Arkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da normalde adet tarihim 2aralıktı ama düşüğüm 10 aralıkta gerçekleşti.Yaklaşık 3 gündür kasıklarımdan bacagıma vuran bır agrı aşırı mide bulantısı ve oburluk söz konusu yiyince mide bulantım geçiyor sizce hamile olabilir miyim?????Amin Amin Amin:)
ne bileyim olmuyor boşuna almayım dedim kızdım bıraktım işte arada tutuyor deli damarım
şanslı olacaklar tabi bizim bebişlerimiz onlar canımızdan öte can onlar hele bir doğsunlar da eylül ekim giibi olursa tatile gidip geliriz diye plan yapıyorum ben hala geçen nisan ayından beri böyleyim her ay plan yapmakla geçiyor
canım pek anlamadım neler olduğunu yani çok fazla bilgim yok bu konularda ama düşük sonrası hemen hamile kalmak çok sağlıklı değil dr lar 2-3 ay korunma veriyorlar vücudun toplanması için
İçsen nede olsa bir zararı yok ihaml etme vucutta depolansın folic asit yakında bebelerimiz gelecek lazım olacakİnşlalah planlarınızı gerçekleştireceksiniz.Bebişinizide alır tatiler çıkarsınız
Evet canım ama o kimyasal gebelik için geçerli değilmiş yani kimyasal gebelikte kese oluşmuyor olusmadan kanamayla yok oluyor her kadın bunu yasarmıs kan testı yaptırmazsa adetı parcalı olursa bu kımyasal gebelık anlamına gelebiliyormus.Doktorum kendini hazır hıssettıgın an hamıle kalabılırsn dedı bakalım:)
inş gebesindir o zaman canım bekle birkaç gün daha da sonra test yaptır bakalım ama bizede söyle sonucunu
Ay çok tatlısın canım inşallah ben de öyle ummaya çalışıyorum:Bir nokta daha kızlar eşinizle kan uyumunuzu kontrol ettirin bir taraf negatif bir taraf pozıtıf olunca da bebek tutmuyor bunun ıcın hamıle kaldıgınızı hıssettıgınız an doktora kosturun ve durumunuzu belırtın:)
Ay çok tatlısın canım inşallah ben de öyle ummaya çalışıyorum:Bir nokta daha kızlar eşinizle kan uyumunuzu kontrol ettirin bir taraf negatif bir taraf pozıtıf olunca da bebek tutmuyor bunun ıcın hamıle kaldıgınızı hıssettıgınız an doktora kosturun ve durumunuzu belırtın:)
Bİr taraf ne gatif bir taraf pozitif olunca kan uyuşmazlığı olmaz.
Kadının kan gurubu negatifse erkekte negatif olursa kan uyumu normaldir.
Kadın pozitifse erkeğin kan grubunun bir önemi yoktur ne olursa olsun uyum vardır.
Kadın negatif erkek pozitif olursa kan uyuşmazlığı olur.
maaşallah bacıma
Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.[/QU
Kızlar günaydınn
Bu sabah tekrardan test yaptım ve iki çizgide çok net çıktı.
Kan testi için 8 ocağı beklemelimiyim kızlar? Ne dersiniz?
Günaydınlar hanımlar. Ben multivitamin kullanıyordum tabi geçen senelerdeki denemelerde folik asitte içmiştim vardı evde. Artık multivitamin içmiyorum yine foliğe başladım şubatta yine çalışmalar başlayacak ya. Ben gnc den aldım foliği küçücük bir hap hemencik suyla gidiyor zaten ben unutuyorum sabah hazırlanırken hemen eşim elinde su geliyor hiç aksattırmıyor sağolsun. Ay benim kociş gerçekten baba olmaya hazır artık keçiboynuzu kaynatmıştım kalan suyu dolaptaydı akşam kendisi içmiş ben demedin çok hoşuma gitti. Sabah alışveriş listesi yaparkende sordu var mı keçiboynuzu diye.
selam göge çiçeği atıladınmı caım beni nasıl gidiyo çalışmalar
Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.[/QU
Kızlar günaydınn
Bu sabah tekrardan test yaptım ve iki çizgide çok net çıktı.
Kan testi için 8 ocağı beklemelimiyim kızlar? Ne dersiniz?
canım baya net çıktıysa bence git kana artık bu kadar erken çıktığına göre erken döllenme olmuş demek ki. Bir git kesin var mı öğren çünkü idrardan önce kana geçer idrarda çıktıysa kanda da çıkar. Sonra beklersin bir sorunun olmazsa birkaç gün sonra yine tekrarlarsın kanı sonra bir hafta sonra gider keseyi görürsün inşallah tebrik ederim bu arada gözün aydın..
Keçiboynuzu suyu ne işe yarıyor dejavu_one? Senin eşin epey kararlı istekli anlaşılan :) Maşallaaah
keçiboynuzu sperm hareketi ve sayısına iyi geliyor canım. Ama özellikle sperm hareketi düşükse bana iyi geliyor başladık bizde eşimde sınırda çünkü yükseltmek istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?