Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım benim yaa Allah sabır versin inşallah rabbim tekrar anne olmayı nasip edecek.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

inşallah.ama çok acıyooooooooooooooooo.

bu gün teyzem aradı.patavatsızca telde diyorki.geçen gün hesapladım düşürmeseydin bebeğini şimdi 7 ay olacaktı.((((((((((((((((((((

bu ne yaaaa.bu neeee.dalgamı geçiyor insanlar benimle..(((((((((((((((((((((

bide devam ediyor.bebek varmı bebek. korunuyormusunuz.ben hı mı gibi sesler çıkarıyorum.hala konuşuyor beynimde uğuldadı sanki tüm söyledikleri.

en sonunda kendime geldim ve bu konuyu konuşmak istemediğimi söyledim.

canım yanıyor megan17

Canım benim acın çok taze ve etrafında böyle anlayışsız insanlarda inasanın yarasını kanatıyor.Yaşadıkların hiç kolay değil Allah sabır versin inşlalah hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin ve acını dindirsin.Şuan eşin nerede yatıyormu.

oğlum geldi yine aklıma(hiç çıkmıyorda)

cok gecmis olsun,en yakin zamanda melegin kardesini gondersin sana umarim
ben 6 haftalik bebegimi kaybettim benim bile aklimdan cikmiyor ama unutmak gerekmiyor sonucta onlar bebeklerimiz bizi dunyanin en guzel zamanlari verdiler varliklariyla, bizi en mutlu insan yaptilar tabiki dusunmek gerek ama onumuze de bakmak zorundayiz.
Inallah en kisa zamanda saglikla gelir bebegin ve hep seninle olur

Çok geçmiş olsun canım.Allah sabır versin.Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

evet yatıyor canım.hatta yanımda kanepede uyumuştu ağlamak için yatak odasına yatırdım.kızıyor ağlamama.

Ağlama nolur.Şimdi git eşine sarıl ve uyumaya çalış.Eşin ve sen sağlıklısınız çok şükür tekrar anne olacaksın.

benim resimde ağlayan bebek var ya.bende öle bi çikin ağlarım.oğlumda böle ağlardı doğsaydı.(((((((((((

benim resimde ağlayan bebek var ya.bende öle bi çikin ağlarım.oğlumda böle ağlardı doğsaydı.(((((((((((

Canım benim Yine olacak rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın.Tekrar anne olacaksın ve böle çirkin ağlayan bebeğin olacak.Allah korusun doğğuma gidip kucağı boş dönenler var.Doğduktan yüzünü gördükten sonra acısı daha kötü olur.Rabbim sana bu acıyı yaşatmak istememiş.Vardır bundada bir hayır rabbim beterinden saklasın.Dilerim en kısa zamanda böle avatarındaki gibi ama ağlayan değil gülen bebelerin olsun.

Allah sana ve seninle aynı şeyleri yaşayan herkese sabırlar versin.İlk önce sizlerin yüzünü güldürsün tekrar anne olmayı nasip etsin.

Allah sana ve seninle aynı acıyı yaşayan herkese sabırlar versin.İlk önce sizlerin yüzünü güldürsün tekrar anne olmayı nasip etsin.

inşallah canım inşallah.teselli sözcüklerim çok .kendimi ve göz yaşlarımı durdurduğum.ama bazn çok acıoooooo.

Kelebek gecmis olsun acin taze galiba kac aylikti bebegin

Benimde bir kaybim var Rabbim beterinden saklasi buda bizim imtihanimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…