yani baya da okunuyor akşam eve gidip yemek hazırla ye, toparla derken vakit geçiyor bir de meryen suresini okuyacağım o uzun zaten her akşam azar azar çeksem bile baya uzun sürer o yüzden boşta oldukça okuyayım ben.
bencede kuzumm benımm düzene girer inşallah tez zamanda cnmcımm
bu arada mandalina ve kurukayısı çok işe yaradı wc ye çıkabıldım sonunda
allah razı olsun sizlerden canlarım benımmm
ne demek fıstığımm yee sen hep yeee zamanla düzene girecek gör bak posalı yiyecekler bire bir gülümm afiyet olsunbencede kuzumm benımm düzene girer inşallah tez zamanda cnmcımm
bu arada mandalina ve kurukayısı çok işe yaradı wc ye çıkabıldım sonunda
allah razı olsun sizlerden canlarım benımmm
aklına geldikçe çek canım ben her aklıma geldiğinde söylüyorum sizle yazışırken bileee
aysunum canım benim evdekleptopa inmedi bu hareket videosu ya
bende az önce iş yerinde açıp yaptım
videoyu izlerken yapmak daha zevkli akşam biraz daha uğraşayım bakım ses var görüntü yok.
birde benim tıcker uyumlu değil diyooo
sen yapsana bana bir tane 63 kilo hedef 58
sağolasın kuzum hayırlısı olsun söktürücü vermiş 10 güne adet olucakmışım 3. günde tekarar gidicekmişim doktora bakalım ne yapacaklarsa artık aman düzene girsinde korunalım tek fıstığım gerçi anlamadım bende poek ne yapacaklarını ama gidip görücem artık canımıniçi
amaan boşver temizliği canım bebeğinden önemli mi yani. Azar azar yaparsın yorma kendini annen gelecekse o yapar. Benim annem tam tersi kesin hiçbir yapma kadın al eve der bana minyon tipliyim ya daha hamile kalmadan korkuyor.
kulak ağrısıda çok kötüdür gerçekten uğultusu ayrı ağrısı ayrı insana dirlik vermez
bende de orta kulak iltihabı vardı baya kötü gerçekten tabı anneninki çok çok daha ağır bişeymiş
rabbım bu amelıyatla birlikte ağrılarını acılarını alıp götürmüştür inşallah
zor olmazmı cnm benım insan ha diyince gidemiyo
heleki böyle sağlıkla ilgili bişey oldugunda insana daha çok koyuyo uzak olmak
çok iyi anlıyorum senı cnmcım
tabi tatlım düzene girsinde gerisi teferruat yani benmde düzensizdi tatlım sogan kürü kullandım düzene girmişti ilk ay
hulyam benimde öyle olmuştu sesi var görüntüsü yoktu...
madia playerden açmaya çalışıyorsan o açmıyo...
GOM Player indir netten o açıyo canım..
evet çok eylenceli bende yaptım 2 mil olanı sen hangisiyle başladın??
bana birde boyunu söyle...
sevindim canım hemen etki etti demek böyle tüket canım zararlı değil yararlı şeyler zaten.
ne demek fıstığımm yee sen hep yeee zamanla düzene girecek gör bak posalı yiyecekler bire bir gülümm afiyet olsun
aslında bende hamile kalırım diye hiç umursamıyordum kiloları..
ama baktım bebişim gelmedi başladım bakalım
az önce sporumuda yaptım
duygu,seyyah,ben,hulyam başladık bakalım
canım verirsin sende nolcak bebişin gelince..
