hoşgeldinn bebeğimm iyiyim tşk sen nasılsın bitanem
hehehelibeses canım selam bende senin gibikendimde birşeyler arıyorum sürekli ama boşuna arıyorum galiba kasıklarımda kıramplar başladı geliyomu ne kırmızılarr:26:
o bölüme git en al tarafta yeni konu aç kısmı var ordan yaplıo cnm
ohh yeee misss afiyett olsunn kzuucumm bende baklava yapmıştım vereyimde onuda yeee canım benimm hakkı yada ayşe ne farkeder hayırlı olsun yeterki bebeğimmhoşbuldum kuzummm benım bende iyiyim çok şükür
çokokrem kaşıklıyorumtatlıcı oldum ben yahu hakkımı gelcek ne
gerçi kız olcak gibi hissediyorum niyeyse
ohh yeee misss afiyett olsunn kzuucumm bende baklava yapmıştım vereyimde onuda yeee canım benimm hakkı yada ayşe ne farkeder hayırlı olsun yeterki bebeğimm
hadi güle güle git gü
le güle gell
bize de haber ver canım
çok ilginç ama kız bebeklerinin göstermemesi doğru yaaa
benim aarkadaşım 6.ayda öğrendi cinsiyeti düşünkız göstermemiş
iyi beslen canım benimmm
ben su olmadan dayanamam valla
uyanır uyanmaz 2bardak içerim içim yanarak uyanırım resmen .gün içinde de galon galon içerim .bu gebelikte çok ii olacak bana Allahın izniyle bebeğe en ii gelen şey suymuş çünküü
hala pekmezimi içmeye devam ediyorum miniğime yardımcı olsun diye
yoğurt içinde makina alma cvanım .ben dencerede ya da büyük kavanozlarda yapıyorum cam da daha ii oluyo
selam kızlar nasılsınızz....
ya nedense kendimi hamile gibi hissediyorum
hülyam canım hoşgeldin annemle sabah konuştum iyi çok şükür ama amliyat benim tahmin ettiğim gibi kulak içinden olmamış
kulak arkasından açarak yapmışlar yani tahmin ettiğimden dah zor bir durum ama çok şükür sesini duydum duaların için çok sağol hülyam allah razı olsun allahım sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
mrb kızlarr nberr arkdasm ikibucukta doguma girioo yatşı yaplmşşdört beş gibi de gderiz yanına heralde ...
21 oldum 2012 de
yahu vallahi ben bide hala 20 li yaşlara pek bi adapte olamadım gibi. Hala daha 18 17 falan gbi düşünüyorum. Sonrada ufakda cebime gir diyorum kendi kendime.
canımsınız yaaa iyiki varsınız iyki sizin gibi güzel yürekli arkadaşlara sahibim çook sağol hülyamm
inşallah canım dualarımız kabul olur
dün bir ameliyat geçirdi canım kulağından 36 yıldır kulağı hep ağrırdı sebebimi sebebi malesef babmın şiddet uygulamsıydı
bu dahada çok canımı yakıyo inan
ohh yeee misss afiyett olsunn kzuucumm bende baklava yapmıştım vereyimde onuda yeee canım benimm hakkı yada ayşe ne farkeder hayırlı olsun yeterki bebeğimm
kendin mi yaptın baklavayı maşallah ellerine sağlıkk...
ben baya yaşlı kaldım yanınızda yahu83 ağustos dogumluyum ağustosda 29 olceeem
sen bendensin şekerim bende 83/ağustosluyum başak burcuyummmmmmmmmm:)nasılsın bu arada cnm
maşallah eline sağlık hamarat arkidişim
evet canım burma yaptım sağolasınn kzuucumm benimm resmii koydumm ama beğenirmisiniz artık bilemem canlarım
sen bendensin şekerim bende 83/ağustosluyum başak burcuyummmmmmmmmm:)nasılsın bu arada cnm
kuzummm süperler yahuu cnm çekti vallaaaaa
hemencik kocişi arıycam getirsin bunlardan banaa ımmm nefis gözüküyolar kuzum ellerine sağlıkk
ohh be sonunda hep 90lılar felen moralım bozulduyduben 3 ağustosda dogdum kuzum aslanım demekki ben senden de büyüğüm
iyiyim cnmcım nolsun tatlı aşeriyorum
kuzummm süperler yahuu cnm çekti vallaaaaa
hemencik kocişi arıycam getirsin bunlardan banaa ımmm nefis gözüküyolar kuzum ellerine sağlıkk
ohh be sonunda hep 90lılar felen moralım bozulduyduben 3 ağustosda dogdum kuzum aslanım demekki ben senden de büyüğüm
iyiyim cnmcım nolsun tatlı aşeriyorum
offf beğenilmez mi bu ama bu aralar mide kötü sürekli bir bulantı hali var tatlı hiç istemiyorum görünce bile midem kalkıyor yaa ahh keşke hamiş olma ihtimalim olsaydıı
bendee 83/ ocak. 22 gün sonra 29 oliciğimmm böööö
ayy canın mı istedi senin gebişim. Bunlar gebeleri hiç düşünmüyorlar bak eklediniz canını istettiniz gebiş var burada amaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?