Cnm şuan hiç bişey kullanmıyorum,bazen ağrılarım oluyor, özellikle sabahları, sonra geçiyor. 6 aydır da bekletti kadin doğumcum emxtahtenin etkisi çıksın vücudundan dedi 2 aydır çalışma yapıyoruz bebiş için.sen ne yaptın kullanıyormusun ilaç cnm ağrın varmı?şu hastalıktan inşallah bir an önce kurtuluruz ya allah düşmanıma vermesin.
kızlar merhaba
aysunum adet olmussun
cok üzüldüm
ama eldende bırsey gelmıyor
melegın daha fazla bekletmez umarım senı
vermiş canım da hani adetin 3.günü neye bakıcak anlamadım yani bir fikrin varmı kuzum:18::18::18::18:
Sağol asebcim amin inşallah tez zamanda şifasını verir ALLAH ım annemin yıllardır çektiği kulak ağrısı vardı am şimdi iyice kötü olmuş iltihaplanma felan çok zor zamnlar geçirdi şimdi o kulağı duymuyo 36 yıldır o acıyı çekiyodu inşallah iyileşir uzak olmak çok zorçok geçmiş olsun cnmm allah acil şifa versin tez zamanda toparlar annen inşallahh
bende senın gibi gurbetteyim çoook zor gerçekten rabbım sabır versin bizlere
hımm anladım kuzumm geçmiş olsun cnmcım atarsın iltihabı kuzucumm onun için ilaç vermişmi cnmcım
Geçmiş olsun tatlım allah şifa versin, inşallah bir an öncek iyileşir. çok zor gurbet benim annemde uzak bana ya ,allah dayanma gücü versin bize ve annelerimize.
artık sağlık ve mutluluk haberleriyle sevincez cnm.
hee biliyorum orayı kuzucum yaaa metroyla geçtik kaçkere hep söylüyo yaa kadın okmeydanı istasyonu diye ama okadar bilirim yanii aslında pek birşey yok ama trafik meselesi kuzucum belki birgün tanışırız yüzyüze inşş gülüm benim
merhaba canım..
evet geldi gene benim kırmızılar...
sağlık olsun deryam benim kız fazla nazlı
diyete spora başladım bende
negatif enerjim azaldı epey
kuzum bildiğim kadarıyla hormonlarına bakıcak kan alıcaklardır senden
hem iyi olur kuzum mutlaka git aksatma sakın cnmcım cunku gecikip duruyor senın adetın
en azından bi sorun varsa tedavısıne bakılır cnmcım
gerçekten allah kimsenin başana vermesin çok zor bır hastalık ben ilaç kullanıyorum dr zarırı olmaz dedı hamile oldugunda bırak dedı salazoprın ve deltacotrıl çok az dozda ama ağrılarım oluyor özellikle ayakak bılegim sekil bozuklugu var o yuzden bazen yurumekte zorlanıyorum sırf bu yuzden çalışmıyorum evde böyle oturup duruyorum
Sağol asebcim amin inşallah tez zamanda şifasını verir ALLAH ım annemin yıllardır çektiği kulak ağrısı vardı am şimdi iyice kötü olmuş iltihaplanma felan çok zor zamnlar geçirdi şimdi o kulağı duymuyo 36 yıldır o acıyı çekiyodu inşallah iyileşir uzak olmak çok zor
çok sağol canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur canım
evet çok zor gurbet istediğin an gidip gelemiyosun elin kolun bağlı
canım benim sağol kulağından ameliyat oldu canım nedenmii nedeni çok daha can yakıcı aslındageçmiş olsun canıj benim Allah şifasını versin neden oldu ameliyat çok geçmiş olsun sıkma canını bak çıkmış sağsağlım işte kaç saat var ki aranızda git istersen gidebilirsen ameliyatta yanında olamasanda görmüş olursun için rahateder bitaenm
canım çok çok geçmiş olsun..
inşallah hemen iyileşir annen allah aci şifalar versin...
bilirim canım uzak olmak çok zor aileden. bende yanlarında değilim...
ins canım belli ollmaz belkide karsılasırız sonuçların cıkmış sanırım tatlım hakkaında hayırlısı olsun bitanem doktor neden korunun dedi peki
vermiş canım da hani adetin 3.günü neye bakıcak anlamadım yani bir fikrin varmı kuzum:18::18::18::18:
ay senın kızını yesınler
evet farkettım dıyete baslamıssın
verırsın kıloları zaten hamıle kalcaz dıye aldık kılonun cogunu
ben hıc tartılmıyorumpsikolojım bozulmasın dıye
olur canım olur bunun için abdestli olmak gerekmiyo olursa daha iyi ama onlar sürekli okunabilen allahın isimleriBende de koskanın var pekmezi ama hiç içmiyorum. Havucu bende eşime başlıcam İnşallah suyunu sıkarım katı meyve sıkacağında içer her akşam olmazsa bir de gece yatarken keçi boynuzu sabahta incir tamam yeter ona.
