Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlarrr ferdadan haber cikmadi telden falan yazardi bize aklim onda kaldi dun gecede arada girip baktim yok isallah guzel haberlerle doner ferdam duam sen ve oglusunla

Kizlarrr ferdadan haber cikmadi telden falan yazardi bize aklim onda kaldi dun gecede arada girip baktim yok isallah guzel haberlerle doner ferdam duam sen ve oglusunla

ben gerçi dün hiç girmedim ama hemen vesvese yapma canım belki misafiri falan gelmiştir...
merak etme ALLAHIn İZNİYLE BİŞEYCİK OLMAZ

gamzem nasılsın kuşuuummmmmmmmm

Iyi gibiyim dun aksam kocamla konustuk bizde biseyler var oda anlamis eve girdik mi biseyler oluyo bize diyo soguyoruz evdeyken birbirimizden hakkimizda hayirlisi ama konustugumuz icin iyiyim

Iyi gibiyim dun aksam kocamla konustuk bizde biseyler var oda anlamis eve girdik mi biseyler oluyo bize diyo soguyoruz evdeyken birbirimizden hakkimizda hayirlisi ama konustugumuz icin iyiyim

herşey daha iyi olcak inşallahhh :))
oğluşunda gelince mükemmel olacak...

ya gamzem kendimden şüphelenmeye başladıım...
kndimi gibe hissediyorum

kızlar dün hangi sayfaya yazdığımı bulamadım acaba cevap yazan oldumu bilmiyorum daa ben netteki ovulasyon hesaplamaya göre6 ile11 ocak arasııı hamilelik sansım yüksekmiş hergünmü birlikte olmam lazım yardımcı olunuz

internetteki hesaplar pek doğru değil...
dğru olsa da herkeste aynı olmuyor...
ovulasyon testi kullanabilirsin ya da iki günde bir ilişki.....

herşey daha iyi olcak inşallahhh :))
oğluşunda gelince mükemmel olacak...

ya gamzem kendimden şüphelenmeye başladıım...
kndimi gibe hissediyorum

isallah canimmm oflummm senin icindeki annelik ozlemi cok fazla ben diyorum suan degilsen bile subatta giğbevvvsinnnn

canim sperm kalitesi icin gun asiri deniyo ama hergunle tutturanlar var biride benim mesela hakkinda hayirlisi olsun

Hanımlar birsey sormak ıstıyorum, kımısı dıyor ya ben yumurtamın catladıgı gunu bılıyorum dıye.Nasıl anlaşılıyor, bana da anlatın? :44:

isallah canimmm oflummm senin icindeki annelik ozlemi cok fazla ben diyorum suan degilsen bile subatta giğbevvvsinnnn

canim sperm kalitesi icin gun asiri deniyo ama hergunle tutturanlar var biride benim mesela hakkinda hayirlisi olsun

İNşallah gamzem pesikolojik belirtiler yaşıyorum heralde dün akşam iki defa kasığımda batmalar oldu..
bi otururken bi de yatarken...
bugün ateşimi de ölçtüm 36.9 grip falan da değilim...
:26::26:

Hanımlar birsey sormak ıstıyorum, kımısı dıyor ya ben yumurtamın catladıgı gunu bılıyorum dıye.Nasıl anlaşılıyor, bana da anlatın? :44:

ovulasyon testi kullananlar yumurtlama tarihlerini hesaplarlar...
zaten yumurtlamadan en az 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşir.

tatlim cig yumurta beyazi kivaminda yapiskan bi akinti geliyo oradan anliyoruz

İNşallah gamzem pesikolojik belirtiler yaşıyorum heralde dün akşam iki defa kasığımda batmalar oldu..
bi otururken bi de yatarken...
bugün ateşimi de ölçtüm 36.9 grip falan da değilim...
:26::26:

atesinde iyiymis ama kaptirma sakin davran biraz tamam mi belkide hemencecik gelmistir gelmediyse de adetin gelsede calismaya baslasan

ovulasyon testi kullananlar yumurtlama tarihlerini hesaplarlar...
zaten yumurtlamadan en az 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşir.
teşekkur ederım cevap için

tatlim cig yumurta beyazi kivaminda yapiskan bi akinti geliyo oradan anliyoruz
incir kürü yapmaya baslamıştım ıkı uc ıcınde akıntım aynı senın dedıgın gıbı olmaya başladı, ve hala da suruyor. hanı çatlamasını ayırt etmem zor cunku ıncıre basladıgımdan berı aynı kıvamda ve mıktarda gelıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…