ama pek değil gibi sabahları kötü oluyorum bayağı..hamile olduğumu iddia etmiyorm ama umarım başka bir hastalık değildir beni korkutan o
hamile arkadaşlarım sizdede arada kasık bel ağrısı oluyormu[/QU
evet canım.. sanki hala adet olcakmışım gibi hissediyorum
evet aynen netten okuduğum kadarıyla rahim bağlarının gerilmesiyle agrı oluşuyormuş normalmiş cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım
sen artık iyice kafaya takmışsın bu durumu rahatla bşraz takma siteye artık ben muhabbet icçin giriyorum sende öyle yap artık anlatma hamile kalana kadar yok midem bulanıyo öyle oldu acaba hamilemiyim hastalık mı var niye olmuyo bişey mi çıkcak falan kendi kafanada takma ve burdada anlatma bak kendini daha rahat hissedeceksin en azından o kadar kafana takmıycaksın bekle biraz daha kaç günün kaldı ki adetine bekleyiver şöyle düşün hamilelik testi yaparsan hamile çıkmıycakmışsın gibi öyle bişiler yap sende bi kural bişi koy kafana bunu yaparsam hamile degilim falan de o kadar çok kasma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?