İnşallah gelmez hamilesindir.
evet bunu bende farkettim ne zaman odaklansam birşey çıktı o yüzden odaklanmıyorum artık.
yok canım çok değil. İstanbul,Ankara,İzmir buralarda da çok çok daha fazla para istiyorlar ben Eskişehirdeyim 2 sene önce sezeryan bile 650 tl idi herşey dahil yatış falan. Hem de özel hastanede hadi şimdi 800 olmuştur belki burada fiyatlar iyi yani..
sana kim dedi geçmişe bak diye alla alla bir sürü mamalar yazdık bakma okuma dimi ama dayanmazsın kii. Neyse kaynanan yapıyor neyse ki senin yaa..
İnşallah vardır canım. Hayırlısı olsun..
ahaha benim kocamında yaşı ilerliyor 33 yaşında demişsin o ne ki benim eşim 40 yaşında güzelim ben napıyım ama hiç takmıyorum bayanın yaşı önemli erkeğin öyle böyle oluyor çok büyük sorunu yoksa zaten çocuklarla ilgilenecek olan da bizleriz.
[
canım ne güzel dua hemen yazdım koydum çantama ara kanamam bitsin başlıcam ben de İnşallah ardından bu duayı da okucam. Ya varis kaç defa okunacaktı ve mesela işyerindeyim ben oturudğum yerden söylesem olur mu ki ama abdestli olmak gerekir sanırım akşamları ve yatarken okurum olmazsa.
Kızlar burdayım ama yazamdım kaç saattir
canım sıkkın biraz annem amaliyat oldu bugün az önce çıkmış çok şükür durumu iyi ama ben yanında olamadığım için çok üzgünüm telefon açtım yeni kendine geliyo am sesi kulaklarımda çınlıyo şu gurbet denen şey ne kadar zor nekardar çekilmez oluyo böyle zamanlarda anlatamam
cnmcım bilgim olmadıgı için cvp veremedim bilen arkadaşlar varda yazarlar mutlaka cnm
hehe bencede üle yaparsın kuzum il başlarda dikkat etmek gerekiyo
ufak tefek şeyler dışında bişey yapmıyorum valla
annem diyo şehzademi dogurcan kalk süpür sil
annem baya temizlik hastasıdır oldum olası bana söylenir
şimdide diyo kalk iş yap yatma felen hiç sallamıyorum onu valla
yapamam kusura bakma gelınce sen yaparsın dıyorum kızıyo bana
mrb kızlar bugun yıne çok kalabalıgız hamişleri duyan geliyo sanırım benim batta 5 gün geçti dün test yaptım tek çizgi çıktı malasef yanlış çıkma ihtimali varmı kızlar testın markası bebetime pek iyi demiyorlar çok umutlanmakta istemiyorum
Kızlar burdayım ama yazamdım kaç saattir
canım sıkkın biraz annem amaliyat oldu bugün az önce çıkmış çok şükür durumu iyi ama ben yanında olamadığım için çok üzgünüm telefon açtım yeni kendine geliyo am sesi kulaklarımda çınlıyo şu gurbet denen şey ne kadar zor nekardar çekilmez oluyo böyle zamanlarda anlatamam
hee anladım kuzum yook asla aksatmam valla canım adet düzensizliği çok fena psikolojik etki ediyor aksatmam girsin düzene de rahatlayalım
olur canım olur bunun için abdestli olmak gerekmiyo olursa daha iyi ama onlar sürekli okunabilen allahın isimleri
canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah anneciğin tez zamanda sağlığına kavuşur canım duaşrımız annen için canım benim üzme kendini
aslında bende hamile kalırım diye hiç umursamıyordum kiloları..
ama baktım bebişim gelmedi başladım bakalım
az önce sporumuda yaptım
duygu,seyyah,ben,hulyam başladık bakalım
canım verirsin sende nolcak bebişin gelince..
tşk ederim kuşum sağolasın bilgilerin içinadetin 3.günu usg ile yumurtalar net görünür. ve hormon tahlillerinin en net sonuc verdiği gündürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?