iyiyim cnm sen nasılsın bazen göremiyebiliyo insan ama bu 2. kez olunca ne oluyo dedim
ben de bir bucuk yaşma kadar emmişim dört yaşına kadar da yalancı emzik emdim
slm cnmcım hoşgeldin görmemişim slmını kusuruma bakma emi
haklısın kuzummm yok açmıyorum zati apartmandakileride tanıyorum onlara açıyorum kapıyı
evet baya kötü bişey ama bi yandan da iyi dediğin gibi cnmcım senınde öyle fazla kilon yokki
hem belkim sende verirsin benım gibi
oh maşallahh demekki ozamana kadr emzircez bebüşleri
slm cnmcım hoşgeldin görmemişim slmını kusuruma bakma emi
hoşbuldum cnm alındım biraz ne oldu diye ama geçti
haklısın kuzummm yok açmıyorum zati apartmandakileride tanıyorum onlara açıyorum kapıyı
evet baya kötü bişey ama bi yandan da iyi dediğin gibi cnmcım senınde öyle fazla kilon yokki
hem belkim sende verirsin benım gibi
cnm sana yazdım ama görmedin galiba lekelenmelerin geçtimi kanaman başladımı doktora gidecektin gittinmi denk gelemedik merak ettimyok kuzucum görmedim gerçekten bazen sayfa değişiyo yaaa geriye gelmesen görmüyosun takip etmek gerekiyo yoksa görmüyosun bebeğim
temam kuzucum bende birbuçuk senedir oturuyorum daha bir Allahın kulunu tanımam kimseyle gel git yapmadım hiç ama bebeğim
nasl da tombişmişim kızlar on sekz aylıkken on sekz kilo kel ve koca kafa bi bebiş düşünün
ben hepsini simayen biliyorumda hepsiciğne git gel yapmadım bitek alt katta var onlarda genç çift bi onlara gittim kuzumm
buzamanda herkese guvenemiyoki insan o yuzden komsuluklarda kalmadı malesef cnmcım
enee oyy maşallahhhh baya tombişmişsin cnmcımm pek bi datlusunduur ısırmalıkmıssın valla
cnm sana yazdım ama görmedin galiba lekelenmelerin geçtimi kanaman başladımı doktora gidecektin gittinmi denk gelemedik merak ettim
var resmler aslnda taratnca koyarım buraya da ben de tombiş bebişş istıomiiştahlı iştahlı yesn etsn boyle annesi gibi babası gibi mızmız olmasn
ben hepsini simayen biliyorumda hepsiciğne git gel yapmadım bitek alt katta var onlarda genç çift bi onlara gittim kuzumm
buzamanda herkese guvenemiyoki insan o yuzden komsuluklarda kalmadı malesef cnmcım
enee oyy maşallahhhh baya tombişmişsin cnmcımm pek bi datlusunduur ısırmalıkmıssın valla
evet haklısın canımıniçi güven olmuyo her insana canım sen kaç kiloyla hamile kaldın acaba
kusura bakama kuzucum görmedim valla lekelenmelerim bitti 4 gün geldi bitti adet olmadım 16 gün oldu doktora gittim bebek yok söktürcü verdi 10 sonra adet olucaksın 3. gün gel bakalım yumurtalarına dedi kullanıyorum ilaçlarımı bakalım ne çıkacak canımıniçi:44:
ay alemsin duyguuu demek babası gibi mızmız olmasın he
koy resimleri mutlaka merak ettim valla cnmcım
Rabbim inşallahh gönlüne göre bebiş verir sana cnmm benımm
70 le kaldım kuzucum bakalım sonum ne olcak
yok bebeğim başka verdi farlutalı önceki doktor vermişti buda farklı bakalım aslında korkuyorum kötü birşey çıkarmı diyeeanladım cnm farlutal mı verdi ismini yanlışhatırlamıyorsam bende daha önce kullanmıştım kötü bişey olmasında
bende şu an 75 kilodayımm ama rejimdeyim 1 aydır falan farketti kuzucum yanlarımdan eridi yüzümden farektti birde bu ay korunucaz yaaa bebek gelene kadar vririm baya inşş canım benim
oyle ama ya mızmız şeygerçi o da klo aldı ama bakma sigarayı bıraktıktan sonra koca gobişli oldu tmm cnm koycam söz
bende şu an 75 kilodayımm ama rejimdeyim 1 aydır falan farketti kuzucum yanlarımdan eridi yüzümden farektti birde bu ay korunucaz yaaa bebek gelene kadar vririm baya inşş canım benim
yok bebeğim başka verdi farlutalı önceki doktor vermişti buda farklı bakalım aslında korkuyorum kötü birşey çıkarmı diyee:18:
canımıniçi veriliyo diyolar genelde ama benim kilomda çok fazla yine boyum varda çok çirkin durmuyor ama kıyafetlerim olmuyo rahatsız oluyorum evlendiğimde 58 kilodaydım çok aldım yani vereyim bebek için olmasada hem sağlığım hemde kendimi iyi hissetmek için bebeğimm zayıfları gördüğümde yüzüm düşüyo m valla karalı olursam çok çabuk veririm ben ramazanda 5 kilo verdim kuzucum yeterki istiyimElfim ya aslnda ilk aylar da verilir klo ben de bi ara klo vereym die ara verdm ama anladm zamanı uzatıo sadece bu yne senn kararın elbet de
inş canım inşşşinş. cnm kötü bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?