Al canım dene mutlaka.Gg da fiyatı gayet uygun kredi kartına taksit seçeneğide var.Hemde bir tüpü 3 ay kullanabiliyoruz.Yanında ovulasyon testide olan presedten satın al ovulasyon testi kullanınca sadece yumurtlama günlerinde kullanırsın presedi.Her ay üç defa kullansan 4 er gr dan 3 ay yeter.Ben geçen ay 3 gün kullandım 4 er gr. şuan 28 gr. ı duruyor önümüzdeki ay hepsini kulanıcam her halvette kullanıp bitiricem
anladım canım Allah'tan hayrlısı olsun inş ama bence gerek kalmayacak yan olmaması için sebep yok stres yapma diyorum çünkü stres olunca tutmuyor diyorlar
ben evleneli 1,5 yıl oldu ilk sene istemedik bebek ama tam korunduk denemez senin eşin gibi geri çekiyordu benimkide o zamanda tutmadı zaten korunmayı bıakalı da 9 ay oldu daha dr erken diyor telaş yapmak için ama ben durmadım ne varsa erken öğrenelim ona göre önlem alalım dedim bana takip felan hiçbir şey yapılmadı ama ben senden eminim sen o jeli de kullanyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam yani tutacak senin
Kizlar nasilsiniz?bende yeni hamislerdenim ve hepinize dua ediyorum insallah hepiniz bu guzel duyguyu tadarsiniz
ay canım benim ne güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay canım benim deden de çok heveslenmiş Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin de sevsin torununu en kısa zamanda
Sen iyi yapmışsın erkenden tahlillerini yaptırıp filmini çektirmekle.Beklemek için bir neden yok.Duruma ve yaşa göre 6 ay yada en fazla bir yıl beklemek yeterli.Dr banada diyor kendi haline olmaması için hiçbir neden yok diye.Ama işte belli bir zamanı geçincede insan beklemek zaman kaybetmek istemiyor.
Ben bu ayne kullanmadımkiKattım karıştırdım.Sarophene yumurta geliştiren hap kullandım.Hayıt hapı kullandım.İncir yedim.Presed kullandım.Progestan kullandım.Folic asid kullanıyorum zaten uzun zamandır.Hımm sanırım başka birşey kalmadı.
Sorma hepsi çok hevesli.Dedem ve annanem annemlerle birlikte yaşıyorlar.Evlerimizde çok yakın.Onlarda eve neşe gelecek diye çok istiyorlar.Anne annem poposunu dövcekmiş olunca.Dedem ayağında sallıcakmış.Ama öle laf olsun diye sölemiyor hee gerçekten sallar ayağında.Beni bebekken çok sallamış ayağında.Abim zaten size vermicem yiğenimi diyor.Annem babam ilk defa olursa torun sahibi olacakjlar ve çok istiyorlar.Annem hatta şimdiden yelek patik vs. örüyor arada.Kısacası herkes çok hevesli inşallah Rabbim hepimze ailelerimizin yüzünü güldürmeyi nasip etsin.En önemlisi bizim içimizdeki dolup taşan annelik özlemini dindirsin.Amin...
Amin canım sağol duların için inşallah Allah dualrını kabul eder. Allah seninde bebeğini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar nasilsiniz?bende yeni hamislerdenim ve hepinize dua ediyorum insallah hepiniz bu guzel duyguyu tadarsiniz
alıcam canım dün baktım eşimede söyledim sipariş vereceğim en kısa zamanda o şimdi hani hsg oldu ya ondan dolayı tutar diye düşünüyorda ağırdan alıyor birazda suçlandı gibi kıyamam ya kocama sanki onun yüzünden tutmuyor gibi düşündü ne desem yapıyor uslu uslu
Sagol canim benim darisi sizlerin. Basina ama kesinlikle takmayin kafaniza olmuyo diye streste yapmayin cunku ozaman gercenten olmuyo kendimden biliyorum
tamam işte canım takviye de almışsın o zaman bu ay tutacak ben biliyorum tatlım olacak işte
ay heyecanlandım şimdihaberi bir an evvel ver bize
folic deyince aklıma getirdin bırakmıştım ben onu tekrar başlayacağım sabah alayım bari
amin canım aminnn
ay ne güzel ya kocaman aile olmuşsunuz bebişde eve neşe kaynağı olacak Allah'ın izni ile seneye de inş nasıl bakıyoruz bebişlere diye birbirimizden fikir alırız şimdi hamil kalsak kışa geliyor doğması bebeğin eylül ekim ayı gibi olur inş
doktor banada kullanmamı tavsiye etmişti bende kullanmadım eşimde çok kızıyor..tadıda iğrenç yaaaaaaaaaHeeeFolic bırakılırmı kızz bırakma sakın.
Ay iyice heyecanlandım bende şimdi taktıracaksın bana huniyi
doktor banada kullanmamı tavsiye etmişti bende kullanmadım eşimde çok kızıyor..tadıda iğrenç yaaaaaaaaa
Üzülmüştür kendini suçluyordur sen onun yanında ol destek olki kendini kötü hissetmesin çok hassasız zaten hepimiz hem kendimiz hem eşlerimiz.İnşlalah rahim filmi sonrası dr. lar bile umutlu konuşuyor
desteğim tabi canım ona oda bana destek oldu gittim bugün onun için aldım inciri felan o içsin diye kendim içtim keçiboynuzu suyunuama hassaslık konusunda haklısın o düşünce ile yatıp kalkıyorum sabah gözümü açtığımda rüya olsun her şey diyorum önceden adet öncesi test yapardım acaba bu ay hamile miyim diye şimdi test bile almıyorum artık geçsin o zaman kan testi yaptıracağım diye söz verdim kendime inş bu ay seninde benimde olur Allah'tn tek dileğim bu en kısa zamanda bebiş haberini almak sağlıkla sıhhatle
ne kadar bekledin olmasını neler yaptın o süreçte anlatsana bize biraz taze hamiş
HeeeFolic bırakılırmı kızz bırakma sakın.
Ay iyice heyecanlandım bende şimdi taktıracaksın bana huniyi
Bende ilk bebek düşündüğümüz zamanlar bahara denk getirelim derdim sanki ilk aydan gibe kaldıkta bahara gelmesi kusur kaldı gibiAma şimdi hiiiç sorun değil yeterki olsun biz onları canımıza sarar sarmalarız üşütür hasta edermiyiz hiç.Hele bir gelsinlerde dünyanın en şanslı bebeleri olacaklar.
OLacak inşallah ben inanıyorum gelecek nazlı bebelerTest konusunda adet günün en az 2 gün geciksin öyle yaprsın sonra insan daha çok üzülüyor adet günüde gelmekk bilmiyor.
Aslinda canim hic birsey yapmdim ozel olark ben mayista evlendim ve. Benimle ayni zamanda evlenenler hepsi hamileydi ben hic korunmadim ve hep stres yaptim kendime birgun dedim yeter artik rabim eger verirse verir kafama takmicam dedim vu arada esimde uzuluyo birkackere acaba bir sorunmu var niye olmuyo dedi ve ben onada takma kafana olursa olur olmasa napalim dedim ve dr dan randevu almistim aralik ayinda ve adetim gecikti test yaptim silik cikti randevuma gittim dr adedim aslinda gelmemin sebebi bebek sahibi olamiyiruzdu ama boyleyken boyle testi falan soyledim tabi bakti bence hamilesin dedin tabi inanmadim ve kana gonderdi degerim 64533 cikti ozaman inandim ama cook dua ettim beni evlat hasretiyle sinamasin rabim diye kesinlikle stres yapmayin kizlar oluruna birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?