hoşgeldin canım
Valla montla botlarla falan tartildim drda 4 kg almis ciktim diyet yap dikkat et dedi ama bi program vermedi hatta ben demire bile baslamadim daha ama yinede almisim hadi esyalar 500 gr olsa 3.5 kg almisim
Listeyi duzenleyen arkadaslarimiz ekler senide hikayeni anlatsana ne kadarlik evlisin ne zamandir istiyosun bebek dr gittin mi vs.
okudum canım ama inan hiç fikrim olmadığından yazmadım bişeyferdacımmmm yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum...
benim gebe olma ihtimalim var mıdır...
kendimi öyle hissediyorum nedense :26:
çok sağol canım birdahaki gitiğimde sorucam doktora yazsın ozamancanım nöral tüp defenkti için çok önemli folik asit
bence gebelik öncesinden başlanması lazım,ki çoğu doktor da bunu savunuyor
gebelik öncesinde kullanılmasa bile gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli
selam canım burasıda çok yağmulu hava karanlıkkk ben severim yağmuruuslm kızlar ben de geldmmm yagmurlu hava burda pazar var bugn verdm listeyi kociş gtsn alsn valla hiç çıkamıcm bu havada
yok canım benim hiç içmedim ben o ilacı
ben hiç ilaç içmem canım hayıtı içtim ama
ayy ferda dua et bize kesemiz içinben nasıl beklicem 1 hafta
evet canım ben resmen biliyodum
defterimde aralık eyı listesi yapmıştım .rahme düştüğü gün çok ince sısımz oldu 2 büklüm yaptı beni onu b,le not almıştım
zaten ertsei gün akıntım geldii bolcahayatımda ilk defa bööle bi his geldi bana asla kelimelere dökemem ama b,liyodum
hele bı gelsınde bakarız artık :)ya bugun rüyamda sarısın mavı gozlu acayıp guzel bı kız vardı kucagımda nasıl tatlı mıs gıbı kokuyo sabahtan berı aglıyorum herlkez sevıyo ben bu benım mı dıyorum hıc oralı olmuyo kımse okadr cok sevdım oksadımkı kokusu hala burnumda
ıldam canım kıyamam ben normalde hep oleyıöm dusun hamıle kalsm bıde dusunemıyorum sana yazdım bı kac defa ama gormedın heralde su caksırı anlatsana bı esım tozunu almıs 1kg bala karıstır demiş aktar 100grmı ne kadar yıcek bısey dememiş sen bana yardım et sız nası kullandınızn
içine doğmuş demekki ildam ALLAH SÖYLETMİŞ SENİİ MAŞALLAH SANA VE BEBEĞİNEEayyyy İnşallah bilmiyorum kii :26::26::26::26::26:
ooooooooo hoşgeldinn kzucuum kusuruma bakma görmedim yaaa biizimkilerle msnden görüşüyodum bir cadoş kız kardeşim var kapatmıyoki sonunda razı olduda baktım topiğe işte nasılsın bebğim bugün bakalımslm canlarım nasılsınız bugun
Valla montla botlarla falan tartildim drda 4 kg almis ciktim diyet yap dikkat et dedi ama bi program vermedi hatta ben demire bile baslamadim daha ama yinede almisim hadi esyalar 500 gr olsa 3.5 kg almisim
hoşbuldum cnmbenım boy 70 kilo 70 ama hiç dr um kilo ver diyet yap demedi
öyle zayıfda değilim yani gerçi 1 haftada 1,5 kilo verdimdr a da 14 ocakda gitcem 1 hafta var yani yine verirsem çok mutlu olcam valla
bir de açmıydın tokmuydun o onmli en dogru sabah soncu verıo tartılar aç karnına ve olbldgnce az giysiyleben de tartı alcm bugun ya da yarın kociş gtsn gelsn de bi pazara dijital istıorm ...
