Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

erken olunca çıkmamış olabilir mi? bide bazen psikolojik de olabiliyor ama pek psikolojige benzemiyo seninkisi yaa
bende agustos da hamiş kalmıştım yaaaaa uffff
benimde kalp atışları oluşmadııı
ahh ahhh
ne güzel mayıs annesi olucaktım kısmettt işte....

evet kardeş şart tabiiii bende inşallah 1. yi becerebilirsem 2. yi de bi 2-3 sene sonra isterimm hayal dünyası işteee

elifim hoşgeldin gözüm yollarda seni arar oldumhoşgeldin canım
hoşbuldum kuzucum valla dün sen geldin ben çıktım eşim geldi diye bugünde erkenden yaptım işlerimi oturdum işte pc başına çorba içiyorum diyete başladım da bugünn artık hergün çorba ve salata yiycem

ben hiç bilmiyorum
biz henüz 4.5 haftalışız

ben böyle bebek kıyafetlerine filan bakmak istiyorum ama arada kalıyorum baktıkça
daha çok erken biliyorum bişeyler bakmak için ama insanın elinde değil işte
geçen ikili test için ultrason a girdik
5 cm olmuştu ellerini gördüm böle oynatıyodu sağa sola öyle bi tuhaf oldum ki anlatamam

meg nasılsın özledim seni
benim tripcanım uzun sürüyor galiba

ben de su an sen gibiyim
kendimi kilolara verdim
artık sallama moduna aldım kendimi
gelirse gelmezse keyfi bilir
sen gibi

kızlar bugün kan verdim yarın akşam üstü belli olcak hayırlısıyla inş. hamileyimdir lütfen dualarınızda beni unutmayın

Hayal dünyası deyip geçme canım bir bakmışsın gerçek olmuş :)

diyosunnn çok seçici yımırtalarmış hee
ayy sağol eminem benim ya güzel arkadaşımm

hülyamm 33 yaş çok yaşlı bir yaş değil canım sen içini ferah tut gelicek bebklerimiz ALLAHın izniyle
o zaman bizim veletlerde ya güzel yada yakışıklı olurlar dimi
Benim oğlum olursa kerime benzesinnn kız olursada adrilina lima ya benzesinnnnnnn

yooooo benim yine kızım olursa eğer bana benzesin hem senin kadar güzel bir annesi varken adrilina limada kim oluyo
senin resmini hatırlıyorum çok güzel bir hatunsun maşalllahhhh

allahım en kısa zamanda sana ve bebek isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin kız erkek hiç farketmez

Julietta,canım ee napıyosun valla nic değiştirdin yabancı gibi olduk yaaa
çalışmalar var mı?
ben hayıt içiyorum bu ayyy
baya bi etkisini görüyorum gibi kasıklarda filaannn

afiyet olsun balım niye diyete basladın bakim bu araklar kilomu aldın yoksa

Hayal dünyası deyip geçme canım bir bakmışsın gerçek olmuş :)

rüyaaalaaaar rüyaaaalaaaar rüyalar gerçek olsaaaaaa:103:
belki bi gün olucak çok da umutsuz değilim ama işte beklemek var ya çok sıkıcı
o gerçek oldugu günün hayalini bile kuramıyorum 1 aydır filan hayallerimden bile cıktı düşün artık...

hani düşününce bi heyecanlanırsın ya
heh işte o yok artık bende...

afiyet olsun balım niye diyete basladın bakim bu araklar kilomu aldın yoksa

sorma kuzucum aldım yaaa evlendiğimde 58 kiloydum ama şimdi 75 oldum bnir ara 6-7 kilo verdim yine aldım şimdi de sıkı diyet yapayım dedim dikkat ediyodum 1 aydır ama biran önce veriyim diyorum eski resimlerime bakıyorum da ne güzelmişim incecik bel saçlarım belime vuruyodu çok severdim böyle incecikti vermem gerek acilen canımıniçi

kızlar bugün kan verdim yarın akşam üstü belli olcak hayırlısıyla inş. hamileyimdir lütfen dualarınızda beni unutmayın

ins bitanem yaaa sabırsızlıkla senin sonuçlarını bekliyorum ins bebişin kendini sakladıgından buzamana göstermemiştir kendini

Canım sayııl saatler kalmışşş
inşallah hamişsindir ziraaa negatifi görünce bunalıma girmeni hiççç istemem

eğer hamileysem yada başka bizaman hamile olursam 3. ay bitene kdar kimseye sylememkaarı aldık eşimle ilk başta keseyi görcez sonra bebeğim durumu cinsiyetişne yakın duyurucaz KADINLAR KULÜBÜ HARİÇÇ :)

inşallah cnm bebişin gelir.

maşalla cnm hayırlı olsuun sağ salim kucağına alırsın bebişini

allahım en kısa zamanda sana ve bebek isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin kız erkek hiç farketmez
amin inşallahhh

eğer hamileysem yada başka bizaman hamile olursam 3. ay bitene kdar kimseye sylememkaarı aldık eşimle ilk başta keseyi görcez sonra bebeğim durumu cinsiyetişne yakın duyurucaz KADINLAR KULÜBÜ HARİÇÇ :)

ehehehe bende bendeeeeeeeeeeee:101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…