öyle olmak zorundalar zaten canım yaaa bu kadar bekledikten sonra mecburlar onlarda buna
biz çok kavga ederiz çoçuk yüzünden kesin ben yapma etme derim o da sus bağırma çoçuğa karışma deyip durur
ol kız kız ol yeterki benim bebişim olsunda çirkin olsun ben herşeye razıyımmm
allah hayırlısını sağlıklısını versin canımmm
belki annenin içine doğmuştur terminatör de de avcunu yalayıp durur artıkkkk
senin terminatör öğrenmişmidirrr
ilda canım nasılsın kuzum belirtilerin nelerdi yazabilirmisin biraz bana canımıniçi:18::18:kızlar şimdi hatırladım
sizede yazmıştım 10 gün önce rüyamda ayran çalkalıyordum
bebek geliyo diyordu tabirde
kızlar şimdi hatırladım
sorma kuzucum aldım yaaa evlendiğimde 58 kiloydum ama şimdi 75 oldum bnir ara 6-7 kilo verdim yine aldım şimdi de sıkı diyet yapayım dedim dikkat ediyodum 1 aydır ama biran önce veriyim diyorum eski resimlerime bakıyorum da ne güzelmişim incecik bel saçlarım belime vuruyodu çok severdim böyle incecikti vermem gerek acilen canımıniçi
rüyaaalaaaar rüyaaaalaaaar rüyalar gerçek olsaaaaaa:103:
belki bi gün olucak çok da umutsuz değilim ama işte beklemek var ya çok sıkıcı
o gerçek oldugu günün hayalini bile kuramıyorum 1 aydır filan hayallerimden bile cıktı düşün artık...
hani düşününce bi heyecanlanırsın ya
heh işte o yok artık bende...
bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla
saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
hulyaemrah seviliyosunuzzzzzz
Benimde rüyamda kırmızılar geliyordu tabire baktım bebeği olmayanlar için bebek olması anlamına geliyormuş ama başka kötü anlamlarıda var
anladım canım bende evliyken 50 kiloydum benmki cok zayıfsın dedi biraz etli butlu ol kilo al dedi (eline et gelsin istiyo sıkıcak ya heryanımı :)) ilk sene almadım sonra yavas yavas almaya başladım şimdi 65 kiloya kadar cıktım tatlım vayy anasını şimdi böyle yazınca cok geldi 15 kilo almışım kız az buz değil yani allahtan boyum var biraz kilolu durmuyorum ben diyet yaptığımda benmki küsüyo bana kız konusmuyo benle bende fazla kafaya takmıyorum ama yokuş cıkarken cok tıkanıyom
ben böyle bebek kıyafetlerine filan bakmak istiyorum ama arada kalıyorum baktıkça
daha çok erken biliyorum bişeyler bakmak için ama insanın elinde değil işte
geçen ikili test için ultrason a girdik
5 cm olmuştu ellerini gördüm böle oynatıyodu sağa sola öyle bi tuhaf oldum ki anlatamam
ilda canım nasılsın kuzum belirtilerin nelerdi yazabilirmisin biraz bana canımıniçi:18::18:
ins bebişin olması anlamına geliyodur canım
sağol canım o senin güzelliğinnnn
hülyamm 33 yaş çok yaşlı bir yaş değil canım sen içini ferah tut gelicek bebklerimiz ALLAHın izniyle
yooooo benim yine kızım olursa eğer bana benzesin hem senin kadar güzel bir annesi varken adrilina limada kim oluyo
senin resmini hatırlıyorum çok güzel bir hatunsun maşalllahhhh
yok canım daha sadece annem bilio
abimler teyzemler kimse bilmiyo
kocişte sööleme taraftarı değil canım şimdilik 3 ay olssun hele biKorusun Rabbim meleğimi
zaten ondan sonra karın şişince biliyosun benim ajanları mah.de apartmandahaber uçar onlara
ama hiç alakadar olamam onlarla valla zaman da ayıramam hamilelik önemli çünkü bebiş hissediyo her şeyi zaten
ama terminatörün hiç umrunda olmaz okadar diim anla sen canımkendi bilir kibiri kadın
kızlar şimdi hatırladım
ne güzelllll maşallah zieeeee
şimdilik şu hem erkek hem kız için uygun olan şeylerden al
padik içlik gibi ya da oyuncak
8586 .sayfada ayrıntılı yazdım canım
ama benim en büyük belirtrim yumurtladığım günden beri hamileyim dedim kızlar da biliyo
akıntım hiç ama hiç olmaz battan 5 gün önce bolca sulu geldi süt kesiği gibi
çok iştahlandım ve 4 gündür koltukta uyuya kalıyordum
duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım
duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?