Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tabiki ilk sayılır bitanem allahım hayırlısıyla kucağına almayıda naasip eder ins hayatım

saol canım inş bebişimiş vardır dedegin gibi yapayım zaten dr gitmeyi düşünüyordum bu arada sen suuanda hangi ilaçları kullanıyosun ra için agrıların oluyormu

Cnm şuan hiç bişey kullanmıyorum,bazen ağrılarım oluyor, özellikle sabahları, sonra geçiyor. 6 aydır da bekletti kadin doğumcum emxtahtenin etkisi çıksın vücudundan dedi 2 aydır çalışma yapıyoruz bebiş için.sen ne yaptın kullanıyormusun ilaç cnm ağrın varmı? şu hastalıktan inşallah bir an önce kurtuluruz ya allah düşmanıma vermesin.

Kızlar burdayım ama yazamdım kaç saattir
canım sıkkın biraz annem amaliyat oldu bugün az önce çıkmış çok şükür durumu iyi ama ben yanında olamadığım için çok üzgünüm telefon açtım yeni kendine geliyo am sesi kulaklarımda çınlıyo şu gurbet denen şey ne kadar zor nekardar çekilmez oluyo böyle zamanlarda anlatamam

Çok zor olur canım. Tez zamanda şifa bulsun annen

gecmiş olsun öncelikle cok mu uzaksın ailenee ((

inş kuzucum da benim iş yattıı bu ay doktor idrar yollarında iltihap varmış az biraz adet söktürücü vermiş 10 gün sonra adet olucaksın demiş ve 3. gün geliceksin demiş ama korunun demiş işte

Hayırlısıyla harika bir gebelik dönemi geçirirsin inşallah :)

Geçmiş olsun tatlım allah şifa versin, inşallah bir an öncek iyileşir. çok zor gurbet benim annemde uzak bana ya ,allah dayanma gücü versin bize ve annelerimize.
artık sağlık ve mutluluk haberleriyle sevincez cnm.

çok geçmiş olsun cnmm allah acil şifa versin tez zamanda toparlar annen inşallahh

bende senın gibi gurbetteyim çoook zor gerçekten rabbım sabır versin bizlere

inş kuzucum da benim iş yattıı bu ay doktor idrar yollarında iltihap varmış az biraz adet söktürücü vermiş 10 gün sonra adet olucaksın demiş ve 3. gün geliceksin demiş ama korunun demiş işte

hımm anladım kuzumm geçmiş olsun cnmcım atarsın iltihabı kuzucumm onun için ilaç vermişmi cnmcım

geçmiş olsun canıj benim Allah şifasını versin neden oldu ameliyat çok geçmiş olsun sıkma canını bak çıkmış sağsağlım işte kaç saat var ki aranızda git istersen gidebilirsen ameliyatta yanında olamasanda görmüş olursun için rahateder bitaenm

canım çok çok geçmiş olsun..
inşallah hemen iyileşir annen allah aci şifalar versin...
bilirim canım uzak olmak çok zor aileden. bende yanlarında değilim...

Son düzenleme:
kızlar merhaba
aysunum adet olmussun
cok üzüldüm
ama eldende bırsey gelmıyor
melegın daha fazla bekletmez umarım senı

okmeydanında oturuyorum canım
hee biliyorum orayı kuzucum yaaa metroyla geçtik kaçkere hep söylüyo yaa kadın okmeydanı istasyonu diye ama okadar bilirim yanii aslında pek birşey yok ama trafik meselesi kuzucum belki birgün tanışırız yüzyüze inşş gülüm benim

vermiş canım da hani adetin 3.günü neye bakıcak anlamadım yani bir fikrin varmı kuzum:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…