amin inşlah tebrikler allah kuçağnada almayı nasipetisn inşlah güle güle büyüt bebeğini
Kızlar merhaba,
Dün akşam ken testi yaptırdım 279 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim çok mutluyum,darısı hepinizin başına inşallah
Kızlar merhaba,
Dün akşam ken testi yaptırdım 279 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim çok mutluyum,darısı hepinizin başına inşallah
Tebrikler canimmm allah kucagina almak nasip etsin saglikla...
Kizlarrr ferdadan haber cikmadi telden falan yazardi bize aklim onda kaldi dun gecede arada girip baktim yok isallah guzel haberlerle doner ferdam duam sen ve oglusunla
gamzem nasılsın kuşuuummmmmmmmm
Iyi gibiyim dun aksam kocamla konustuk bizde biseyler var oda anlamis eve girdik mi biseyler oluyo bize diyo soguyoruz evdeyken birbirimizden hakkimizda hayirlisi ama konustugumuz icin iyiyim
kızlar dün hangi sayfaya yazdığımı bulamadım acaba cevap yazan oldumu bilmiyorum daa ben netteki ovulasyon hesaplamaya göre6 ile11 ocak arasııı hamilelik sansım yüksekmiş hergünmü birlikte olmam lazım yardımcı olunuz
herşey daha iyi olcak inşallahhh :))
oğluşunda gelince mükemmel olacak...
ya gamzem kendimden şüphelenmeye başladıım...
kndimi gibe hissediyorum
kızlar dün hangi sayfaya yazdığımı bulamadım acaba cevap yazan oldumu bilmiyorum daa ben netteki ovulasyon hesaplamaya göre6 ile11 ocak arasııı hamilelik sansım yüksekmiş hergünmü birlikte olmam lazım yardımcı olunuz
isallah canimmm oflummm senin icindeki annelik ozlemi cok fazla ben diyorum suan degilsen bile subatta giğbevvvsinnnn
canim sperm kalitesi icin gun asiri deniyo ama hergunle tutturanlar var biride benim mesela hakkinda hayirlisi olsun
bu arada benide listeye ekleyin bat 25 ocak inşallah hamile oluruuz
Hanımlar birsey sormak ıstıyorum, kımısı dıyor ya ben yumurtamın catladıgı gunu bılıyorum dıye.Nasıl anlaşılıyor, bana da anlatın? :44:
Hanımlar birsey sormak ıstıyorum, kımısı dıyor ya ben yumurtamın catladıgı gunu bılıyorum dıye.Nasıl anlaşılıyor, bana da anlatın? :44:
İNşallah gamzem pesikolojik belirtiler yaşıyorum heralde dün akşam iki defa kasığımda batmalar oldu..
bi otururken bi de yatarken...
bugün ateşimi de ölçtüm 36.9 grip falan da değilim...
:26::26:
teşekkur ederım cevap içinovulasyon testi kullananlar yumurtlama tarihlerini hesaplarlar...
zaten yumurtlamadan en az 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşir.
incir kürü yapmaya baslamıştım ıkı uc ıcınde akıntım aynı senın dedıgın gıbı olmaya başladı, ve hala da suruyor. hanı çatlamasını ayırt etmem zor cunku ıncıre basladıgımdan berı aynı kıvamda ve mıktarda gelıyor :44:tatlim cig yumurta beyazi kivaminda yapiskan bi akinti geliyo oradan anliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?