yok canım her zaman çekebilirsinildacım bu tesbihlerin vakitleri varmı herhangi bi saatte çekilebilirmi ya halik sabah namazının arkasından diye duydum ben
duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım
duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım
slm canım yumurtlama dönemindesin bildiğim kadarıyla bence değerlendir hemen bugün kuzucumselam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu
selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu
slm canım yumurtlama dönemindesin bildiğim kadarıyla bence değerlendir hemen bugün kuzucum
akıntı çok belirti canım bence hiç olmayanlardacanım inanırmısın 3 gündür öyle akıntı geliyorkiş beyaz su gibi ama günde 2 kere çamaşır değişiyorum altıma yapmışım gibi oluyo neyse bakalım artık hayırlısı peki nasıl hissediyosun kendini kuzum
sağol canım o senin güzelliğinnnn
tabi annesine de çeksin biraz
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım ya bir te tez zamanda gelse çok iyi olurrr
bencede söyleme canım ama durabilecek misin ben olsam çoktan bütün dünyaya haykırmıştımmm
senin rüyalarında da boş çıkmıyor canım maşallah benim de öyle boş çıkmaz
bende bebiş olmadığı için rüya bile görmüyorummmmm bu aralarrrr
kalp kalbe karış tatlım bende bu topikte herkesi seviyorum ve umarım en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur ve mutluluğumuz daim olur...........saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
hulyaemrah seviliyosunuzzzzzz
rüyanız hayır olsun tatlım.bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla
selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu
anladım canım hayırlısı inş darısı tüm isteyenlerin başına kuucumakıntı çok belirti canım bence hiç olmayanlarda
ben akıntı bilmem hiç
ama bu ay onu görünce tamamdır dedim
hatta dün kan verdim eve geldim aynı akıntı olmuş çamaşırımı al sık o derece yanii
Allah her isteyene versin inşallahhepinizden güzel haberler duyucaz ben 2012 açılışını yaptım gerisi gelecek inşalahhh
evet canım insan aslında deli gibi haykırmak istiyo
aMA 3 ay bilmemeleri daha ii şimdilik canım
Ağrı olur mu tam emin değilim ama canım o şeffaf uzayan akıntı oluyor.selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu
kalp kalbe karış tatlım bende bu topikte herkesi seviyorum ve umarım en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur ve mutluluğumuz daim olur...........
rüyanız hayır olsun tatlım.
evet cnm yumurtalama günündesin bende 14.günde yumurtulyorum ve bu ay çok ağrım oldu özellikle ilişki sırasınada sağ yumurtalığm çok sancıda ya öyle böyle değilbu günleri değerlendir........
bacakalrım zangır zangır titremeye başladı korkudan karnım ağrıyo kızlar ben biraz uzanayım
akıntı çok belirti canım bence hiç olmayanlarda
ben akıntı bilmem hiç
hatta dün kan verdim eve geldim aynı akıntı olmuş çamaşırımı al sık o derece yanii
Allah her isteyene versin inşallahhepinizden güzel haberler duyucaz ben 2012 açılışını yaptım gerisi gelecek inşalahhh
İnşallah darısı bize ildaildabende de çok oluyor akıntı az önce yine oldu bende herdefasında korkuyorum aha kırmızılar geldi diye senin gögüslerde farklılık var mı?
saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla
değerlendiriyoruz canım heralde yumurta hücresi 12 veya 24 saat yaşıyor demi
akıntı çok belirti canım bence hiç olmayanlarda
ben akıntı bilmem hiç
İnşallah darısı bize ildaildabende de çok oluyor akıntı az önce yine oldu bende herdefasında korkuyorum aha kırmızılar geldi diye senin gögüslerde farklılık var mı?
adete yakın inr sönerlerdi hiç inmediler
zaten kanı dün verdim onun gecesinde banyo yapayı dedim moralim bozulmuştu adet olcam sandım ağrılardan
eşim ilgilendi benimle o çıkradı üstümü
ne zamanki sütyenimi çıkardı ilk defa ozaman bööle bi ağrı hissettim gerilmişlerdi çok
ama konduramıyo insan yaaa
ama en büyük belirtim su gibi akıntımdı canım çünkü bnde olmaz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?