Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım daha sadece annem bilio
abimler teyzemler kimse bilmiyo
kocişte sööleme taraftarı değil canım şimdilik 3 ay olssun hele bi Korusun Rabbim meleğimi
zaten ondan sonra karın şişince biliyosun benim ajanları mah.de apartmanda haber uçar onlara
ama hiç alakadar olamam onlarla valla zaman da ayıramam hamilelik önemli çünkü bebiş hissediyo her şeyi zaten
ama terminatörün hiç umrunda olmaz okadar diim anla sen canım kendi bilir kibiri kadın

kızlar şimdi hatırladım
sizede yazmıştım 10 gün önce rüyamda ayran çalkalıyordum
bebek geliyo diyordu tabirde

anladım canım bende evliyken 50 kiloydum benmki cok zayıfsın dedi biraz etli butlu ol kilo al dedi (eline et gelsin istiyo sıkıcak ya heryanımı :)) ilk sene almadım sonra yavas yavas almaya başladım şimdi 65 kiloya kadar cıktım tatlım vayy anasını şimdi böyle yazınca cok geldi 15 kilo almışım kız az buz değil yani allahtan boyum var biraz kilolu durmuyorum ben diyet yaptığımda benmki küsüyo bana kız konusmuyo benle bende fazla kafaya takmıyorum ama yokuş cıkarken cok tıkanıyom

bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla

ildacım bu tesbihlerin vakitleri varmı herhangi bi saatte çekilebilirmi ya halik sabah namazının arkasından diye duydum ben

bende aynısını aldım işte kuzum dediğin gibi boyumuz varda belli olmuyor o kadar çirkin durmuyoruz ama rahatsız oluyor insan özellikle kıyafetlerin olmayınca deli oluyosun yaaa benim eşimde Allahı var şimdi lafını etmez ama olmuyo işte birde hamile kalırsam dahada veremeem biraz şimdi vereyim birazda hamile olunca ilk 3 ay veririm inş midem bulanırda veririm benim eltim 6 kilo verdi kuşum 3 ayında hayırlısı artık bakalım dayanabilirmiyim isteyincce çok çabuk verebiliyorum 1 ayda 6 kilo verdim ben üstelikte ramazanda verdim çay ve kahve çok içiyorum aslında benim kilolarım yemekten değil içmekten fantayı ve vişne suyunu çok seviyorum geceuykudan kalkınca içiyorum o kadar ki seviyorum onlarda kilo ypıyo hergün hergün içince işte böyle oluyorum pufffffffffffffffffffff

ne güzelllll maşallah zieeeee
şimdilik şu hem erkek hem kız için uygun olan şeylerden al
padik içlik gibi ya da oyuncak
ilda canım nasılsın kuzum belirtilerin nelerdi yazabilirmisin biraz bana canımıniçi:18::18:

8586 .sayfada ayrıntılı yazdım canım
ama benim en büyük belirtrim yumurtladığım günden beri hamileyim dedim kızlar da biliyo
akıntım hiç ama hiç olmaz battan 5 gün önce bolca sulu geldi süt kesiği gibi
çok iştahlandım ve 4 gündür koltukta uyuya kalıyordum

Son düzenleme:
sağol canım o senin güzelliğinnnn
tabi annesine de çeksin biraz
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım ya bir te tez zamanda gelse çok iyi olurrr

kızlar şimdi hatırladım
sizede yazmıştım 10 gün önce rüyamda ayran çalkalıyordum
bebek geliyo diyordu tabirde

bencede söyleme canım ama durabilecek misin ben olsam çoktan bütün dünyaya haykırmıştımmm
senin rüyalarında da boş çıkmıyor canım maşallah benim de öyle boş çıkmaz
bende bebiş olmadığı için rüya bile görmüyorummmmm bu aralarrrr

duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım

canım inanırmısın 3 gündür öyle akıntı geliyorkiş beyaz su gibi ama günde 2 kere çamaşır değişiyorum altıma yapmışım gibi oluyo neyse bakalım artık hayırlısı peki nasıl hissediyosun kendini kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…