bundan sonra bırakmam cnmcım ne bılem 2 yılı aşkın bu bınadayız hiçbişeyde olmamıstı bugune kadr
ruyama bile girdi o gece kuzum hırsız eve giriyodu felen
Allah korusun valla :18::18:
kızlar benimde boy 1.69 kilo 63
ama valla doğumda gelecek kilolar umrumda değil
çünkü emzirince insan zaten zayıflıyo ve hep denirya can boğazdan gelir diye
eğer 2 yıl emzirmeyi düşünüyorsanız ii beslenmek zorundayız sütün devamlı olması için
zaten daha doğumdan hemen sonra pat diye zayıflıyo insan
boşa para harcama bence nede olsa bebeğin işlerine koşturmakdan zaten kilo vermiş olucaksın
ah be ildam klonda takclk ne var ki zaten senn maşallahkızlar benimde boy 1.69 kilo 63
ama valla doğumda gelecek kilolar umrumda değil
çünkü emzirince insan zaten zayıflıyo ve hep denirya can boğazdan gelir diye
eğer 2 yıl emzirmeyi düşünüyorsanız ii beslenmek zorundayız sütün devamlı olması için
zaten daha doğumdan hemen sonra pat diye zayıflıyo insan
ne bilem kilolu olunca kilo verdiğimide görünce gaza geldım sanırsam
dahada vermek istedim
haklısın cnmcım dogumdan sonra elbet veririrz
aslında eve şey alıcam koşu bandı dogumdan sonra spora felen gidemiyceğimiz için
en azından evde yaparız sporu
Allah korusun bebeğimm yaa bende çok korkarım ilk defa yalnız kalıyorum evlenmeden kara kara düşünürdüm ne yaparım diye siteden ev tuttuk kuzucum öyleki yabancı giremiyor mesela lahmacun falan söylediğimizde getirirlerken güvenlikj arıyo kabul ediyomusunuz diye evet diyosak giriyorlar yoksa kimse giremiyor o konularda rahatım çok şükür canım
ah be ildam klonda takclk ne var ki zaten senn maşallahsenn kloda olsam ben takkeyi havaya atarm valla
ne kadar verdn asembcim klo hamillegnde verdin demi?
2 yıl uzun değilmi ya emzirmek için :44:
orası öyle ama dogum agustosda gözüküyo kışa girmiş olcaz onca zaman ev içinde ne bilem kiloları veremem gibi geliyo
sizin baya iyiymiş kuzucum bizim üle değilki normal tek başına apartman
oyuzden belli olmuyo ama bu hırsız bugunlerde dadanmıs önceden yoktu hiç böyle bişey bi yakalarsam görür pislik
aklımda bi fikir var onu yapcam polis kızıyız bi kaç numaramız var
kapı önüne ayakkabıma ip bağlıycam ama belli olmıycak ip ayakkabıyı tuttugu anda hırsız ben farkedip yakalıycam
niye kimse benim slmmı almıyor
evet cnmcım hamileliğimde verdim yani dr a gittiğimizde 30 aralıkta 70 kilo çıktım
şimdi evde tartılıyorum bugun 68,5 çıktım yani 1,5 kilo vermişim cnm 1 haftada
2 kere istifra etmiştim bu hafta ve midem çok bulandıgı için çok fazlada yıyemıyorum
anaaammmmmm öyle bir gök gürüldediki oturduğum yerden zıpladımm :18::18::18::18:
heeerr bir yanımmm titredii valllaaa
a.slm bacım kusuruma bakma görmdim inanki nasılsın kuzucum
anaaammmmmm öyle bir gök gürüldediki oturduğum yerden zıpladımm :18::18::18::18:
heeerr bir yanımmm titredii valllaaa
2 yıl en iyisi canım benim sinir sistemi ve beyin gelişimi için
tabi ilk yıl gibi yoğun değil geceleri değil ama her istediği gün içinde evet
2 yıl emen bebelerde ilerdeki yaşlarda olab,lecek tüm hsatalıklardan koruyormuş.depresyona girme olasılığı bile azalıyor düşün daha neler neler ,ben ve abim 2 yıl emmişiz .hasta olmam neredeyse grip bile
hımm bana epey bi uzun geldı genelde ozamana kadr keserler cocugu memeden
ama öyle diyosan bi araştırırım onu kuzum
maşallah valla size
aman kuzucum yapma sakın bak hamilein öyleleri boş olurmu hiç olmazz bırak elbet yakayı verir ele sen kapını sıkıca kilitle eşinden başkasında kapıyı açma gülüm:18::18::18:
mide bulantısı kötü cnm ama geçeck bunlar da ama klo vermek de ii ya mesela ben de diyetteym bebiş geldgnde de diyetsyen ile dvm etcm beslnmeye ilk aylarda ben de kilo vermek istiyorum hedfme ulaşamadan hamiş kalrsam şayet
:
hehehe kız bazen kaynıyo arada bu kızların hızına yetişmek ne mümkünbazen benide görmedikleri oluyo hemen küsüyorum onlara hhhhıııııhh
ozamn cevap veriyolar
şşşşşşşşşşşşşşşş çaktımaaa emine taktiği bu böyle zamanlarda uygularsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?