Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına

bu arada gizli sekerim icin glucophage kullanıorum ve bu düsük tehlikemi en gellermiş. kızlar sogan suyu kürünü denemiştim ve günde 2-3 incir yemeyi ihmal etmedim hiç. bir de tabi ki en önemlisi inanmak ve dualar opüyorum sizleri

kabızlığın varsa muzda pek yememen lazım ya da yarımşar ye her gün canım o kabız yapar çünkü.

tşk.ederim dejavucummm...tavsiyelerinize uyucammmmm...

rica ederim canım gebe kalın diye her türlü yardıma açığız elimden geldiğince işte.

Ben onu çok iyi anlıyorum bitanem.Ben bide bırakmayı hiç istemeden bıraktım. Cidden hiç bir zaman bırakmam ben çok keyifle içiyorum diyordum. Sabah aldığım paket akşam biterdi, sabaha kadarda eşimn sigarasından içerdim. Sabah gözümü açar açmaz hemen sigara yakardım kahvaltıya kadar 3-4 sigara içerdim. Onu çok iyi anlıyorum. Yılbaşından bu yana yardım ediyorum. Olmuyor. Bütün zorluklarını yaşadım. Anlatıyrum sanki ben ona kötü bişey yapıyorum. Çok zoruma gitti. Yarın doğum günü ona bir haftadır, şapka atkı örüyodum dün bitirmiştim. Yarın sabah o gelmeden masasına bırakıcam ve hiç kutlamıycamda. Çok kırdı beni

Sen direk folik asitine başlayınca başla çalışmalara. Zaten öyle hemen gebe kalmak çok ciddi şans gerektiriyor.Nerden baksan ortalaması 6 ay gibi biliyorum. Zaten gebeliğin ilk üç ayında da folik asite devam edecekmişiz doktorum öyle demişti. Kocan ne mutlu ki ikna edebilmiş seni. İnşallah en hayırlı zamanda alırsın müjdeli haberini...

aşkolsun kızlarr
kimse ilgilenmedi benimle

cnmcım bilgim olmadıgı için cvp veremedim bilen arkadaşlar varda yazarlar mutlaka cnm

hehe bencede üle yaparsın kuzum il başlarda dikkat etmek gerekiyo
ufak tefek şeyler dışında bişey yapmıyorum valla
annem diyo şehzademi dogurcan kalk süpür sil

annem baya temizlik hastasıdır oldum olası bana söylenir
şimdide diyo kalk iş yap yatma felen hiç sallamıyorum onu valla
yapamam kusura bakma gelınce sen yaparsın dıyorum kızıyo bana

AYYYYY sizin adınıza çok sevindim cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu, paylaşım için sağol.

tamam bitanem baktım agrım var giderim söz ama şimdi hiç düşmüş gbi değilim yani

tamam anlaştık o zaman kuzucum dikkat et kendine yasak sana artık tepelerde gezmek yok ona göre yalnızsın evde Allah korusun yaa bayılsaydın kimsede yok ne yapardın lütfen dikkat et kendine gülüm benim

mrb kızlar bugun yıne çok kalabalıgız hamişleri duyan geliyo sanırım benim batta 5 gün geçti dün test yaptım tek çizgi çıktı malasef yanlış çıkma ihtimali varmı kızlar testın markası bebetime pek iyi demiyorlar çok umutlanmakta istemiyorum

Hayırlı uğurlu olsun. Bizlerede hikayen bol bol umut olsun

valla cnm yanlıs cıkar mı bilmiorum ama ben kendimden örnek vermek istiyorum 15 aralıkta kanda 0 cıktı benim üzerine adet olmak icin farlutal ve progynex igne kullandım adet olmayınca tekrar gittim 2 ocakta 1100 3 ocakta 1599 cıktı hersey olabilir yani biraz daha bekle tekrar yap

ay canım benm senin ilk gebeliğinmi olcak

tamam anlaştık o zaman kuzucum dikkat et kendine yasak sana artık tepelerde gezmek yok ona göre yalnızsın evde Allah korusun yaa bayılsaydın kimsede yok ne yapardın lütfen dikkat et kendine gülüm benim

doğru diyosun canımcım elifim sen ist sanırım ne tarfındasın

cnmmm benımmmm
inşallah sende tez zamanda gebiş kalırsın kuzummm ozamanda ben çok sevınvem göbek atcam oturdugum yerden

yok çok fazlada yemem dikkat ederim cnmcım bide kansızlık çıkmasın başıma

güzel dileklerin icin cok tsk ederim arkadaslara umut olsun diye paylastım biraz da :))))))

aynen öyle oluyor cnm herkesin ihtiyacı olun umut

cnm kan testi kesin sonuç verir bir iki gün sonra kana git bence.inş. gebesindir:)

cnm tbrk ederim rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah

kuzum bebetime hiiiiç iyi test değil hep yanılıtıcı çıkıyo sen başka marka al ve sabah ilk idrarınla yap cnmcım
nova laboquick bunları tavsıye ederım cnmcım

ay canım benm senin ilk gebeliğinmi olcak

yok kuzum bi düşüğüm var gerçi kimyasaldı 3 haftalıkken kanamayla birlikte gitmişti
gerçi bu ilk gibi bişey oluyo o baya küçüktü gittiğinde hiçbişey anlamamıstım öbüründen

aynen öyle oluyor cnm herkesin ihtiyacı olun umut

cnm kan testi kesin sonuç verir bir iki gün sonra kana git bence.inş. gebesindir:)

saol canım inş bebişimiş vardır dedegin gibi yapayım zaten dr gitmeyi düşünüyordum bu arada sen suuanda hangi ilaçları kullanıyosun ra için agrıların oluyormu

coook tsk ederim darısı tüm isteyenlerin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…