Canım ya iyi ki konuyu açtın
ben pekmez içemiyorum çok şireli şeyler yiyemem pek
tayin pekmez yemeye çalışıyorum reçel yerine ama o da yetmiyor
ne yapsam acaba
kan değerlerim sınırdaymış:26::26:
yemen lazım ozaman kesin canım
aram ii değil dememelisin bence
ben bayılırım pekmeze çocukluğumdan beri zatenama bu pekmez çok yoğun çikolatayı eritmişler sanki kaşık kaşık yiyorum gözüme fer geliyo valla
olmadı sulandır bardakta ööle içmeyi dene
ama mutlaka iç canım .bu yaşlarda bakıcazki kendimize yaşlanınca elimşiz ayağımız tutsun
slm arkadaşlar.ben sizle hikayemi paylaşmak istiyorum.ben 2 kez tüp bebek denedim ama nasip değilmiş olmadı.eşimin sperm sayısı çok azdı normal yolla çocuk sahibi olmamızın imkansız olduğu söylendi.ama ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim.bugünde keseyi gördük.hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın hiç beklemediğim anda bebeğimiz bize geldi.çok mutluyum
meg birkaç batını yazdırmak isteyen vardı
bercesteydi biri sanırım
onları ekler misin
gerçin asıl bulacaksın bu kadar sayfanın içinde bilmem
slm arkadaşlar.ben sizle hikayemi paylaşmak istiyorum.ben 2 kez tüp bebek denedim ama nasip değilmiş olmadı.eşimin sperm sayısı çok azdı normal yolla çocuk sahibi olmamızın imkansız olduğu söylendi.ama ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim.bugünde keseyi gördük.hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın hiç beklemediğim anda bebeğimiz bize geldi.çok mutluyum
inş vardır bebemiz tabi canım hemen müjdelerim sizlere çünkü aileme biraz zaman geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum diger gebeligimde düşük olmuşdu bır hafta içinde bütün sülalem duymuşş düşük oluncada bır tuvaf oludum
Hayırlı olsun canım hayat mucizelerle dolu... allah sağlıklı kucağına nasip almayı nasip etsin inşallah...
keşke bat yazdırmak yada düzelttirmek isteyenler,özel mesajla bildirseler..
kızlar meg gelmiyormu
bu benim 4. bat verişim nerdeyse hamilelik haberimi verecem daha listeye eklenmedim artık bu son
20 ocak benim batım acaba istenmiyor muyum ki
Aslında böyle olsun diyorsan yazarız onlara
özelden mesaj atın diye
İyi fikir beğendim
miriba canımm ne güzel mis gibi olmuştur işte ellerine sağlık yorulmuşşun ama değmiştir kuzucum temizlik gibisi yok yaaaa
Sağol canım benim
geçmişi didikleyeyim derken görmemişim
Temizlik bittikten sonra oturması büyük keyif
olsun canım benimm sorun değill evet temizlik sonrası oturmak çok güzel ama hele birde tekrar kirlenince çıldırıyor insan kuzucum benim adetim gelmedi 16 gün oldu bugün doktora gittim bebek yok söktürücü veri işte 10 güne adet olucaksın 3.günüde geliceksişnbakıcaz dedi bakalım kullanıyorumm işte gülümm
Canım çok sıkıntı çektin bu ay ama çok güçlü biriymişsin altından kalktın
ayrıca bizlere de örnek oldun paylaşımlarınla
Bu kadar sıkıntıya şirin mi şirin bir beben olur kesinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?