Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ben 89 luyum ama 4 yıldan fazla oldu evleneli, artık eşimde 31 yaşında oluyor. Bizim aşkımıza bir meyve lazım.

Son düzenleme:
oyyy kıyamam bebeğimmyaaa keşke koymasaydımm özürdilerim gerçekten canımıniçi üzüldümm şidi canını çektirdimm valla özürdilerimm

önemli değil cnm benımm kocişe süledim gelirken alcak

hoşbuldum cnmm benım
bende ozamanlar senın gibi hayatımı yaşadım 26 yaşımda evlendım
bende sendenim yani kuzum

ayy canın mı istedi senin gebişim. Bunlar gebeleri hiç düşünmüyorlar bak eklediniz canını istettiniz gebiş var burada amaa..

eveeeeet düşünmüyolar biziiiii
istedi valla cnm tatlıyı çok istiyorum günlerdir
azönce kaşık kaşık çokokrem yedim o kesti birazcık

heh yanındayım cnm benim olsun aramızda gün farkı var 30 u benimde:) arada bir 0 var senni 3 benim 30 .hakkı geliyor desene :)

tşk ederim kuzcuum sağolasınn
rica ederim tatlım.

inşallah en kısa zamanda hamiş olursun cnm. 83 lüler çoğaldık önemli olan hissetiğimiz yaştır 40 kadar yolu var .hem 2012 den umutluyum bu yıl topikteki herkes hamile kalcak allahın izniyle

Hayırlı Cumalar kızlarr Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin

ildaaa geçmişi okurken gördüm hemen giriş yaptım
çok çoook sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bend ehavadislerle geleyim o zaman,
batım yarın biiyorsunuz, bu hafta çok tuhaf şeyler yaşadım ta ki bugüne kadar,
tam 6 gün önce mide bulantısıyla uyandım midemin yanmasıda vardı o düne kadar sürdü yanması, sırt ağrısıyla beraber,
baş dönmelerim vardı sabahları işyerinde tutuncak duvar arıyordum o derece,
ve 4 gün önce akşam tv izlerken birden 4 defa sol kasığımda batmalar oldu ama batma çok ağırdı yani biri tık tık vuruyormuş gibiydi
o günden sonra ara sıra batmalar yaşadım sağ sol, bugün ise kırmızılar gelcekmiş gibi sancılanıyorum.
psikolojikmi anlamadım

olsun canım sen yinede bakama kusuruma olurmuuu

valla hiç bunalımda değilim çünkü görüntü olarak herkes 20 falan zannediyo. ufak tefek bişeyim :))

gırgır yapıyorum cnmcım 30 da ne varki zaten hem her yaşın ayrı bi güzelliği var

haha aynen üle arada bi sıfırcık var cnmcım valla bu duruma bakarsak hakkı ama içimede kız doguyo
sağlıklı eli yüzü düzgün olsunda gerisi tın tın

amiiiiiin cnm hoşgeldin

sankim gebişsin gibi baya baya gebelik belirtileri bunlar cnmcım
inşallah bebişin senınledır

canım ben 89 luyum ama 4 yıldan fazla oldu evleneli, artık eşimde 31 yaşında oluyor. Bizim aşkımıza bir meyve lazım.
inşallah en kısa zamanda meyveniz gelir, tam zamanı yeni gelmiş bebek için.

hayırlı cumalar, inşallah gebesindir bu ay bendede bu ani batmalar oldu ya acayip sancı oluyordu. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

selamlar
hastanedeyim randevumu bekliyorum
bugun haber yok heralde kimseden
sizler nasilsiniz

slm cnm bugun pek bi hbr yok sanırsam
hadi inşallah güzel geçer herşey

Benim karnışım ağrıyor dün akşamdan beri inceden inceden

senın bat nezamandı cnmcım :44:

olsun canım sen yinede bakama kusuruma olurmuuu

nedemek kuzum benım yaa üzdüm seni canım çekti diyerek
bişecik olmaz kuzum kociş alcak hem azevel çokokrem yedım ya geçti isteğim cnm benımmm

hevin test yapmayi dusunmuyor musun

canım ben sağlıkçıyım bizim işyerindeki bir gebelik testiyle dün yaptım bi tane negatif çıktı direk silik çizgi bile yoktu ,
sonrada almayı düşünmedim pazartesiye kadar, bide bugünde adet sancısı yaşıyorum ya hemen umut bağlamak istemedim

bu arada merakla bekliyorum bende haberlerini inşallah çok iyi geçer randevunda canım

sankim gebişsin gibi baya baya gebelik belirtileri bunlar cnmcım
inşallah bebişin senınledır

inşallah canım ya çok sağol, bend eilda gibiydim bu ay kesin hamileyim diyordum
ama bende göğüs ağrısı büyüme falan hiç yok, gerçi adete yakınkende hiç ağrımazdı benimkiler :44:
şimdide kasıklarımda sancılar başladı bunlar benim adet belirtilerim işte :18:

hayırlı cumalar, inşallah gebesindir bu ay bendede bu ani batmalar oldu ya acayip sancı oluyordu. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

amiin canım inşallah hamilesindir bebişin tutunmuştur sana

temam kuzucum getirsin kocişinde yee mutlaka ama tamammı yoksa içime oturur yeminle mutlaka yeee tatlımmm

çok gçmiş olsun kıyamam yaa kadınlar nelere katlanıo :26:elleri kırılsn diecem baban ama.... şöyle genelleym butun şiddet uygulayan eşlerini hırpalyan erkeklern elleri kırılsn inşş

slm canlarımmm
elfim kuzum nasılsın canımın içi
emine cnm inanki üzüldüm şimdi sebebini öğrenince
baban olmasa çok şey söyliycemde neyse

kızlar çok sağolun evet malesef olay bu ama babam sonuç itibariyle kötü söyleyemiyorum şimdi pişmanmı bilmiyorumama annemin yaşadıklarını yazsam koca bir roman olur o yüzden boş verin kapatalım ailemle ilgili olan şeyleri aslında kimseye anlatmam ama boş bir anıma geldi sizi yakın hissttiğimdendir belkide
selamlar
hastanedeyim randevumu bekliyorum
bugun haber yok heralde kimseden
sizler nasilsiniz
ferdamm güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…