Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megancım reçetenin yüzüne bile bakmadan yırtıp attım ..ben folik asiti gebeliğimde kullanmıştım şu anda adını hatırlamıyorum ama tadı hala hafızamda ......

canım pek anlamadım neler olduğunu yani çok fazla bilgim yok bu konularda ama düşük sonrası hemen hamile kalmak çok sağlıklı değil dr lar 2-3 ay korunma veriyorlar vücudun toplanması için

İçsen nede olsa bir zararı yok ihaml etme vucutta depolansın folic asit yakında bebelerimiz gelecek lazım olacakİnşlalah planlarınızı gerçekleştireceksiniz.Bebişinizide alır tatiler çıkarsınız

canım pek anlamadım neler olduğunu yani çok fazla bilgim yok bu konularda ama düşük sonrası hemen hamile kalmak çok sağlıklı değil dr lar 2-3 ay korunma veriyorlar vücudun toplanması için

Evet canım ama o kimyasal gebelik için geçerli değilmiş yani kimyasal gebelikte kese oluşmuyor olusmadan kanamayla yok oluyor her kadın bunu yasarmıs kan testı yaptırmazsa adetı parcalı olursa bu kımyasal gebelık anlamına gelebiliyormus.Doktorum kendini hazır hıssettıgın an hamıle kalabılırsn dedı bakalım:)

İçsen nede olsa bir zararı yok ihaml etme vucutta depolansın folic asit yakında bebelerimiz gelecek lazım olacakİnşlalah planlarınızı gerçekleştireceksiniz.Bebişinizide alır tatiler çıkarsınız

folic plus canım benim kullandığım ablamda öyle dedi geçen gün sen iç bi zararı yok bırakma dedi inş canım bebişler olsun göbüşler dolsun tatil palnı canım temmuz gibi gider ağustosta döneriz inş gelince de 1-2 ay sonra doğuma giderim işte delirdim yine ben

inş gebesindir o zaman canım bekle birkaç gün daha da sonra test yaptır bakalım ama bizede söyle sonucunu

inş gebesindir o zaman canım bekle birkaç gün daha da sonra test yaptır bakalım ama bizede söyle sonucunu

Ay çok tatlısın canım inşallah ben de öyle ummaya çalışıyorum:Bir nokta daha kızlar eşinizle kan uyumunuzu kontrol ettirin bir taraf negatif bir taraf pozıtıf olunca da bebek tutmuyor bunun ıcın hamıle kaldıgınızı hıssettıgınız an doktora kosturun ve durumunuzu belırtın:)

ona ta nikah işlemlerinde baktırdım canım ben baştan önlem aldım

Bİr taraf ne gatif bir taraf pozitif olunca kan uyuşmazlığı olmaz.
Kadının kan gurubu negatifse erkekte negatif olursa kan uyumu normaldir.
Kadın pozitifse erkeğin kan grubunun bir önemi yoktur ne olursa olsun uyum vardır.
Kadın negatif erkek pozitif olursa kan uyuşmazlığı olur.

maaşallah bacıma

Günaydın şekerler

Bu arada bende folic asidi sinirlenip geçen ay bıraktım içmiyorum.

aylarca içtimde neoldu sanki

Günaydınlar hanımlar. Ben multivitamin kullanıyordum tabi geçen senelerdeki denemelerde folik asitte içmiştim vardı evde. Artık multivitamin içmiyorum yine foliğe başladım şubatta yine çalışmalar başlayacak ya. Ben gnc den aldım foliği küçücük bir hap hemencik suyla gidiyor zaten ben unutuyorum sabah hazırlanırken hemen eşim elinde su geliyor hiç aksattırmıyor sağolsun. Ay benim kociş gerçekten baba olmaya hazır artık keçiboynuzu kaynatmıştım kalan suyu dolaptaydı akşam kendisi içmiş ben demedin çok hoşuma gitti. Sabah alışveriş listesi yaparkende sordu var mı keçiboynuzu diye.

Günaydın bir arkadaşım doğum yaptı dün minicik bebeğini gördüm nasıl da güzeldi :) hala gözlerimin önünde bir de nefis kokusu vardı epeyce geçmeyecek burnumdan o koku :)
İsteyen herkese nasip olur inşallah böyle harika bir mutluluk!

Keçiboynuzu suyu ne işe yarıyor dejavu_one? Senin eşin epey kararlı istekli anlaşılan :) Maşallaaah

selam göge çiçeği atıladınmı caım beni nasıl gidiyo çalışmalar

slm canım unuturmuyum sizle başladık burda ama sayfalar çok hızlı ilerlediği için takip edemiyorum fazla arada bakıyorum böle canım ben ara vermiştim geçen ay tekrar karar verdim gittim hsg çekindim bu ayda tedaviye başlıcaz işte sen nasılsın sende ne var ne yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…