Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildacım bu tesbihlerin vakitleri varmı herhangi bi saatte çekilebilirmi ya halik sabah namazının arkasından diye duydum ben
yok canım her zaman çekebilirsin
ben evi toplarken bile ya varis çekiyordum hep uykuyada onu çekerek geçiyordum
duvardaki tabloyu düzeltirken ayagım etegime takıldı şiddetli biçimde yere kapaklandım

kızzz dikkatt ettt yok di mi bi şeyinnnnn

selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu

slm canım yumurtlama dönemindesin bildiğim kadarıyla bence değerlendir hemen bugün kuzucum

Yumurtlama döneminde ağrı oluyor. Bendede olur. Bol çalışmalı günler bu durumda

akıntı çok belirti canım bence hiç olmayanlarda
ben akıntı bilmem hiç
ama bu ay onu görünce tamamdır dedim
hatta dün kan verdim eve geldim aynı akıntı olmuş çamaşırımı al sık o derece yanii
Allah her isteyene versin inşallah hepinizden güzel haberler duyucaz ben 2012 açılışını yaptım gerisi gelecek inşalahhh

evet canım insan aslında deli gibi haykırmak istiyo
aMA 3 ay bilmemeleri daha ii şimdilik canım

kızlar gözden kaçtı galiba benim batım 20 ocakk meg bu ikinci yazışım
eğer listeye eskileri eklemem diyorsan bi daha demem

saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
hulyaemrah seviliyosunuzzzzzz
kalp kalbe karış tatlım bende bu topikte herkesi seviyorum ve umarım en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur ve mutluluğumuz daim olur...........

bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla
rüyanız hayır olsun tatlım.

evet cnm yumurtalama günündesin bende 14.günde yumurtulyorum ve bu ay çok ağrım oldu özellikle ilişki sırasınada sağ yumurtalığm çok sancıda ya öyle böyle değilbu günleri değerlendir........

bacakalrım zangır zangır titremeye başladı korkudan karnım ağrıyo kızlar ben biraz uzanayım

anladım canım hayırlısı inş darısı tüm isteyenlerin başına kuucum

Ağrı olur mu tam emin değilim ama canım o şeffaf uzayan akıntı oluyor.

değerlendiriyoruz canım heralde yumurta hücresi 12 veya 24 saat yaşıyor demi

saolun cnlarım yol arkadaşlarım
moon83
elibeses
hulyaemrah seviliyosunuzzzzzz

bende bu sabah rüyamda bebek arabası gördüm kızlar ama tabire bakmadım valla

değerlendiriyoruz canım heralde yumurta hücresi 12 veya 24 saat yaşıyor demi

evet cnm 24 saat yaşıyormuş, spermede 3gün canlı kalabiyormuş yani yumurtlama gününden 3 gün önce bile ilişki olsa yada yumurtala günüde bile ilişki olsa 3 gün yaşıyor sperm gebelik ihtimali yüksek hayırlısı inşallah

slm canlarımm
elfim dr a gittinmi idrar sonucun ne alemdeymiş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…