2 gün gecikti ama 2 gün öncede kahverengi lekeler oldu...sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif..ama hala regl olmadım..
bi de kızlar demşti ya temzlk yaparken sana nie yapıon hamiş olablrsn die herkesn içine dogdu valla ...yorma cnm yorma boşşver işleri sennn bebişle senn ii ol da gersi boş valla
canlarmmm çıkıorm benn ii gecelerrrrrrrr hepnzeeeeeeeeee çok çok opyrmm siziiiiiiiii
Ben de çıkıyorum kızlar, misafirlikteyim annemlerle hasret gidereyim.Öpüyorum hepinizi
Evet koktylSen geçen ay presed kullanmışmıydın:44:
tüm arkadaşlarımın beni uyarmasının sebebi şu
çünkü 18 gündür ben onlara hamişim diyordum
çünkü biliyodum meleğimin geldiğini nasıl diye sorma diyemem
sadece bu ay kullanmıştım canım 2 kere
amanında ben gelmişimde topiklerde kimseler kalmamış..........ben test yaptım bugünde çizginin biri çıkmamışşşşşşşşşş.....hüüüüüüüüüü
canım benim bat bugündü aslında ..kırmızılar gelmeyince dayanamadım yaptım ama sonuç hüsran çıktı maalesef......Ben buralardayımcanımcım test için daha erken değilmi neden yaptın şimdiden kıızzz
amanında ben gelmişimde topiklerde kimseler kalmamış..........ben test yaptım bugünde çizginin biri çıkmamışşşşşşşşşş.....hüüüüüüüüüü
canım benim bat bugündü aslında ..kırmızılar gelmeyince dayanamadım yaptım ama sonuç hüsran çıktı maalesef......
slm kızlar
ben geldim valla kimse kalmamış
sanki bzi beklediler gitmek için
üzülme olur elbet bebiş
megan nasılsın canım
bir şey soracağım sana tatlım ilda preseed kullanmış mı bu ay?
sanki yazıda gördüm gibi
biz ne zaman kırmızısız bi 9 ay geçircez artık kırmızıdan nefret ettim
düzensiz adet olduğum günlerde bende normal kadınlar gibi düzenli adet olurmuyum acaba derdim ama şimdide keşke gebe olsamda adet olmasam diye dua ediyorum...ne nankör hatunum ben yaaaaaaaaa........biz ne zaman kırmızısız bi 9 ay geçircez artık kırmızıdan nefret ettim
meganım bugünkü testte öyle belirgin bir tek çizgi vardı ki...Dur bakalım daha adet olmadığına göre hala umut varYarın sabah adet olmamış olursan ilk idrarla tekrar yaparsın testi.
inş en kısa zamanda bizde buradan vereceğiz bebiş haberlerini kızlar
umutsuzluk yok hep umutlu olacağız ve biraz stresi azaltacağız ki bebişler tutunsun
İyiyim canımcım sen nasılsınEvet ilda bu ay ilk defa presed kullanmış ve sadece iki kez kullandım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?