napıyosun canımmm
kızlar kim var kim yok ??
benimde kaynanamla görümcesi vardı onlar gittiler şimdi müsait olabildimmSıkıldım bekledim bekledim uzun süre kimse gelmiyor :)
yazıyım dedim bende
Az kaldı mesaimin bitmesine, bitsin evime gidiyim artıkın. P.tesileri hiç sevmiyorum...
Sen çalışıyor musun?
(Profiline sonradan baktım :) çalışmıyormuşsun bu soruyu görmezden gel :))
kimse muhabbet etmiyo kiibugun burası niye bukadar sessiz....
ben varımkızlar kim var kim yok ??
kızlar slm ben geldim bugün o kadar yoğundumki çooooooooook yoruldum popomun üstüne oturamadım bi.birazdan da kayınvalidemler gelcek.herşeyi hazır ettim.burdan da eksik kalmayım dedim bu arada bugün poşet taşırken sol tarafıma yine ağrı girdi anlamadım yumurtlama mı çatlamamı ne bu
ben varım şebo,yani şimdi geldim bakmaya hep açıktı bugün:)ne var ne yok?
benimde kaynanamla görümcesi vardı onlar gittiler şimdi müsait olabildimm
kimse muhabbet etmiyo kii
ben varım
adetine kaç gün var kii
:79::79:ben de geldim.....:79:
kızlar slm ben geldim bugün o kadar yoğundumki çooooooooook yoruldum popomun üstüne oturamadım bi.birazdan da kayınvalidemler gelcek.herşeyi hazır ettim.burdan da eksik kalmayım dedim bu arada bugün poşet taşırken sol tarafıma yine ağrı girdi anlamadım yumurtlama mı çatlamamı ne bu
merhaba cnm benimde açıktı ama kimsecikler yoktu iyiki geldiniz kızlar iyilik sağlık sen napıosun bugün kocacım test alıcak yapıcam bakalım :)
naber aysuncum ??
hoşgeldin cnm
merhaba cnm benimde açıktı ama kimsecikler yoktu iyiki geldiniz kızlar iyilik sağlık sen napıosun bugün kocacım test alıcak yapıcam bakalım :)
naber aysuncum ??
hoşgeldin cnm
hehh işte bugün aynı şey banada oldu eğilip doğrulurken sol yumurtalığıma ağrı girdi hele dün akşam kramp şeklinde müthiş bir ağrıydı ama ben dün mumurtladım çünküm test yaptım ordan biliyorum.Başka bişey yoksa şayet yumurtlama ağrısıydı.
aynen cnm senin de anlattığın gibi oldu banada ama şayet yumurtlama şeyiyse geçmiş ola bu sabah kocamı iş seyahatine yolladım.ama diğer zamanlarda hiç böyle ağrı yaşadıgımı hatırlamıyorum yada o zmn düşünmüyordum fark etmiyordum belkide
hoş buldum tatlım........günün geçti mi senin?
iyidir şebnemcim sen nasılsın
hadi hayırlısı bakalım,geçtimi günün yoksa sende meraklı tazelerdenmisin
yok cnm yarın batım şimdiden yapayım dedim testi
iyim cnm nolsun yarını bekliyorum merakla :)
yarın cnm batım bu güne kadar sabrettim ama :)
luckycim hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?