Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

belli olmazki cnmcım benımde göğüslerimde hiç bişey yoktu bat gunu ve ondan sonra şiştiler acıdılar
mesela hiç akıntıda yoktu bende kimisinde oluyo kimisinde olmuyo
kasıklarda ağrı altımda ıslaklık hissediyodum adet oldum sanıyodum hep
yanı dıyecegım birbirine yakın adetle gebelik belirtileri
oyuzden umudunu yitirme hiç

temam kuzucum getirsin kocişinde yee mutlaka ama tamammı yoksa içime oturur yeminle mutlaka yeee tatlımmm

yerim cnmmm benımmm sen sıkma canını cnmm kuzum benımmm
akşamada ne yemek yapsam bilemedim bugun sallıycam sanırsam makarna çorba yallah

işte aynı senin gibiyim bende, akıntıtda yok bende,
o ıslaklığı sabahtan beri hissediyorum ikide bir wcye koşup bakıyorum.
hayırlısı olsun artık ne diyeyim, aslında biz hiç bişeye dikkat etmedik bi tek gün aşırı ve özellikle yumurtlama günü halvetle geçirdik,
ben ne folik asit içtim ne eşim bişey yaptı.
bu tam anlamıyla ilk denemelerdi aslında, bundan önce biraz bilinçsiz geçirdik yumurtlamayı hesap etmedim hiç,
bakalım pazartesiye kadar neler olcak, herşeyiyle kabulüm ama, Allahım sağlık sıhhat versinde

Birde gebe çıkarmışım bu ay aman da aman. Zil takıp oynarım işyerinde vallahi.
Doktorum o kadar heveslendirdi ki ve emin konuştuki kontrole gittiğimde.
Tez zamanda gebelik haberimi bekliyormuş. Hadi bakalım inşallah...

belki hamilein kuzucum yokmu ihtimalinn batın geçtimi yoksa kaç günn varr canım:18::18:

canım biz çalışma yapmıyoruz araba aldığımızda ertelemiştik şubatta başlıcaz ve zaten benim reglimin 18. gününde tam yılbaşı gecesi ara kanama yaşadım aslında yumuırtlama günlerimdi ve yeni bitti ara kanama zaten ara kanama olduğu için yumurtlama günlerinde ilişki bile olmadı yani en son ilişki reglim bittikten sonra olmuştu yumurtlamam da o zaman olmuyor zaten geç yumurtluorum ben ve geç regli oluıyorum hadi olsa bile regli gibi hatta daha fazal kanama geldi bu kanamaya zaten bebek olmaz.

ohh afiyet olsun canım benim akşamda baklavayı yersin yarasın bebişee..

hee baya çoğuz aslında ama onlar burada yok. 40 deme kız artık kalalı hamile yaa. 29 ne zaman oldum ben bilmiyorum ya yirmili yaşların başı daha dün gibi oysa ki ama 22 gün sonra 30 a merdiven dayamış olcam kalcak küçücük bir sene.

canım batına kaç gün var batın geçsin bir test yap canım vardır belki daha önce yaşamadığın durumlarsa olabilir.

amin ,inşallah tatlım sende hamilesindir, güzel haberlerini alırız.

hadi hayırlısı inşallah gebesindir bebişin tutunmuştur sana

slm cnm hoşgeldin

daha ne olsun kuzum gün aşırı ve yumurtlama gününde halvet olmus
inşallah tutmustur bebişin cnmm inşallah gelmiycek kırmızılarınn

inşallahh cnm benım inşallah gebişsindir bizde sevirik burda

Kızceler şu gebelikte sağlık sigortası olayını bence ciddi ciddi düşünün.
Süper rahat bir durum. Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren cebinizden 5 kuruş para çıkmıyor.
İstediğiniz hastanede paşalar gibi gidiyorsunuz doktorunuza paşalar gibide doğuruyorsunuz.
Bir anda para bayılmaktansa böyle taksit taksit daha rahat oluyor...

sağol cnm benımm he valla 30 a dayadık merdiveni zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten
inşallah ilk bebişlerimize kavuşur peşine ikincileri yaparız

canım batına kaç gün var batın geçsin bir test yap canım vardır belki daha önce yaşamadığın durumlarsa olabilir.

batım yarın canım :18: bu mide bulantısı baş dönmesi ve kasık batmasını hiç yaşamadım bugüne kadar, sırt ağrım ara ara oluyordu ama bata 2 kala falan,
pazartesiye kadar beklicem canım henüz tam umut bağlamak istemiyorum sadece tecrübelerinizden faydalanmak istedim hepinizden Allah razı olsunn

amin ,inşallah tatlım sende hamilesindir, güzel haberlerini alırız.

amiiin inşallah canım hepimiz güzel haberler forumu şenlendiririz inşallah

daha ne olsun kuzum gün aşırı ve yumurtlama gününde halvet olmus
inşallah tutmustur bebişin cnmm inşallah gelmiycek kırmızılarınn

o zaman el ele verip durduralım kırmızılarımın yolunu

hehe durduralım cnm benımm kırmızılara ölüüüüümmm

Hevin o zaman ilk sen ver gebelik haberini bir 10-15 gün sonrada ben vereyim. Bu ay iyice şenlenelim..

hehe durduralım cnm benımm kırmızılara ölüüüüümmm

uğramayın artık bizeee

Hevin o zaman ilk sen ver gebelik haberini bir 10-15 gün sonrada ben vereyim. Bu ay iyice şenlenelim..

canım hayırlısı artık inşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadarız
bu hayırlı günde Allahım dualarımızı kabul eylesin Amin

bana müsade kızlar eşim gelcek birazdan sizi seviyorumm
megomada çook selam söyleyin
uğrıcam yinee

Hevincim seninle tıpatıp aynı durumları bende yaşıyorum benimde batım yarın umarım ikimiz içinde hayırlısı olur...

kolay gelsin görüşmek üzere

tmm cnmcım bekleriz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…