Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dr şubatta diyor.Yani raporun çıkmasında bir aksilik oluşmazsa şubatın12 sinde yumurta geliştirici iğnelere başlamış olmam lazım.

inş gerek olmayacak o iğnelere inanıyorum ben bu ay hamile kalacaksın azıcık stresi düşür bak nasıl tutuyor tatlım

umutla bekliyorlardır şimdi
babamda hastaneye gidip geldikçe soruyor var mı hayırlı haber diye yazık ya 5 torunu var ama hepsinin yeri ayrı demek ki

Benim babamın hiç torunu yokEn çokta onlar için istiyorum.Uuzn zamandır görüşmediği akrabalar falan karşılaşınca torun varmı diyor ben çok üzülüyorum.Babamda çok sever çocukları.Eminimki bebişim olsa hafta ortası evde oturamayız babam hergün bir yere götürür eşim işteyken.Evet kaç torun olursa olsun tabiki hepsinin yeri ayrıdır.

öyle canım o sorun olduğu için istiyorum ya kullanmayı :18::18:
eşimde de var o problem ama ısrarla reddediyor presedi....

yumurtaya can veren rabbim her şeye kadir ben 3 yıl sonra gebe kaldım hemde çok umutsuz bir vakaydım ...ben inanıyorum sen hiç umutsuz bir vaka değilsin sadece sabrıyla imtihan olanlardansın......

bluemooncum hoşbuldum cnm
nasılsın kırmızılar geldimi ?
yok canım gelmedi ısrarla gelmemesini istiyorum test yaptım bugün ama negatifti maalesef......
sizce yinede umut olabilirmi bu ay.....megancım ve diğer arkadaşlar sizin fikirlerinizi de merak ediyorum...

niye öyle söylüyorsun canım benim
olack inş seninde geç olsun da güç olmasın Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenler
isten kmsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım

Dr şubatta diyor.Yani raporun çıkmasında bir aksilik oluşmazsa şubatın12 sinde yumurta geliştirici iğnelere başlamış olmam lazım.
inşallah bakalım hadi hayırlısı olsun bebeğim bence aşılama senin bebeğini getirecek sana.....

9 ay oldu canım çok değil ama stres eklenince 19 ay olmuş gibi geliyor :18:
kesinlikle katılıyorum.....

canım benim babamın 7 torunu var ..4 gündür annemlerdeyim ama herdaim sanki yeni gelmişim ve tek torunuymuş gibi seviyolar...her çiçeğin tadı farklı nede olsa...inşallah ailende bu güzel duguyu yaşarlar.....

yok canım gelmedi ısrarla gelmemesini istiyorum test yaptım bugün ama negatifti maalesef......
sizce yinede umut olabilirmi bu ay.....megancım ve diğer arkadaşlar sizin fikirlerinizi de merak ediyorum...

aman cnm gelmesin ne zamandı batın eğer varsa daha çıkmamıştır testte idrarda geç çıkıyorya kırmızılar gelene kadar her zaman umutvardır canım benim inşallah gelmiycek o kırmızılar

9 ay oldu canım çok değil ama stres eklenince 19 ay olmuş gibi geliyor :18:

inş gerek olmayacak o iğnelere inanıyorum ben bu ay hamile kalacaksın azıcık stresi düşür bak nasıl tutuyor tatlım

Hayırlısı inşallah senin bebende gelecek şimdi tüm yollar açıldı.Bu ay çok sıkı çalışın

Ben aslında stres yapmıyorum.Sıfır stres.Ama adet yaklaşınca haliyle birazcıkın stres oluyor.Yoksa halvet zamanları gayet sakinim Artıkın piştim
Ben 7 yıllık evliyim.İlk yıllar istemiyorduk ama olsada olur şuan için olmasada gibi bir mantıkla çokta sıkı korunmadık.Kısa Bir dönem prezervatifle korunduk.Genelde eşim dışarı boşalıyordu.Yani kazayla bu şekilde hamile kalan çok kişi var.O yüzden hiç korunmadık gibi birşey.Tam olarak üzerine yoğunlaştığımız korunmasız geçen 3 yıl oldu.Bu 3 yıl içinde 5 ay yumurta takibi yapıldı.Şimdide işte inaşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsada buay 6. ve son yumurta takibi olacak şubattada aşılama.

eşimde de var o problem ama ısrarla reddediyor presedi....

