Hoşgeldin ASEMB'cim.
Bende 82 Eylül ve daha bebek çalışmalarına başlayalı 2 ay oldu. Bu ne acele kızlar ben 21-23 yaşlarında hayatımı doya doya yaşamanın hayallerinde idim.
Ben mi geç olgunlaştım nedir ??
oyyy kıyamam bebeğimmyaaa keşke koymasaydımm özürdilerim gerçekten canımıniçi üzüldümm şidi canını çektirdimm valla özürdilerimm
Hoşgeldin ASEMB'cim.
Bende 82 Eylül ve daha bebek çalışmalarına başlayalı 2 ay oldu. Bu ne acele kızlar ben 21-23 yaşlarında hayatımı doya doya yaşamanın hayallerinde idim.
Ben mi geç olgunlaştım nedir ??
ayy canın mı istedi senin gebişim. Bunlar gebeleri hiç düşünmüyorlar bak eklediniz canını istettiniz gebiş var burada amaa..
merhaba kızlar. ben hepten kendimi yaşlı hisssettim bende 31 yaşındayım ya. 20 li yaşlarımda bitti :)))
mrb cnm hoşgeldin
genciz biz genciz bunalıma sokmayalım kendımızı
heh yanındayım cnm benim olsun aramızda gün farkı var 30 u benimde:) arada bir 0 var senni 3 benim 30 .hakkı geliyor desene :)kuzummm süperler yahuu cnm çekti vallaaaaa
hemencik kocişi arıycam getirsin bunlardan banaa ımmm nefis gözüküyolar kuzum ellerine sağlıkk
ohh be sonunda hep 90lılar felen moralım bozulduyduben 3 ağustosda dogdum kuzum aslanım demekki ben senden de büyüğüm
iyiyim cnmcım nolsun tatlı aşeriyorum
rica ederim tatlım.tşk ederim kuzcuum sağolasınn
offf beğenilmez mi bu ama bu aralar mide kötü sürekli bir bulantı hali var tatlı hiç istemiyorum görünce bile midem kalkıyor yaa ahh keşke hamiş olma ihtimalim olsaydıı
bendee 83/ ocak. 22 gün sonra 29 oliciğimmm böööö
olsun canım sen yinede bakama kusuruma olurmuuuönemli değil cnm benımm kocişe süledim gelirken alcak
hoşbuldum cnmm benım
bende ozamanlar senın gibi hayatımı yaşadım 26 yaşımda evlendım
bende sendenim yani kuzum
eveeeeet düşünmüyolar biziiiii
istedi valla cnm tatlıyı çok istiyorum günlerdir
azönce kaşık kaşık çokokrem yedim o kesti birazcık
valla hiç bunalımda değilim çünkü görüntü olarak herkes 20 falan zannediyo. ufak tefek bişeyim :))
heh yanındayım cnm benim olsun aramızda gün farkı var 30 u benimde:) arada bir 0 var senni 3 benim 30 .hakkı geliyor desene :)
rica ederim tatlım.
inşallah en kısa zamanda hamiş olursun cnm. 83 lüler çoğaldıkönemli olan hissetiğimiz yaştır 40 kadar yolu var .hem 2012 den umutluyum bu yıl topikteki herkes hamile kalcak allahın izniyle
Hayırlı Cumalar kızlarr Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
ildaaa geçmişi okurken gördüm hemen giriş yaptım
çok çoook sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bend ehavadislerle geleyim o zaman,
batım yarın biiyorsunuz, bu hafta çok tuhaf şeyler yaşadım ta ki bugüne kadar,
tam 6 gün önce mide bulantısıyla uyandım midemin yanmasıda vardı o düne kadar sürdü yanması, sırt ağrısıyla beraber,
baş dönmelerim vardı sabahları işyerinde tutuncak duvar arıyordum o derece,
ve 4 gün önce akşam tv izlerken birden 4 defa sol kasığımda batmalar oldu ama batma çok ağırdı yani biri tık tık vuruyormuş gibiydi
o günden sonra ara sıra batmalar yaşadım sağ sol, bugün ise kırmızılar gelcekmiş gibi sancılanıyorum.
psikolojikmi anlamadım
inşallah en kısa zamanda meyveniz gelir, tam zamanı yeni gelmiş bebek için.canım ben 89 luyum ama 4 yıldan fazla oldu evleneli, artık eşimde 31 yaşında oluyor. Bizim aşkımıza bir meyve lazım.
