- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
cnm tbrk ederim rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah
kuzum bebetime hiiiiç iyi test değil hep yanılıtıcı çıkıyo sen başka marka al ve sabah ilk idrarınla yap cnmcım
nova laboquick bunları tavsıye ederım cnmcım
yok kuzum bi düşüğüm var gerçi kimyasaldı 3 haftalıkken kanamayla birlikte gitmişti
gerçi bu ilk gibi bişey oluyo o baya küçüktü gittiğinde hiçbişey anlamamıstım öbüründen
tabiki ilk sayılır bitanem allahım hayırlısıyla kucağına almayıda naasip eder ins hayatım
saol canım inş bebişimiş vardır dedegin gibi yapayım zaten dr gitmeyi düşünüyordum bu arada sen suuanda hangi ilaçları kullanıyosun ra için agrıların oluyormu
doğru diyosun canımcım elifim sen ist sanırım ne tarfındasın
evet canım istbuldayım avrupa yakasındayım kuzucum sen ne tarafındasın pekii
Kızlar burdayım ama yazamdım kaç saattir
canım sıkkın biraz annem amaliyat oldu bugün az önce çıkmış çok şükür durumu iyi ama ben yanında olamadığım için çok üzgünüm telefon açtım yeni kendine geliyo am sesi kulaklarımda çınlıyo şu gurbet denen şey ne kadar zor nekardar çekilmez oluyo böyle zamanlarda anlatamam
canım sıkkın biraz annem amaliyat oldu bugün az önce çıkmış çok şükür durumu iyi ama ben yanında olamadığım için çok üzgünüm telefon açtım yeni kendine geliyo am sesi kulaklarımda çınlıyo şu gurbet denen şey ne kadar zor nekardar çekilmez oluyo böyle zamanlarda anlatamam
cnmmm benımmmm
inşallah sende tez zamanda gebiş kalırsın kuzummm ozamanda ben çok sevınvem göbek atcam oturdugum yerden
yok çok fazlada yemem dikkat ederim cnmcım bide kansızlık çıkmasın başıma
bende avrupadayım canım neresinde peki
kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına
bu arada gizli sekerim icin glucophage kullanıorum ve bu düsük tehlikemi en gellermiş. kızlar sogan suyu kürünü denemiştim ve günde 2-3 incir yemeyi ihmal etmedim hiç. bir de tabi ki en önemlisi inanmak ve dualar opüyorum sizleri
inş kuzucum da benim iş yattıı bu ay doktor idrar yollarında iltihap varmış az biraz adet söktürücü vermiş 10 gün sonra adet olucaksın demiş ve 3. gün geliceksin demiş ama korunun demiş işte
silivrideyim kuzucum sen nerdesin
sağol pufiym çok teşekürlerçok zor olur canım. Tez zamanda şifa bulsun annen
gecmiş olsun öncelikle cok mu uzaksın ailenee((
geçmiş olsun canıj benim Allah şifasını versin neden oldu ameliyat çok geçmiş olsun sıkma canını bak çıkmış sağsağlım işte kaç saat var ki aranızda git istersen gidebilirsen ameliyatta yanında olamasanda görmüş olursun için rahateder bitaenmKızlar burdayım ama yazamdım kaç saattir
hee biliyorum orayı kuzucum yaaa metroyla geçtik kaçkere hep söylüyo yaa kadın okmeydanı istasyonu diye ama okadar bilirim yanii aslında pek birşey yok ama trafik meselesi kuzucum belki birgün tanışırız yüzyüze inşş gülüm benimokmeydanında oturuyorum canım
vermiş canım da hani adetin 3.günü neye bakıcak anlamadım yani bir fikrin varmı kuzum:18::18::18::18:çok geçmiş olsun cnmm allah acil şifa versin tez zamanda toparlar annen inşallahh
bende senın gibi gurbetteyim çoook zor gerçekten rabbım sabır versin bizlere
hımm anladım kuzumm geçmiş olsun cnmcım atarsın iltihabı kuzucumm onun için ilaç vermişmi cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?