Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım doktora gitmen için erken
ama folik asite mutlaka başla, evde yok mu?
sen gebelik öncesi kullanmadın mı?
zaten doktorun da başlatacak
başlatmayan doktorlara da acayip kıl oluyorum zaten
ilk 3 ay sadece folik asit kullanacaksın
beslenmen güzel, bulantın olmazsa böyle devam edersin
olursa da dert değil ilk 3 ay çok etkilenmiyor zaten bebek alıyor senden alacağını

tekrar selam kızlar
ancak kahvaltı yaptık...

ya benim hakkımda ne düşünüyosunuz....
bu ay bana bişeyler oldu
ne bu umutlu olmak anlamadım yaaaaaaaa

oflumm ildada hamileyim hamileyim dedi geldi bebişi inşallah seninkide öyle olur

çok sağol canım
dün biraz araştırdım kısa diye üzüldüm biraz
sonra eşim kızdı,ne güzel sağlıklı eli kolu düzgün
en fazla kısa boylu olur nolacak dedi
haklı da
sonra ölçüm hatası da olabilir diye düşündüm takmadım zaten
hem daha çok başındayız değişir heralde

gelinimi burdan bulacam zaten
kız çocukları değerli valla görüyosun erkek çok kız yok hiç
karaborsa gider senin kız [/QUOTE]
hele bı gelsınde bakarız artık :)ya bugun rüyamda sarısın mavı gozlu acayıp guzel bı kız vardı kucagımda nasıl tatlı mıs gıbı kokuyo sabahtan berı aglıyorum herlkez sevıyo ben bu benım mı dıyorum hıc oralı olmuyo kımse okadr cok sevdım oksadımkı kokusu hala burnumda

ıldam canım kıyamam ben normalde hep oleyıöm dusun hamıle kalsm bıde dusunemıyorum sana yazdım bı kac defa ama gormedın heralde su caksırı anlatsana bı esım tozunu almıs 1kg bala karıstır demiş aktar 100grmı ne kadar yıcek bısey dememiş sen bana yardım et sız nası kullandınızn

bana hiç folik asit felan vermedi doktor
kaç aydır tedavi görüyorum nedenki:26:

bana hiç folik asit felan vermedi doktor
kaç aydır tedavi görüyorum nedenki:26:

canım nöral tüp defenkti için çok önemli folik asit
bence gebelik öncesinden başlanması lazım,ki çoğu doktor da bunu savunuyor
gebelik öncesinde kullanılmasa bile gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli

slm kızlar ben de geldmmm yagmurlu hava burda pazar var bugn verdm listeyi kociş gtsn alsn valla hiç çıkamıcm bu havada

yok canım benim hiç içmedim ben o ilacı
ben hiç ilaç içmem canım hayıtı içtim ama
ayy ferda dua et bize kesemiz için ben nasıl beklicem 1 hafta
oflumm ildada hamileyim hamileyim dedi geldi bebişi inşallah seninkide öyle olur
evet canım ben resmen biliyodum
defterimde aralık eyı listesi yapmıştım .rahme düştüğü gün çok ince sısımz oldu 2 büklüm yaptı beni onu b,le not almıştım
zaten ertsei gün akıntım geldii bolca hayatımda ilk defa bööle bi his geldi bana asla kelimelere dökemem ama b,liyodum

hele bı gelsınde bakarız artık :)ya bugun rüyamda sarısın mavı gozlu acayıp guzel bı kız vardı kucagımda nasıl tatlı mıs gıbı kokuyo sabahtan berı aglıyorum herlkez sevıyo ben bu benım mı dıyorum hıc oralı olmuyo kımse okadr cok sevdım oksadımkı kokusu hala burnumda

ıldam canım kıyamam ben normalde hep oleyıöm dusun hamıle kalsm bıde dusunemıyorum sana yazdım bı kac defa ama gormedın heralde su caksırı anlatsana bı esım tozunu almıs 1kg bala karıstır demiş aktar 100grmı ne kadar yıcek bısey dememiş sen bana yardım et sız nası kullandınızn[/QUOTE]

"canım çakşır köklü macun" küçük bi kavanoz bu ööle satılıyo aktarlarda ,
diğerlerini bilmiyorum ben
ama heryerde var canım benim

canım "çakşır köklü macun" küçük bi kavanoz bu ööle satılıyo aktarlarda ,
diğerlerini bilmiyorum ben
ama heryerde var canım benim

sabahlar 1 tatlı kaşığı içiyodu

ona küçük bi tepsi yapmıştım kahvaltı yapmıyo bunları yiyodu
tepside keçiboynuzu pekmezi ,yağda incir ,çakşır köklü macun,fındık,ceviz,
gecede uyumadan hemen önce keçiboynuzu kürü

FerDaaaaaaa kiz aklim sende kaldi sukur hadi banada diyet dedi zaten ben ekmek hic tuketmiyorum ama kocam yanimdaysa kaciriyorum yemegi

sen kaç kilo aldın ki sana diyet dedi
ben de ekmek yemiyorum aslında ama yeme deyince insanın yiyesi geliyor

Valla montla botlarla falan tartildim drda 4 kg almis ciktim diyet yap dikkat et dedi ama bi program vermedi hatta ben demire bile baslamadim daha ama yinede almisim hadi esyalar 500 gr olsa 3.5 kg almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…