tatlim cig yumurta beyazi kivaminda yapiskan bi akinti geliyo oradan anliyoruz
atesinde iyiymis ama kaptirma sakin davran biraz tamam mi belkide hemencecik gelmistir gelmediyse de adetin gelsede calismaya baslasan
teşekkur ederım cevap için
incir kürü yapmaya baslamıştım ıkı uc ıcınde akıntım aynı senın dedıgın gıbı olmaya başladı, ve hala da suruyor. hanı çatlamasını ayırt etmem zor cunku ıncıre basladıgımdan berı aynı kıvamda ve mıktarda gelıyor :44:
o zaman sen gun asiri ilski yasamaya dikkat et cunku hep ayni kivamdaysa yakalaman zor olabilir sen gun asiri calis adami yakaladin mi kacirma tatlim :)
aynen kaptırmıyorum kendimi bu ay ilşkilermi zaten hiç bebek olacak gözüyle yşamadım.
olmazsa üzülmem ama değişik hissediyorum... adet tarihime göre yarn olmam lazm bnm :)
dediğin gibi gebe değilsmde adet gelsin yni çlşmalar bşlasn
bide idrarımn falan kokusu çok keskin bi kokusu var rengide koyu...
adette de aynı mı oluyo
Himmmm kuzucum sen enfeksiyon falan mi oldun idrarin kokusu degisir gebelikte ama bende hic sorunum yokken agrim yanmam falan yok ama kum dokuyomusum bi dr git adetinide netten hesapla en son sat olarak dusuk tarihini gir yada son uc taneyi sole bende bakarim
günaydın canlarrr
benim bugün kasıklarımda batmalar oluyo kırmızılarmı geliyo yoksa bebekmi acabaaa
İNşallah gamzem pesikolojik belirtiler yaşıyorum heralde dün akşam iki defa kasığımda batmalar oldu..
bi otururken bi de yatarken...
bugün ateşimi de ölçtüm 36.9 grip falan da değilim...
:26::26:
benimde kasıklarımda batmalar oluyo bugüm en çok sağ tarafımda inşallah iyiyye işarettit:26: oflum inşallah sende yanılmazsın ve gelir bebeğin
günaydın kızlar
dün 9 buçukta uyumuşum
sabah 7 de dikildim ayağa
nasılsınızzzz
günaydın kızlar
dün 9 buçukta uyumuşum
sabah 7 de dikildim ayağa
nasılsınızzzz
hesaba göre benim 31 aralıkta olmam gerekiyomuş...
adeetlerim de 23 gün sürüyomuş...
uymadı yani...
en az 28 en fazla 30 günde 1 olurum ben.....
gunaydın kızlar
gamzecım bende senın gıbı oldum
her sabah kusuyorum artık
düzelir dıye beklerken her sabah kusmaya basladım
günaydınnnnngunaydın kızlar
gamzecım bende senın gıbı oldum
her sabah kusuyorum artık
düzelir dıye beklerken her sabah kusmaya basladım
canım bende normalde geç oluyorum ama bu ay sanırım yumurtlama erken oldu adet belirtilerinin hepsini yaşadım yaşıyorumda 15 gündür hesabıma göre bugün yarın gelmesi lazım ALLAH tan hayırlısını diliyorummhesaba göre benim 31 aralıkta olmam gerekiyomuş...
adeetlerim de 23 gün sürüyomuş...
uymadı yani...
en az 28 en fazla 30 günde 1 olurum ben.....
Senin kirmizilarda gelse tesellin var kuzum kizin rabbim mutlu omur versin ona 2. bebegi dusunmenin sebebi ne ya kocamda bende suan diyoruz ki 2. asla olmaz bi tane yeter acaba sonradan fikrimiz degisir mi
aaaa kiz kusma deme bana ben hala kusuyorum hele sabahlari allah sabir versin kuzucum bel agrilarin ne alemde bak dediydi dersin sanada pipili gelicek sanirim erkek cocuk bel agrisi yaparmis :)
günaydınnnnnhoşgeldin şeker
inşallah yanılmazsın canım bat 11 ocak ama bu ay bütün belirtileri erken yaşadım o yüzden erken olucakmışım gibi geliyo :26:inşallah eminem yaa merakla bekliyorum....
Yanılmasak daha iyi olurr.....
hayırlısı olsun bat ne zaman?
test yapcan mı
canım ınsallah 2.bebıs yoldadır
guzel haberı verırsın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?