temem kuzucum size iyi gezmeler bende çıkıcam şimdi benim herüfde geli kızzz bana bile bu kadar zaman ayırmıyosun diyo kızkanduu garibümm afiyet olsun size gülüm yarın görüşürüz inşş öpüyorum AEOetki etti valla cnmcım bende sevındım öbür türlü ağrı yapıyo çıkamayınca wc ye
rahatladım valla
sağol cnmm benımmm yirim bundan sonra hergün hem faydalı şeyler
bizde herifle dışarı çıkcaz yemeğe şimcik hazırlanayım kuzumm
[
tamam canım akşam onu denim o zaman
boy 1,67 canım
ben en uzun olanı varya onu açtım bakım değişik hareketler varsa akşam evde yaparım diye
10 dk falan yapabildimm ama
iş de olduğum için ayağımda da topuklu ayakkabı var biraz fazla ses oluyoakşam fatmalülü izlerken yaparım gene
selamlar
yine geldim ben
acayip uyumuşum
şu sıralar yine uykuya doyamıyorum ya kalkmasam kalkmazdım
yeni haberler yok di mi?
hosgeldınnnnn
yok sanırım yenı haber
bende uyukluyorum ama gece uyuyamıyorum ferda belım cok agrıyor 3 gundur
bu bebıs benı ölduruyor
sırtustu uyuyamıyorum bel agrısından
canımm hülyammm inan çokk kötüyüm şuan yine ağlıyorumama iyileşecek inşallah annem okadar korkarki bu amaliyat olayından felan fenalaşmasından çok korktum ablamla görüştüm şimdi uyuo dedi benim için öpermisin dedim ya kendimi tutamıyorum dün sevinçten açtım muslukları bu gün üzüntüden ama ALLAH kötü şeylerle karşılaştırmasın çok şükür canı sağ iyileşecel inşallaholur canım olur bunun için abdestli olmak gerekmiyo olursa daha iyi ama onlar sürekli okunabilen allahın isimleri
canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah anneciğin tez zamanda sağlığına kavuşur canım duaşrımız annen için canım benim üzme kendini
dejavum canım senin annenin başına gelenleride hep okudum ALLAH şifalığını versin canım inşallah iyileşecekler uzaklık eskisi gibibikoymuyo ama böyle sağlık problemleri olunca elim klum bağlanıyoamaan boşver temizliği canım bebeğinden önemli mi yani. Azar azar yaparsın yorma kendini annen gelecekse o yapar. Benim annem tam tersi kesin hiçbir yapma kadın al eve der bana minyon tipliyim ya daha hamile kalmadan korkuyor.
bebetıme iyi değil doğru olabilir ama başka marka testle yapman da iyi olur canım.
canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin seni çok iyi anlıyorum bende gurbetteyim aramız 4-5 saat ama ha dediğine gidilmiyor bir de çalşıyorum. Benim annem de
rahatsızdı kaç aydır kan sonuçları bekledik, kaç kere tahliller yaptılar zor uzakta olunca, morali bozuk olunca yanında olamamak şükür önemli birşey çıkmadı ama daha araştırıyorlar. Yılbaşında dayımlar falan hep toplandılar kalabalık ben kayınvalidemlerde geçirdim onlarında akrabalar gelmişti 12 de aradım ağladım tutamadım kendimi ama napalım kısmetimiz böyleymiş eşlerimizle iyiyiz, mutluyuz ya bu yeter onlara.Annem hep olsun kızım sen mutlusun aklım kalmıyor yanımda olup mutsuz olsan daha mı iyi olurdu diyor. Allah sağlık versin ailelerimize.
evet canım zaten kötüdür kulak ağrısı birde üstüne iltihaplanma olmuş boyun kısmı felan şişmiş doktor ameliyat şart demiş yoksa bu iltihap beynine gideblir demiş ama kulağın yine duymaz demiş sabahtan beri canımm sıkılıyodu zaten amaliyattan sonraki sesinide duydum iyice kötü oldum işte
temem kuzucum size iyi gezmeler bende çıkıcam şimdi benim herüfde geli kızzz bana bile bu kadar zaman ayırmıyosun diyo kızkanduu garibümm afiyet olsun size gülüm yarın görüşürüz inşş öpüyorum AEO
canımm senın bulantılar ne alemde
masallah cok ıyısın galıba
benım hıc gecmıyor sabah kusmaları falan
tabı sukredıyorum yınede
ama sureklı bulantı var ve 3 gundur bel agrısından duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?