Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aminnn kuuzucum bende sabah kahvaltıda izledim şaşırdım kaldım şaka sandım ama malesef Allah rahmet eylesin canım

amiiiiiin cnmcım bi kadınla birlikte olmus o gece sanırım cinsel gücü arttıran ilaç almıs
sonra kadınla birlikte olmuslar sonra kadın bakmıs bu fenalaşıyo kaçmış öldüğünü düşünmemiştim felen
diye ifade vermiş polise

hadi yaaa bak onu bilmiyodumm ne denilebilirki bu durumda

hadi yaaa bak onu bilmiyodumm ne denilebilirki bu durumda

otopsi sonucuna göre kalp kriziymiş kadınıda oteldekiler söylüyo polise onlarda kameradan bakıyolar
kadın sabaha karşı buçukta panik halınde otelden çıkıyo
hey yarabbım dediğin gibi kuzum dencek bişey yok budurum
Allah günahlarını affetsin ne diyek

aminn kuzucumm günahlarla dolu hayata yumdu gözlerini rabbim hayırlısını nasip etsin doğru yoldan ayırmasın şaşırtmasın bee gülüm koca topikte ikimiz kaldık canım

kızlar bebek tickerimi nerden ekliyeceğim

slm ebuşum nasılsın
lilypie var googledan bak cnmcım ordan ekleyebilirsin

aminn kuzucumm günahlarla dolu hayata yumdu gözlerini rabbim hayırlısını nasip etsin doğru yoldan ayırmasın şaşırtmasın bee gülüm koca topikte ikimiz kaldık canım

amiiin cnmm benımm he valla ikimiz kaldıydık kuzum herkes gitti

şimcik ebuş geldi yanımıza

slm ebuşum nasılsın
lilypie var googledan bak cnmcım ordan ekleyebilirsin

amiiin cnmm benımm he valla ikimiz kaldıydık kuzum herkes gitti

şimcik ebuş geldi yanımıza

heee kuzucum sewdamda gelmedi daha o kadar uzun sürdü yaaa taşınması özledik valla

Teşekkürler bilgi için benim açıklamam eksik olmuş sen tamamladın :)

ne bileyimm ki valla 2 hafta oldu ablası falan yardımda ediyodu neden uzadı bu kadar anlamadım ki

valla bende anlamadım kuzucum gelsin bi an evel merak edeyrum ne alemde diye
yarında pazar kocişe temizlik yaptırayım
o süpürsün ben yerleri sileyim bide toz alalım bide perdeleri yıkayalım
wc banyo cifleyelim tabi çoğunu ona yaptırcam

çok yüklenme kuzum adama yazık 1 gün izni var dinlensin beee hepsini bir arada yapmayınn sende yapamazsın eşin ne iş yapıyodu balımmm

çok yüklenme kuzum adama yazık 1 gün izni var dinlensin beee hepsini bir arada yapmayınn sende yapamazsın eşin ne iş yapıyodu balımmm

anam 2 haftadır yalnızca süpürüyo diğerlerini es geçiyoduk gari bunları yapmak şart oldu
bi fabrikada dış ticaret müdürü cnmcım ihracat yapıyo kuzum

anam 2 haftadır yalnızca süpürüyo diğerlerini es geçiyoduk gari bunları yapmak şart oldu
bi fabrikada dış ticaret müdürü cnmcım ihracat yapıyo kuzum
anladım kuzucummm artık çocuk doğana kadar işler ortak olucak mcburen ne yapcez kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…