bence denenmeli madem işe yarıyor test edip hamile kalanlar var o zaman niye kullanmayalım ki
ilda bu ay 2 sefer denemiş preseedi ve bak şimdi hamile Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

aman cnm gelmesin ne zamandı batın eğer varsa daha çıkmamıştır testte idrarda geç çıkıyorya kırmızılar gelene kadar her zaman umutvardır canım benim inşallah gelmiycek o kırmızılar

sabahı bekle canım eğer olmazsa sabah akşama bi test daha yaparsın o zaman
inş olmazda sendende hayırlı bi haber alırız

yumurtaya can veren rabbim her şeye kadir ben 3 yıl sonra gebe kaldım hemde çok umutsuz bir vakaydım ...ben inanıyorum sen hiç umutsuz bir vaka değilsin sadece sabrıyla imtihan olanlardansın......

İnşallah asla isyan etmiyorum zaten.Vardır bundada bir hayır.İnşallah rabbim nasip etmek için uygun zamnı bekliyordur.Sabırla hayırlısıyla anne olmamın en uygun olacağı ve rabbimin nasip edeceği zamanı bekliyorum.....

İnşallah asla isyan etmiyorum zaten.Vardır bundada bir hayır.İnşallah rabbim nasip etmek için uygun zamnı bekliyordur.Sabırla hayırlısıyla anne olmamın en uygun olacağı ve rabbimin nasip edeceği zamanı bekliyorum.....

Aminnn.Olacak inanıyorum ama demek istediğim kısırlık süresi uzadığında yardım almadan gebe kalmak biraz güçleşiyor.İnşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

megancım hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim hepimizin göbişlerini doldursun inşallah

canım benim babamın 7 torunu var ..4 gündür annemlerdeyim ama herdaim sanki yeni gelmişim ve tek torunuymuş gibi seviyolar...her çiçeğin tadı farklı nede olsa...inşallah ailende bu güzel duguyu yaşarlar.....

Öyledir tabi her evladın yeri anne babada ayrı olduğu gibi torunlarda öyledir.Benim bir abim var bekar ve önümüzdeki uzun bir süre evliliği düşünmüyor.Onları torun sahibi yapabilecek bir tek ben kalıyorum.İnşallah rabbim nasip eder.Abimde çok istiyor yiğeni olmasını takılıyor arada yapın bitanede sevelim diye.Htta dedem bile diyor biran önce olsunda ölmeden ayağımda sallıyım diyor.

anladım canım Allah'tan hayrlısı olsun inş ama bence gerek kalmayacak yan olmaması için sebep yok stres yapma diyorum çünkü stres olunca tutmuyor diyorlar
ben evleneli 1,5 yıl oldu ilk sene istemedik bebek ama tam korunduk denemez senin eşin gibi geri çekiyordu benimkide o zamanda tutmadı zaten korunmayı bıakalı da 9 ay oldu daha dr erken diyor telaş yapmak için ama ben durmadım ne varsa erken öğrenelim ona göre önlem alalım dedim bana takip felan hiçbir şey yapılmadı ama ben senden eminim sen o jeli de kullanyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam yani tutacak senin

megancım hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim hepimizin göbişlerini doldursun inşallah

Sağol sebnemim İnşallah rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Hoş geldin bu arada Yazmıştım ama gerilerde kaldı

sabahı bekle canım eğer olmazsa sabah akşama bi test daha yaparsın o zaman
inş olmazda sendende hayırlı bi haber alırız
öyle yapayım değilmi ay hayırlısı inşallah ama eğer hamile değilsem bi an evvel regl olmak istiyorum içimdeki anlamsız umudun bitmesi için...

şebnemcim benim bat 5 ocaktı ama belki günüm geçebilir diye listeye 7 ocak yazdırmıştım......

Al canım dene mutlaka.Gg da fiyatı gayet uygun kredi kartına taksit seçeneğide var.Hemde bir tüpü 3 ay kullanabiliyoruz.Yanında ovulasyon testide olan presedten satın al ovulasyon testi kullanınca sadece yumurtlama günlerinde kullanırsın presedi.Her ay üç defa kullansan 4 er gr dan 3 ay yeter.Ben geçen ay 3 gün kullandım 4 er gr. şuan 28 gr. ı duruyor önümüzdeki ay hepsini kulanıcam her halvette kullanıp bitiricem

ay canım benim deden de çok heveslenmiş Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin de sevsin torununu en kısa zamanda

Kizlar nasilsiniz?bende yeni hamislerdenim ve hepinize dua ediyorum insallah hepiniz bu guzel duyguyu tadarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…