Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canimmm bende hemen hemen hic yemek istemiyorum yedigimde cikiyo ve 4 kg almis gozukuyorum dr bile sasirdi dikkat et kgye dedi

dikkat et de nasıl edicez yaa
zaten fazladan yediğim bişey yok ki neyi kesiyim ben anlamıyorum
vitamin hapı kilo yapıyor heralde
onu epeydir kullanıyorum

ay allah iyiliğinizi versin yaaaaaa
güzel fikirmişşş heh bizimki bozuktu çalıştı şimdi bak herseyde bi hayır varmışş ehehehe ay çok komik yaaaaa

Amiiin canım
benim yumoşlar gıbraşmaya başladı bitleri kanlansın azıcıcıkkk

kızlar ben hep tek kasığımda hareket hissediyorum
Yani hep sol kasığımı hissediyorum. Sağ tarafta hiç bişey olmuyor. Neden acaba:44:

dikkat et de nasıl edicez yaa
zaten fazladan yediğim bişey yok ki neyi kesiyim ben anlamıyorum
vitamin hapı kilo yapıyor heralde
onu epeydir kullanıyorum

Bende oyle dusunuyorum hele balik hapindan sonra cidden kg almis duruyorum 4 kg ya kaca cikicam doguma kadar acaba

Yani hep sol kasığımı hissediyorum. Sağ tarafta hiç bişey olmuyor. Neden acaba:44:
hep öyle oluyor canım zaten
genelde tek taraflı oluyor
benim de hep öyle olurdu

Bende oyle dusunuyorum hele balik hapindan sonra cidden kg almis duruyorum 4 kg ya kaca cikicam doguma kadar acaba
omega3 ü hergün mü içiyorsun
ben de içiyorum
belki de o yapıyodur

Kuzum sol yumurtaligin daha aktiftir belki ondandir saga gore hizli olabilir

o zaman bebek iyi büyüyo filan suyun fazla
sadece göbüşün şişiyodur
biz bilinçli gebişleriz ferdacım ( diyodum az daha ) yani olcam bende inşallah yememize de dikkat ederiz
maşallah bilmediğiniz şey kalmadıı yaahhh

aman bebişe gitsin bütün kilolar inşallahh

Son düzenleme:
benim de hep öyle olurdu

ben de içiyorum
belki de o yapıyodur

evet hergun zaten tek bi tanesinde yarim kg balik var bence o yapti kg vitamini tek kullanirken haftada 100 gr oynuyodu simdi 1.5 kg nerdeyse

puffyyym pufpufum valla benimde öyleydii hatta ultrasonda filan hiç sag da yumurta yoktu yumurta takibindeyken

taaa ki branca ursuliyi kullanana kadar o ay ilk defa sag kasıkda bişiler oldu
bu ay hayıt kullanıyorum vee yine kullanıyorum ve sadece 11 gün oldu kullanalı

sağol canım bnenim çok iyisiniz hepiniz doğru söylüyosun canım ağlamak yerine dua etmek daha doğru saol
emine olayı kaçırdım ama sanırım annen rahatsız
geçmiş olsun canım
aklınıza kötü şeyler getirmeyin
allah dermansız dert vermesin

ferdacım canım sağol amin allah dermansız dert vermesin çok haklısın canım şimdi daha iyim ama uzak olunca küçük birşey bile kocaman büyüyo gözümde

benim de hep öyle olurdu

ben de içiyorum
belki de o yapıyodur

ve gamzecim sana da soruyorum bu hapları içmek zorundamısınız hamileyken? ben ilk defa sizden duydum içilmese olmuyo mu
bende kilo almak istemem şahsennnn:26 üf bende sanki hemencik hamiş olcakmış gibi konuşuyorum bugün heppp) meraktan soruyorum işteeee

inşallah bebişe gidiyodur
yarın doktor randevusu var
gelişimi iyi olsun da
evet hergun zaten tek bi tanesinde yarim kg balik var bence o yapti kg vitamini tek kullanirken haftada 100 gr oynuyodu simdi 1.5 kg nerdeyse
canım o zaman iki günde 1 içsen hapı
ben de azaltıcam kesinlikle

canım içmesen olur
ama yeterince omega3ü doğal yoldan alman lazım
balık yemek zor oluyor
ben de bebeğin gelişimi için içiyorum
zorunlu değil

selamlar
yine geldim ben
acayip uyumuşum
şu sıralar yine uykuya doyamıyorum ya kalkmasam kalkmazdım
yeni haberler yok di mi?

kızlarrr 4 kilo aldım ben de
sanırım yuvarlanarak hareket edicem bir süre sonra

olsun canım yaa doğunca verirsin yavaş yavaş. Vitamin hapları yapıyordur canım bir de ödem yapıyor artık vücut normaldir.

Ben geldiiiimmmmm anca gelebildimmmm kizlarrr benim sutum geldiiii

aa hadi hayırlı olsun bebeğinin sütü hazır artık yanii. 9 aya baya toplanır sen şimdiden göğüs pedi kullanmaya başla istersen.

Benim bu aralar çok uykum var ama bebeğim yok havalardan herhalde ya şimdide var. Evde ya tv karşısında uyuyorum ya da yatağa girer girmez ve nasıl sabah oluyor anlamıyorum. Hamile olunca ne olacak halim bilmem. Bence iyi doktor çok önemli canım ama yakınındaki bir doktora da git karşılaştır hangisi içine sinerse ona devam edersin.

Kuzum vallahi ne biliyim. Bu ay bende hayıt kullanmıştım bişey hissetmedim. Vitaminimi bile içmeyi unutuyorum. Bir kutu ilacı kaç defa unutup başlıyorum. Bişeyi düzenli kullanamıyorumki. Kullansam belki bende fayda görcem

kızlar selamlar bende deli gibi istiyorum bebişim olmasını hapımı geçen hafta bıraktım (d.kontrol) tücrübeleri olan aradaşlar nekadarlık bi zamnda hamile kalabilirim acaba adetlerim düzenlidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…