Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gerçekten allah kimsenin başana vermesin çok zor bır hastalık ben ilaç kullanıyorum dr zarırı olmaz dedı hamile oldugunda bırak dedı salazoprın ve deltacotrıl çok az dozda ama ağrılarım oluyor özellikle ayakak bılegim sekil bozuklugu var o yuzden bazen yurumekte zorlanıyorum sırf bu yuzden çalışmıyorum evde böyle oturup duruyorum

kızlar merhaba
aysunum adet olmussun
cok üzüldüm
ama eldende bırsey gelmıyor
melegın daha fazla bekletmez umarım senı

merhaba canım..
evet geldi gene benim kırmızılar...
sağlık olsun deryam benim kız fazla nazlı
diyete spora başladım bende
negatif enerjim azaldı epey

vermiş canım da hani adetin 3.günü neye bakıcak anlamadım yani bir fikrin varmı kuzum:18::18::18::18:

kuzum bildiğim kadarıyla hormonlarına bakıcak kan alıcaklardır senden
hem iyi olur kuzum mutlaka git aksatma sakın cnmcım cunku gecikip duruyor senın adetın
en azından bi sorun varsa tedavısıne bakılır cnmcım

Sağol asebcim amin inşallah tez zamanda şifasını verir ALLAH ım annemin yıllardır çektiği kulak ağrısı vardı am şimdi iyice kötü olmuş iltihaplanma felan çok zor zamnlar geçirdi şimdi o kulağı duymuyo 36 yıldır o acıyı çekiyodu inşallah iyileşir uzak olmak çok zor

çok sağol canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur canım
evet çok zor gurbet istediğin an gidip gelemiyosun elin kolun bağlı

ins canım belli ollmaz belkide karsılasırız sonuçların cıkmış sanırım tatlım hakkaında hayırlısı olsun bitanem doktor neden korunun dedi peki

merhaba canım..
evet geldi gene benim kırmızılar...
sağlık olsun deryam benim kız fazla nazlı
diyete spora başladım bende
negatif enerjim azaldı epey

ay senın kızını yesınler
evet farkettım dıyete baslamıssın
verırsın kıloları zaten hamıle kalcaz dıye aldık kılonun cogunu
ben hıc tartılmıyorum psikolojım bozulmasın dıye

hee anladım kuzum yook asla aksatmam valla canım adet düzensizliği çok fena psikolojik etki ediyor aksatmam girsin düzene de rahatlayalım

benimda sol el parmağımda hafif bir bozukluk var ya hastalığın aktif döneminde olmuştu. inşallah ağrılarında geçer tatlım. benim dizlerde ağrı çok oluyordu oturup kalkamk işkenceydi allah yaşatmasın o günleri ya.ama şunu söyleyeyim vücudu yormamak ve stres yapmamak çok önemli ben ağırm olduğu dönemde dinleniyorum, 1-2 gün sonra ağrılar yok denecek kadar azalma gösteriyor.bebeklerimiz bir an önce gelse çok korkuyorum eski günlere dönmekten ya.bekleme süreleri falan bitiriyor beni.

kulak ağrısıda çok kötüdür gerçekten uğultusu ayrı ağrısı ayrı insana dirlik vermez
bende de orta kulak iltihabı vardı baya kötü gerçekten tabı anneninki çok çok daha ağır bişeymiş
rabbım bu amelıyatla birlikte ağrılarını acılarını alıp götürmüştür inşallah

zor olmazmı cnm benım insan ha diyince gidemiyo
heleki böyle sağlıkla ilgili bişey oldugunda insana daha çok koyuyo uzak olmak
çok iyi anlıyorum senı cnmcım

canım benim sağol kulağından ameliyat oldu canım nedenmii nedeni çok daha can yakıcı aslında
annemler 12 13 saatlik uzaklıktalar canım
canım çok çok geçmiş olsun..
inşallah hemen iyileşir annen allah aci şifalar versin...
bilirim canım uzak olmak çok zor aileden. bende yanlarında değilim...

aysunum canım benim çok sağol inşallah iyileşecek annem inşallah
evet uzak olmak zor hemde çok zor

ins canım belli ollmaz belkide karsılasırız sonuçların cıkmış sanırım tatlım hakkaında hayırlısı olsun bitanem doktor neden korunun dedi peki

sağolasın kuzum hayırlısı olsun söktürücü vermiş 10 güne adet olucakmışım 3. günde tekarar gidicekmişim doktora bakalım ne yapacaklarsa artık aman düzene girsinde korunalım tek fıstığım gerçi anlamadım bende poek ne yapacaklarını ama gidip görücem artık canımıniçi

ay senın kızını yesınler
evet farkettım dıyete baslamıssın
verırsın kıloları zaten hamıle kalcaz dıye aldık kılonun cogunu
ben hıc tartılmıyorum psikolojım bozulmasın dıye

aslında bende hamile kalırım diye hiç umursamıyordum kiloları..
ama baktım bebişim gelmedi başladım bakalım
az önce sporumuda yaptım
duygu,seyyah,ben,hulyam başladık bakalım

canım verirsin sende nolcak bebişin gelince..

olur canım olur bunun için abdestli olmak gerekmiyo olursa daha iyi ama onlar sürekli okunabilen allahın isimleri

canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah anneciğin tez zamanda sağlığına kavuşur canım duaşrımız annen için canım benim üzme kendini

amaan boşver temizliği canım bebeğinden önemli mi yani. Azar azar yaparsın yorma kendini annen gelecekse o yapar. Benim annem tam tersi kesin hiçbir yapma kadın al eve der bana minyon tipliyim ya daha hamile kalmadan korkuyor.

bebetıme iyi değil doğru olabilir ama başka marka testle yapman da iyi olur canım.

canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin seni çok iyi anlıyorum bende gurbetteyim aramız 4-5 saat ama ha dediğine gidilmiyor bir de çalşıyorum. Benim annem de rahatsızdı kaç aydır kan sonuçları bekledik, kaç kere tahliller yaptılar zor uzakta olunca, morali bozuk olunca yanında olamamak şükür önemli birşey çıkmadı ama daha araştırıyorlar. Yılbaşında dayımlar falan hep toplandılar kalabalık ben kayınvalidemlerde geçirdim onlarında akrabalar gelmişti 12 de aradım ağladım tutamadım kendimi ama napalım kısmetimiz böyleymiş eşlerimizle iyiyiz, mutluyuz ya bu yeter onlara.Annem hep olsun kızım sen mutlusun aklım kalmıyor yanımda olup mutsuz olsan daha mı iyi olurdu diyor. Allah sağlık versin ailelerimize.

hee anladım kuzum yook asla aksatmam valla canım adet düzensizliği çok fena psikolojik etki ediyor aksatmam girsin düzene de rahatlayalım

bencede kuzumm benımm düzene girer inşallah tez zamanda cnmcımm
bu arada mandalina ve kurukayısı çok işe yaradı wc ye çıkabıldım sonunda

allah razı olsun sizlerden canlarım benımmm

yani baya da okunuyor akşam eve gidip yemek hazırla ye, toparla derken vakit geçiyor bir de meryen suresini okuyacağım o uzun zaten her akşam azar azar çeksem bile baya uzun sürer o yüzden boşta oldukça okuyayım ben.

aysunum canım benim evdekleptopa inmedi bu hareket videosu ya
bende az önce iş yerinde açıp yaptım
videoyu izlerken yapmak daha zevkli akşam biraz daha uğraşayım bakım ses var görüntü yok.
birde benim tıcker uyumlu değil diyooo
sen yapsana bana bir tane 63 kilo hedef 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…