- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
ben hiç bilmiyorum
biz henüz 4.5 haftalışız
şu kan testinin negatif çıkması biraz morelimi bozuyor akşama artık belli olucak yada yrn sabaha ama cumartesi günü olmam şu kızıma bi kardeş yapim 3.5 yaşında çok istiyor agustos ayında yapm dedim hamile kaldım ama bizim bebek tüpler geçemedi ış gebelik geçirmiştm
hoşbuldum kuzucum valla dün sen geldin ben çıktım eşim geldi diye bugünde erkenden yaptım işlerimi oturdum işte pc başına çorba içiyorum diyete başladım da bugünn artık hergün çorba ve salata yiycemelifim hoşgeldin gözüm yollarda seni arar oldumhoşgeldin canım
ben hiç bilmiyorum
biz henüz 4.5 haftalışız
geçerse geçsin be hiç takmıycam bennn
olmuyosa zırlamayacaksın diye iletisi vardı haykonun,kulakları çınlasınşimdi gebe hayırsız hayko
zırlamıycamm evettt
ben b işey yapmıyorum bu ay,keyfi bilir bebenin
erken olunca çıkmamış olabilir mi? bide bazen psikolojik de olabiliyor ama pek psikolojige benzemiyo seninkisi yaa
bende agustos da hamiş kalmıştım yaaaaa uffff
benimde kalp atışları oluşmadııı
ahh ahhh
ne güzel mayıs annesi olucaktım kısmettt işte....
evet kardeş şart tabiiii bende inşallah 1. yi becerebilirsem 2. yi de bi 2-3 sene sonra isterimm hayal dünyası işteee
diyosunnnçok seçici yımırtalarmış hee
ayy sağol eminem benim ya güzel arkadaşımm
hülyamm 33 yaş çok yaşlı bir yaş değil canım sen içini ferah tut gelicek bebklerimiz ALLAHın izniyleinşallah canım gelecekler birgün buna inanıyorum ama
adamın yaşı yeterince olgun zaten biraz daha geç kalırsa ilerde büyüdükleri zaman dedesi sanırlar diye korkuyorummmmm
33 yaşına girecek benimkiiii:26::26::26:
o zaman bizim veletlerde ya güzel yada yakışıklı olurlar dimi
Benim oğlum olursa kerime benzesinnn kız olursada adrilina lima ya benzesinnnnnnn
erken olunca çıkmamış olabilir mi? bide bazen psikolojik de olabiliyor ama pek psikolojige benzemiyo seninkisi yaa
bende agustos da hamiş kalmıştım yaaaaa uffff
benimde kalp atışları oluşmadııı
ahh ahhh
ne güzel mayıs annesi olucaktım kısmettt işte....
evet kardeş şart tabiiii bende inşallah 1. yi becerebilirsem 2. yi de bi 2-3 sene sonra isterimm hayal dünyası işteee
16.cı haftada belli oluyor ama doktorlar bebeğin kemik ölçümlerinden cnsyetini biliyorlar ama yanlış bilgi vermemek için söylemiyorlar kızımı biz 18.ci haftada öğrenmiştik sürekli sakladı kendini
ay inşallah saklamaz gösteriir kendini hemencik
hoşbuldum kuzucum valla dün sen geldin ben çıktım eşim geldi diye bugünde erkenden yaptım işlerimi oturdum işte pc başına çorba içiyorum diyete başladım da bugünn artık hergün çorba ve salata yiycem
Hayal dünyası deyip geçme canım bir bakmışsın gerçek olmuş :)
ay inşallah saklamaz gösteriir kendini hemencik[/QUOT
abimin eşi hamile 2 haftası kaldı doğuma ayrıntılı ultrason 22 haftalıkken çekiliyor o zamn kadar doktor kız dedi bir kaç doktorada gitmişler hep kız ayrıntılıda erkek olduğu anlaşıldı erkek çocukları var kız istiorlardı ama nasip işte benim kızım var aile içinde prensesliğini koruyor hala senin adın ne diyorum prenses aybüke diyor :)
afiyet olsun balım niye diyete basladın bakim bu araklar kilomu aldın yoksa
kızlar bugün kan verdim yarın akşam üstü belli olcak hayırlısıyla inş. hamileyimdir lütfen dualarınızda beni unutmayın
kızlar bugün kan verdim yarın akşam üstü belli olcak hayırlısıyla inş. hamileyimdir lütfen dualarınızda beni unutmayın
rüyaaalaaaar rüyaaaalaaaar rüyalar gerçek olsaaaaaa:103:
belki bi gün olucak çok da umutsuz değilim ama işte beklemek var ya çok sıkıcı
o gerçek oldugu günün hayalini bile kuramıyorum 1 aydır filan hayallerimden bile cıktı düşün artık...
hani düşününce bi heyecanlanırsın ya
heh işte o yok artık bende...
inşallah cnm bebişin gelir.kızlar bugün kan verdim yarın akşam üstü belli olcak hayırlısıyla inş. hamileyimdir lütfen dualarınızda beni unutmayın
ya varis süerli oku ,ya latif aynı şekilde
el halik 731
EL MUSAVVİR 337 KERE
EL BARİ 244
EL KADR 345
meryem suresinide ilk defa okumuştum okuduğum ay hamile kaldım canıım
bide meryem suremden sonra şööl du ediordum canım
"Allahım sağlıklıyız ,yiyecek ekmeğimiz var hepsi senin sayende.sen olmasan nice olur halimiz.bize yüce kadından bir varis ver Rabbim.mirasçımız olsun.ana babadeğeri bilen ,hak yolunca yürüyen adaletli yüzü güzel huyu güzel ,salih sağlıklı evlatlar ver rabbim.bu kullarını kapından döndürme Allahım .peygamberimiz in adını anarak onun adının geçtiği duayı sen geri çevirmezsin bilirim
peygamberimiz senin adını anarak Allah ımdan istiyor yalvarıyorum.sen şefahat et bize " aminnn
annem ankara üniv.ilahiyat mezunu o öğretmişti canım
amin inşallahhhallahım en kısa zamanda sana ve bebek isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin kız erkek hiç farketmez
eğer hamileysem yada başka bizaman hamile olursam 3. ay bitene kdar kimseye sylememkaarı aldık eşimle ilk başta keseyi görcez sonra bebeğim durumu cinsiyetişne yakın duyurucaz KADINLAR KULÜBÜ HARİÇÇ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?