Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.slm hoşgeldinn hamile olasılığın ne kadar istiyomusun inş gelmezde bebiin gelir kuzum

Çok istiyorum elf69 ama daha ikinci denememiz gögüslerim ilk defa şişti ağrıyor akıntımda çok ama yine de bilmiyorum okuduklarıma göre hiç belli olmuyormuş :26: :18:

ayy sorma bende çok meraklandım şimdi :))
olursa yani mucize olurr :26::26::26:

ferdam nasılsın kuşum doktor randevusu nasıl geçti ?
iyisin dimi.....

muize bebeğimiz olur bizim ne güzel Allahım inş nasip eder kuzucum inşş AMİNNNNNNNNNNNN

ayy demek belli oldu kuzucumm erkek haaa Allahım hayırlısıyla doğmasını nasip etsin bebek içinmi alıışveriş yaptınız ne kadar tatlılardır şimdi onlar yirim ben onları yaaa

evet canım bebeğe aldık
zaten ufak tefek alıyorduk ama eşim daha kesin belli değil diye pek yanaşmıyordu
dün bisürü şey aldık birlikte, o da çok hevesliydi hoşuma gitti bu durum
çok cici şeyler var gerçekten
çok güzel bir mağaza buldum, acayip indirimdeydi, ve şimdiye kadar gördüğüm en güzel bebek kıyafetleri orda
kendime de hamile tunik ve pantolon aldım, 20şer tlye
acayip de güzeller

Çok istiyorum elf69 ama daha ikinci denememiz gögüslerim ilk defa şişti ağrıyor akıntımda çok ama yine de bilmiyorum okuduklarıma göre hiç belli olmuyormuş :26: :18:

rabbim inşş gönlüne göre verir kuzucum sakın belirtilerine aldanma bak bendede çok belirti vardı adetten 3 gün önce test yaptım çıktı sonra kana gittiim negatiff hiç bir belirti aslında belirti değildir kzucuum

günaydın kızlar

dün 9 buçukta uyumuşum
sabah 7 de dikildim ayağa

nasılsınızzzz
gunaydın ıldam yarasın:)sana bı denk gelemedım su caksırı anlatsana bı ben aktardan tozunu aldım 100gr 1kg bala karıstır demıs ama ne kadar yemesı lazım bılmıyorum yardımına ıhtıyacım var
QUOTE=ferdat85;22532108]selamlar arkadaşlar
iyisinizdir umarım[/QUOTE]

maşallah sana ve oğluna merak ettık senı gelmeyınce neyse ıyısınız ya sorun yok gule gule saglıklı gunlerde kullansın oglun cıcılerını ıns boyuna takıma yanılma olabılıyo ben 48 cm dogmusum dogunca doktor anneme kızın azcık kısa olucak en fazla 1 55 olur demıs benım su ankı boyum 1.71 yazık annemde bı uzulmus yanı hıc takılma masaallahı var oglunun yakısıklı sırım gıbı delıkanlılar olsun ıns sende kızlardan kıskanırsın oglunu ben hemen ona bı gelın dogurıyım inş kız lazım bu topıge kız oda benden gelır belkımmmm

vayyy iyimiş gülüm ne güzel olmuş o zaman Allahım sanada hayırlı iyi günlerde giymeyi nasip etsin bebeğinede kuzucum benimmmm

selam kızlrrrnasılsınız..

ferdam canım çok sevindim güzel haberlerle gelemene..
ciciler almışsınız güzel günlerde giyinin inşallah
herşey hep böyle güzel olsun

kızlar adetimin bugün 4.günü bitince meryem suresine başlayacağız eşimle bende karar verdim..
Allahım inşallah dualarımızı kabul eder..:26:

Ewet canım belirtilere pek takılmıyorum ama olsun yaaa benimde miniminnacık bir bebişim olsun hepimizin olsun...

maşallah sana ve oğluna merak ettık senı gelmeyınce neyse ıyısınız ya sorun yok gule gule saglıklı gunlerde kullansın oglun cıcılerını ıns boyuna takıma yanılma olabılıyo ben 48 cm dogmusum dogunca doktor anneme kızın azcık kısa olucak en fazla 1 55 olur demıs benım su ankı boyum 1.71 yazık annemde bı uzulmus yanı hıc takılma masaallahı var oglunun yakısıklı sırım gıbı delıkanlılar olsun ıns sende kızlardan kıskanırsın oglunu ben hemen ona bı gelın dogurıyım inş kız lazım bu topıge kız oda benden gelır belkımmmm[/QUOTE]

çok sağol canım
dün biraz araştırdım kısa diye üzüldüm biraz
sonra eşim kızdı,ne güzel sağlıklı eli kolu düzgün
en fazla kısa boylu olur nolacak dedi
haklı da
sonra ölçüm hatası da olabilir diye düşündüm takmadım zaten
hem daha çok başındayız değişir heralde

gelinimi burdan bulacam zaten
kız çocukları değerli valla görüyosun erkek çok kız yok hiç
karaborsa gider senin kız

4 günmü geçti yani canım test yapmdınmı peki

benden de miyaba
hoşgeldin canım
vayyy iyimiş gülüm ne güzel olmuş o zaman Allahım sanada hayırlı iyi günlerde giymeyi nasip etsin bebeğinede kuzucum benimmmm
çok teşekkürler
amin amin, hepimize nasip olsun inşallah

sağolasın canım
meryem suresine başlamakla iyi edersin canım
ben de hamile kaldığım ay okumuştum
15 gün kadar okudum heralde, sonra hamile haberimi aldım

merhaba arkadaşlar biz ilk defa bu ay korunmadık yumurtlama günlerinde yoğun ilişkiye girdik adetime 3 gün kala fortel test aldım negatif çıktı. bu aralar iştahım açıldı kasıklarımda hafif ağrı var ama bugün adet günüm kahverengi lekelenmelerim ve küçük küçük çok koyu kahverengi koyu bir şey geliyo diğer adetlerimde sanki bunlara rastlamadım hala olma şansım varmı hala ?

banada cevap yazın arkadaşlar çok merak ediyorum:18:

ferdacım,maşallah bebikine ve sana canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…