Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

temam kuzucum bende birbuçuk senedir oturuyorum daha bir Allahın kulunu tanımam kimseyle gel git yapmadım hiç ama bebeğim

yok kuzucum görmedim gerçekten bazen sayfa değişiyo yaaa geriye gelmesen görmüyosun takip etmek gerekiyo yoksa görmüyosun bebeğim
cnm sana yazdım ama görmedin galiba lekelenmelerin geçtimi kanaman başladımı doktora gidecektin gittinmi denk gelemedik merak ettim

temam kuzucum bende birbuçuk senedir oturuyorum daha bir Allahın kulunu tanımam kimseyle gel git yapmadım hiç ama bebeğim

ben hepsini simayen biliyorumda hepsiciğne git gel yapmadım bitek alt katta var onlarda genç çift bi onlara gittim kuzumm
buzamanda herkese guvenemiyoki insan o yuzden komsuluklarda kalmadı malesef cnmcım

nasl da tombişmişim kızlar on sekz aylıkken on sekz kilo kel ve koca kafa bi bebiş düşünün

enee oyy maşallahhhh baya tombişmişsin cnmcımm pek bi datlusunduur ısırmalıkmıssın valla

var resmler aslnda taratnca koyarım buraya da ben de tombiş bebişş istıom iiştahlı iştahlı yesn etsn boyle annesi gibi babası gibi mızmız olmasn

cnm sana yazdım ama görmedin galiba lekelenmelerin geçtimi kanaman başladımı doktora gidecektin gittinmi denk gelemedik merak ettim

kusura bakama kuzucum görmedim valla lekelenmelerim bitti 4 gün geldi bitti adet olmadım 16 gün oldu doktora gittim bebek yok söktürcü verdi 10 sonra adet olucaksın 3. gün gel bakalım yumurtalarına dedi kullanıyorum ilaçlarımı bakalım ne çıkacak canımıniçi:44:

var resmler aslnda taratnca koyarım buraya da ben de tombiş bebişş istıom iiştahlı iştahlı yesn etsn boyle annesi gibi babası gibi mızmız olmasn

ay alemsin duyguuu demek babası gibi mızmız olmasın he
koy resimleri mutlaka merak ettim valla cnmcım
Rabbim inşallahh gönlüne göre bebiş verir sana cnmm benımm

evet haklısın canımıniçi güven olmuyo her insana canım sen kaç kiloyla hamile kaldın acaba

anladım cnm farlutal mı verdi ismini yanlışhatırlamıyorsam bende daha önce kullanmıştım kötü bişey olmasında

ay alemsin duyguuu demek babası gibi mızmız olmasın he
koy resimleri mutlaka merak ettim valla cnmcım
Rabbim inşallahh gönlüne göre bebiş verir sana cnmm benımm

oyle ama ya mızmız şey gerçi o da klo aldı ama bakma sigarayı bıraktıktan sonra koca gobişli oldu tmm cnm koycam söz

anladım cnm farlutal mı verdi ismini yanlışhatırlamıyorsam bende daha önce kullanmıştım kötü bişey olmasında
yok bebeğim başka verdi farlutalı önceki doktor vermişti buda farklı bakalım aslında korkuyorum kötü birşey çıkarmı diyee :18:

bende şu an 75 kilodayımm ama rejimdeyim 1 aydır falan farketti kuzucum yanlarımdan eridi yüzümden farektti birde bu ay korunucaz yaaa bebek gelene kadar vririm baya inşş canım benim

Elfim ya aslnda ilk aylar da verilir klo ben de bi ara klo vereym die ara verdm ama anladm zamanı uzatıo sadece bu yne senn kararın elbet de

Son düzenleme:
oyle ama ya mızmız şey gerçi o da klo aldı ama bakma sigarayı bıraktıktan sonra koca gobişli oldu tmm cnm koycam söz

valla evlendıkten sonra kilo alınıyo gerçekten
tabi sigarayı bırakıncada kilo alınır kocişler alsın kilo biz verelim
tmm cnmcım mutlak bekliyorum fotolarını

bende şu an 75 kilodayımm ama rejimdeyim 1 aydır falan farketti kuzucum yanlarımdan eridi yüzümden farektti birde bu ay korunucaz yaaa bebek gelene kadar vririm baya inşş canım benim

sende iyisin kuzucum verirsin tabi kuzum benım insan azmettikten sonra herşeyi başarır valla
bende bi doğuramda ondan sonra gircem rejime spora

Elfim ya aslnda ilk aylar da verilir klo ben de bi ara klo vereym die ara verdm ama anladm zamanı uzatıo sadece bu yne senn kararın elbet de
canımıniçi veriliyo diyolar genelde ama benim kilomda çok fazla yine boyum varda çok çirkin durmuyor ama kıyafetlerim olmuyo rahatsız oluyorum evlendiğimde 58 kilodaydım çok aldım yani vereyim bebek için olmasada hem sağlığım hemde kendimi iyi hissetmek için bebeğimm zayıfları gördüğümde yüzüm düşüyo m valla karalı olursam çok çabuk veririm ben ramazanda 5 kilo verdim kuzucum yeterki istiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…