kız ilda bende senin gibi ortalıkta hamileyim diyim benimki de tutar belki
Aminnnnnnn :))Kiz allah iyiligini versinn senin :)))
okudum canım ama inan hiç fikrim olmadığından yazmadım bişey
çünkü düşüklerden sonra hemen kalınır mı, adet olunması gerekir mi yumurtlamak için, adet ne zaman olunur falan hiç bilmediğim konular
ama umuyorum ki hissettiklerinde haklısındır canım
hakkında hayırlısı olsun inşallahh
Aminnnnnnn :))
bn baktım yumurtlama olurmuş...
doktorun teki yazmış bi sitede okumuştum ama yine de belli olmaz...
belli belirsiz belirtiler hissediyorum nedense...
geçen hamişliğimde sabah idrarım özellikle koyu renkli ve kokusu ekşi gibi kokardı...
bikaç gündür idrarım böyle dünde kasıklarımda kramplar hisssettim sağda...
daha demin de oldu sanki...
ateşim sabah 36.9 idi...
bilmiyorum ki ne olacak
kıyafetle tartılmak çok mantıklı gelmiyor bana ya
geçen tartılışımla bunun arasında orda 2,600 gram oynadı
normalde de o civar, ben evde kendim tartılıyorum sabah kalkınca kıyafetsiz şekilde
bence bu şekilde sağlıklı
neticede her gidişimizde giydiğimiz kıyafetler farklı oluyor
sen de 3 kilo civarı almışsın o zaman benim gibi
son gittiğinden bu yana değil mi
yani 1 ayda falan?
bana da diyet demedi ama beslenme listesi verdi, ekmeği özellikle sınırladı işte
ama dört aylıksn ya ferdacm üç klo almak çokmuymş ilk dört ayda gerçi ilk iki ay hiç klo almıosn heralde ...dkkat etmek ii elbet cnm bnm arkdasım dun dogum yaptı tolam 14 klo aldı normal mesela çok da kısmadı yemegnden de aslnda dikkat de edlrse on kloyla falan da btrmek mumkun galba ...canım zaten doktorlar kilo ver asla demezler hamileyken
sadece alışının yavaş olmasını istiyorlar
ben ayda 3 kilo alınca liste verdi haklı olarak
ben de durumdan rahatsızım zaten
dikkat etmeye çalışıcam
benim eski kilom iyiydi, zayıf sayılabilirdim
167 boy 53 kiloyla başladım
şimdi 56,7 kiloyum
çok sağol canım birdahaki gitiğimde sorucam doktora yazsın ozaman
selam canım burasıda çok yağmulu hava karanlıkkk ben severim yağmuruu
"canım çakşır köklü macun" küçük bi kavanoz bu ööle satılıyo aktarlarda ,
diğerlerini bilmiyorum ben
ama heryerde var canım benim
içine doğmuş demekki ildam ALLAH SÖYLETMİŞ SENİİ MAŞALLAH SANA VE BEBEĞİNEE
canım ben de 3,800 aldım başından beriSon gittigimden bu yana degil gebeligin baslangicindan bu yana almisim o kgyi bende bi dahaki kontrole gittigimde baskul alicam en azindan banyoyaa girerken tartilicam
canım 14 kilo falan normal benceama dört aylıksn ya ferdacm üç klo almak çokmuymş ilk dört ayda gerçi ilk iki ay hiç klo almıosn heralde ...dkkat etmek ii elbet cnm bnm arkdasım dun dogum yaptı tolam 14 klo aldı normal mesela çok da kısmadı yemegnden de aslnda dikkat de edlrse on kloyla falan da btrmek mumkun galba ...
bnm içim kararıo boyle havalarda :26::26:
selam kızlarrrrr
ooooooooo hoşgeldinn kzucuum kusuruma bakma görmedim yaaa biizimkilerle msnden görüşüyodum bir cadoş kız kardeşim var kapatmıyoki sonunda razı olduda baktım topiğe işte nasılsın bebğim bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?