valla evlendıkten sonra kilo alınıyo gerçekten
tabi sigarayı bırakıncada kilo alınır kocişler alsın kilo biz verelim
tmm cnmcım mutlak bekliyorum fotolarını
sende iyisin kuzucum verirsin tabi kuzum benım insan azmettikten sonra herşeyi başarır valla
bende bi doğuramda ondan sonra gircem rejime spora
yok kuzucum bee nerem iyi azmı 75 kilo heleki eski resimlerime bakıyorum da gelinliğimle falan incecik belim varmışş isteyince veriyorum canımıniçi o yüzden nasıl zayıflarım diye düşünmüyorum verririm inşş zamanla gülüm
canımıniçi veriliyo diyolar genelde ama benim kilomda çok fazla yine boyum varda çok çirkin durmuyor ama kıyafetlerim olmuyo rahatsız oluyorum evlendiğimde 58 kilodaydım çok aldım yani vereyim bebek için olmasada hem sağlığım hemde kendimi iyi hissetmek için bebeğimm zayıfları gördüğümde yüzüm düşüyo m valla karalı olursam çok çabuk veririm ben ramazanda 5 kilo verdim kuzucum yeterki istiyim
süper ozaman cnmcım verirsin sen Allahın izniyle
baya sessizleşti topik haftasonu ya ondan sanırsam :44:
hiç korunmadım cnm.işte kasım 28 itibariyle calışmalara başladık:) bakalım hayırlısı...hiç korundunuzmu peki kaç aydır isitiyosunuz bebek ben 10 aya girdim kuzucum ama olmuyo
evet canım yaaa hafta sonu pek sessiz oluyo bende giremezdimde herüff görevli normalde cumartesi günleri izinli olur ama 2 haftadır görevli geçen hafta mahkemeye adam götürdü bugünde trabzon maçında görevli 8 doğru ancak gelir bebeğim yaaa
Ben hep blaık etli oldgum için hep çok takmadım ta ki başladm hış hış kalmaya yok dedm bu çokk fazla veririz cnm ya nasl istersn oyle yap tabii kenidni hazır hissetmek çok onmli klo verp hamiş kalcz ve daha saglıklı olck inş hamileliklerimiz cnm bu arada ben mayısa kadar bebiş için zaman koydm bi de spermıogram ii çıkarsa mayısa kadar hiç üzülmcm batasıcalara tabii test sonucu ii gelmzse o zaman üzülrm ne yalan soyleyeym ...mayıs gibi gelse bebiş 72 falan olblrm o zamanaama tabii korunmk yok gelrse de ilk aylarda biraz daha vermeye çalşrm tmmdır
Kizlarrr ben evlenmeden 1 yil oncesine kadar 115 kgdim 1 yil oncesi kg vermeye basladim 69 kg falandim evlendigimde 1.70 boyum simdi kg aliyo olmak felaket bozuyo psikolojimi
Kizlarrr ben evlenmeden 1 yil oncesine kadar 115 kgdim 1 yil oncesi kg vermeye basladim 69 kg falandim evlendigimde 1.70 boyum simdi kg aliyo olmak felaket bozuyo psikolojimi
polislerin görevi bitermi hiç kuzum bi de istanbul gibi bi yerde allah yardımcıları olsun
ohh senın yemegınde hazır kuzumm dunden yaptıkların duruyodur sanırsam
benımkide hazır gerçi dunden
öyle kuzucum da çok şükür yinede rahat yani diğerleine bakarsak dünden yemeğim kalmadı kuzucum çorbamdan kaldı az biraz ama bugün kısır günümüz yaaa rahatımmm akşam olssada yesek diye beklişyorumm valla gerçi bir tabak yiyebilirim ama olsunn ne yapalım
isallah canim ama evlenince 15 kg aldim sonra dusuk falan bu hamileligin basinda 80 olmustumbozmasın cnm benım psikolojini felen gayet dogal şimdi kilo almamız
doğumdan sonra hepbirlikte veririz inşallah burda elele verir kilolardan kurtuluruz cnm benım
bayaa varmışşın gamzemm yaaa nasıl verdin peki nasıl diyet uyguladın anlatırmısın canım:44:
hehe olsun kuzum arada olur öyle ye gitsin yani bişecik olmaz canımın içiii
bende yarın yapam kısır iyi oluyo haftasonu kolaycacık yapılıyo
isallah canim ama evlenince 15 kg aldim sonra dusuk falan bu hamileligin basinda 80 olmustum
herseyi yedim ama az mesela tulumba tatlisi 1 kg yerdim 2-3 tane yedim ama ekmegi hic yemedim tamamen biraktim hergun yuzdum oyle iste
isallah canim ama evlenince 15 kg aldim sonra dusuk falan bu hamileligin basinda 80 olmustum
herseyi yedim ama az mesela tulumba tatlisi 1 kg yerdim 2-3 tane yedim ama ekmegi hic yemedim tamamen biraktim hergun yuzdum oyle iste
yapp valla kuzucum güzel olur yaniii aman hergün bu yemek derdi yokmu offfffff
olsun cnm benım cok fazla değil biraz daha dikkat edersin daha az kıloyla tmmlarsın gebeliğini cnmcım
rabbım yeterki sağlık sıhhat versin bizlere ve bebişlerimize elbet veririz kiloları
he valla ya insanı bıktırıyo gerçekten hiç yapasım gelmıyo zaten bişey
en güzeli hiçbişey yememek
heee vallah en güzeli yememek ne yemek derdi olur nede kilo demü ama balımmmm
Aminnn kuuzucum bende sabah kahvaltıda izledim şaşırdım kaldım şaka sandım ama malesef Allah rahmet eylesin canımaynen üle cnmcım en güzeli
azer bülbül ölü bulunmus otel odasında haberlerde gördüm şimcik
Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?