Hayırlı Cumalar kızlarr Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
ildaaa geçmişi okurken gördüm hemen giriş yaptım
çok çoook sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bend ehavadislerle geleyim o zaman,
batım yarın biiyorsunuz, bu hafta çok tuhaf şeyler yaşadım ta ki bugüne kadar,
tam 6 gün önce mide bulantısıyla uyandım midemin yanmasıda vardı o düne kadar sürdü yanması, sırt ağrısıyla beraber,
baş dönmelerim vardı sabahları işyerinde tutuncak duvar arıyordum o derece,
ve 4 gün önce akşam tv izlerken birden 4 defa sol kasığımda batmalar oldu ama batma çok ağırdı yani biri tık tık vuruyormuş gibiydi
o günden sonra ara sıra batmalar yaşadım sağ sol, bugün ise kırmızılar gelcekmiş gibi sancılanıyorum.
psikolojikmi anlamadım
selamlar
hastanedeyim randevumu bekliyorum
bugun haber yok heralde kimseden
sizler nasilsiniz
Benim karnışım ağrıyor dün akşamdan beri inceden inceden
olsun canım sen yinede bakama kusuruma olurmuuu
senın bat nezamandı cnmcım :44:
8 günüm var daha
hevin test yapmayi dusunmuyor musun
sankim gebişsin gibi baya baya gebelik belirtileri bunlar cnmcım
inşallah bebişin senınledır
hayırlı cumalar, inşallah gebesindir bu ay bendede bu ani batmalar oldu ya acayip sancı oluyordu. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
8 günüm var daha
az kalmıs cnm inşallah bebiş vardır
hem adetle gebelik belirtileri aynı oyuzden hiç üzme kendını
bende hep adet olcam sanıp ped koymustum geceleri
temam kuzucum getirsin kocişinde yee mutlaka ama tamammı yoksa içime oturur yeminle mutlaka yeee tatlımmmslm cnm bugun pek bi hbr yok sanırsam
hadi inşallah güzel geçer herşey
nedemek kuzum benım yaa üzdüm seni canım çekti diyerek
bişecik olmaz kuzum kociş alcak hem azevel çokokrem yedım ya geçti isteğim cnm benımmm
çok gçmiş olsun kıyamam yaa kadınlar nelere katlanıo :26:elleri kırılsn diecem baban ama.... şöyle genelleym butun şiddet uygulayan eşlerini hırpalyan erkeklern elleri kırılsn inşş
slm canlarımmm
elfim kuzum nasılsın canımın içi
emine cnm inanki üzüldüm şimdi sebebini öğrenince
baban olmasa çok şey söyliycemde neyse
kızlar çok sağolun evet malesef olay bu ama babam sonuç itibariyle kötü söyleyemiyorum şimdi pişmanmı bilmiyorumama annemin yaşadıklarını yazsam koca bir roman olur o yüzden boş verin kapatalım ailemle ilgili olan şeyleri aslında kimseye anlatmam ama boş bir anıma geldi sizi yakın hissttiğimdendir belkidevalla içicem canım ama bende bazı değiğişikler var yaa mesela bunların içide uyku hali de var uyuyorum uyuyorum tüm gece yok tüm gün gözlerim kapanıyor başka durumlarda var hamile olmam imkansız ama ovulasyon yapıcam yine de ara kanama yeni bitti zaten. Çok su içmem bugün ama akşamdan itibaren başlıyorum zorlucam kendimi. Pekmez tüket evet bebeğe kilo yapar yarar sana da ona da. Annemde tenrecede yapardı kalın battaiyelere sarardı süper olurdu ama o zaman anneannemler köyden süt getirirlerdi hakiki süt sağılmış off tadına doyum olmazdı.
İnşallahta öylesindir canımm..
canım çok geçmiş olsun yeniden. Zor olmuş ama bitmiş çok şükür inşallah tez zamanda iyileşir canım..
oy oyyy sağlıkla gelsin İnşallah Allah analı babalı büyütsün..
anamm ufacıksın sen daha yaa. Ben kartladım galiba 29 olucam 22 gün sonra
ayy şimdi bayılızaaam ayol 20 yaşlara adapte olamadım diyor ya ben napıyım kalmış 30 uma 1 sene ben 30 lara adapte olmaya bu seneden başlıcam ve daha bebeğim bilem yok
canım yaa nasıl bir vicdandır aklım almıyor senin üzülmeni, duygularını da çok iyi anlıyorum. Senin baban ne de olsa ama içinde hep bir kızgınlık olacak bu insana. Şimdi pişmandır belki ama işte izleri bitmiyor. Senin gibi evladı olduğu için annen çok şanslı.
ferdamm güzel haberlerle gel inşallahselamlar
hastanedeyim randevumu bekliyorum
bugun haber yok heralde kimseden
sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?