Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldinn bebeğimm iyiyim tşk sen nasılsın bitanem

hoşbuldum kuzummm benım bende iyiyim çok şükür
çokokrem kaşıklıyorum tatlıcı oldum ben yahu hakkımı gelcek ne
gerçi kız olcak gibi hissediyorum niyeyse

elibeses canım selam bende senin gibikendimde birşeyler arıyorum sürekli ama boşuna arıyorum galiba kasıklarımda kıramplar başladı geliyomu ne kırmızılarr:26:
heheh
o bölüme git en al tarafta yeni konu aç kısmı var ordan yaplıo cnm

tamam canım teşekkür ederimmm bakıcammm
şimdi arkadaşıma gidiyorum 1 saat yokum

bu arada bende 85 liyim ikizler burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
sanırım 27 oldummm 27 de mayıs da dolacak Aman allahıımmmm bebek nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

hoşbuldum kuzummm benım bende iyiyim çok şükür
çokokrem kaşıklıyorum tatlıcı oldum ben yahu hakkımı gelcek ne
gerçi kız olcak gibi hissediyorum niyeyse
ohh yeee misss afiyett olsunn kzuucumm bende baklava yapmıştım vereyimde onuda yeee canım benimm hakkı yada ayşe ne farkeder hayırlı olsun yeterki bebeğimm

ohh yeee misss afiyett olsunn kzuucumm bende baklava yapmıştım vereyimde onuda yeee canım benimm hakkı yada ayşe ne farkeder hayırlı olsun yeterki bebeğimm

ohh mis gibi kuzum gönder hemen baklavayıı
aynen öyle kuzucum eli yüzü düzgün sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil cnmcım

valla içicem canım ama bende bazı değiğişikler var yaa mesela bunların içide uyku hali de var uyuyorum uyuyorum tüm gece yok tüm gün gözlerim kapanıyor başka durumlarda var hamile olmam imkansız ama ovulasyon yapıcam yine de ara kanama yeni bitti zaten. Çok su içmem bugün ama akşamdan itibaren başlıyorum zorlucam kendimi. Pekmez tüket evet bebeğe kilo yapar yarar sana da ona da. Annemde tenrecede yapardı kalın battaiyelere sarardı süper olurdu ama o zaman anneannemler köyden süt getirirlerdi hakiki süt sağılmış off tadına doyum olmazdı.

selam kızlar nasılsınızz....

ya nedense kendimi hamile gibi hissediyorum

İnşallahta öylesindir canımm..

canım çok geçmiş olsun yeniden. Zor olmuş ama bitmiş çok şükür inşallah tez zamanda iyileşir canım..

mrb kızlarr nberr arkdasm ikibucukta doguma girioo yatşı yaplmşş dört beş gibi de gderiz yanına heralde ...

oy oyyy sağlıkla gelsin İnşallah Allah analı babalı büyütsün..

21 oldum 2012 de

anamm ufacıksın sen daha yaa. Ben kartladım galiba 29 olucam 22 gün sonra

yahu vallahi ben bide hala 20 li yaşlara pek bi adapte olamadım gibi. Hala daha 18 17 falan gbi düşünüyorum. Sonrada ufakda cebime gir diyorum kendi kendime.

ayy şimdi bayılızaaam ayol 20 yaşlara adapte olamadım diyor ya ben napıyım kalmış 30 uma 1 sene ben 30 lara adapte olmaya bu seneden başlıcam ve daha bebeğim bilem yok

canım yaa nasıl bir vicdandır aklım almıyor senin üzülmeni, duygularını da çok iyi anlıyorum. Senin baban ne de olsa ama içinde hep bir kızgınlık olacak bu insana. Şimdi pişmandır belki ama işte izleri bitmiyor. Senin gibi evladı olduğu için annen çok şanslı.

kendin mi yaptın baklavayı maşallah ellerine sağlıkk...

ben baya yaşlı kaldım yanınızda yahu 83 ağustos dogumluyum ağustosda 29 olceeem

sen bendensin şekerim bende 83/ağustosluyum başak burcuyummmmmmmmmm:)nasılsın bu arada cnm

kuzummm süperler yahuu cnm çekti vallaaaaa
hemencik kocişi arıycam getirsin bunlardan banaa ımmm nefis gözüküyolar kuzum ellerine sağlıkk

sen bendensin şekerim bende 83/ağustosluyum başak burcuyummmmmmmmmm:)nasılsın bu arada cnm

ohh be sonunda hep 90lılar felen moralım bozulduydu ben 3 ağustosda dogdum kuzum aslanım demekki ben senden de büyüğüm
iyiyim cnmcım nolsun tatlı aşeriyorum

evet canım burma yaptım sağolasınn kzuucumm benimm resmii koydumm ama beğenirmisiniz artık bilemem canlarım

offf beğenilmez mi bu ama bu aralar mide kötü sürekli bir bulantı hali var tatlı hiç istemiyorum görünce bile midem kalkıyor yaa ahh keşke hamiş olma ihtimalim olsaydıı

bendee 83/ ocak. 22 gün sonra 29 oliciğimmm böööö

oyyy kıyamam bebeğimmyaaa keşke koymasaydımm özürdilerim gerçekten canımıniçi üzüldümm şidi canını çektirdimm valla özürdilerimm

Hoşgeldin ASEMB'cim.

Bende 82 Eylül ve daha bebek çalışmalarına başlayalı 2 ay oldu. Bu ne acele kızlar ben 21-23 yaşlarında hayatımı doya doya yaşamanın hayallerinde idim.
Ben mi geç olgunlaştım nedir ??

ayy canın mı istedi senin gebişim. Bunlar gebeleri hiç düşünmüyorlar bak eklediniz canını istettiniz gebiş var burada amaa..

belki hamilein kuzucum yokmu ihtimalinn batın geçtimi yoksa kaç günn varr canım:18::18:

off kızlaarrr kıvranıyorum şu anda.karın ağrısından.iki gün geçti adetim.bir an önce olsa da dondurulmuşlara başlasam yaa....göğüslerim de patlamak üzere 15 gündür şiş durumda.ne yapayım bi akıl verin bana yaaa

merhaba kızlar. ben hepten kendimi yaşlı hisssettim bende 31 yaşındayım ya. 20 li yaşlarımda bitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…