Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ya iyi ki konuyu açtın
ben pekmez içemiyorum çok şireli şeyler yiyemem pek
tayin pekmez yemeye çalışıyorum reçel yerine ama o da yetmiyor
ne yapsam acaba
kan değerlerim sınırdaymış:26::26:

yemen lazım ozaman kesin canım
aram ii değil dememelisin bence
ben bayılırım pekmeze çocukluğumdan beri zaten ama bu pekmez çok yoğun çikolatayı eritmişler sanki kaşık kaşık yiyorum gözüme fer geliyo valla
olmadı sulandır bardakta ööle içmeyi dene
ama mutlaka iç canım .bu yaşlarda bakıcazki kendimize yaşlanınca elimşiz ayağımız tutsun

Peki tamam sen öyle diyorsan kaçışım da kalmadı
Dur sulandırıp içeyim o zaman sağol

slm arkadaşlar.ben sizle hikayemi paylaşmak istiyorum.ben 2 kez tüp bebek denedim ama nasip değilmiş olmadı.eşimin sperm sayısı çok azdı normal yolla çocuk sahibi olmamızın imkansız olduğu söylendi.ama ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim.bugünde keseyi gördük.hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın hiç beklemediğim anda bebeğimiz bize geldi.çok mutluyum

Hayırlı olsun canım hayat mucizelerle dolu... allah sağlıklı kucağına nasip almayı nasip etsin inşallah...

meg birkaç batını yazdırmak isteyen vardı
bercesteydi biri sanırım
onları ekler misin
gerçin asıl bulacaksın bu kadar sayfanın içinde bilmem

keşke bat yazdırmak yada düzelttirmek isteyenler,özel mesajla bildirseler..

gözün aydın olsun canımm allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn
aynı mucizeyi yaşamışız
çok sevindim adına

evet yaaa kötü oluyo insan kendinimi teselli edecek aileyimi düşünecek zor iş bencede bekle kuzcum hayırlısı olur inşşş

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım..
ne mutlu sana..

Son düzenleme:
ilda folik asite mutlaka başla
Benim arkadaşım hamile kalmadan 6 ay kullandı
çocuk bir aylıkken kafasını diriyordu
Besinlerden o kadar alamıyorsun folik asiti

kızlar meg gelmiyormu
bu benim 4. bat verişim nerdeyse hamilelik haberimi verecem daha listeye eklenmedim artık bu son

20 ocak benim batım acaba istenmiyor muyum ki

hiç olur mu öyle şey,aşkolsun ekliyorum hemen..
daha önce de eklenmiştin ama batın geçtikten sonra senden haber gelmeyince silinmişsindir canım..

canım öncelikle bizimle paylaştığın için tşk ederim inanki çok iyi geldi yaradan neyi nasıl ne zman vereceği belli olmuyo çok sevindimm kuuzucumm Allahım sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım benim

miriba canımm ne güzel mis gibi olmuştur işte ellerine sağlık yorulmuşşun ama değmiştir kuzucum temizlik gibisi yok yaaaa

Sağol canım benim
geçmişi didikleyeyim derken görmemişim
Temizlik bittikten sonra oturması büyük keyif

Sağol canım benim
geçmişi didikleyeyim derken görmemişim
Temizlik bittikten sonra oturması büyük keyif

olsun canım benimm sorun değill evet temizlik sonrası oturmak çok güzel ama hele birde tekrar kirlenince çıldırıyor insan kuzucum benim adetim gelmedi 16 gün oldu bugün doktora gittim bebek yok söktürücü veri işte 10 güne adet olucaksın 3.günüde geliceksişnbakıcaz dedi bakalım kullanıyorumm işte gülümm

ah bu bülent ersoy ve tarkanın düeti çoook hoşuma gitti.
Buarada bu hayıt nasıl bi şey ya göğüslerim çok havalı oldu

Canım çok sıkıntı çektin bu ay ama çok güçlü biriymişsin altından kalktın
ayrıca bizlere de örnek oldun paylaşımlarınla
Bu kadar sıkıntıya şirin mi şirin bir beben olur kesinnnnnnnn

sağolasın kuzucumm elden ne gelirki 9 ay böyle sıkıntıdan bu hale geldimm öğrendim artık inancımı kaybetmeden bekliyorum hayırlısı Allahtann gülüm benimm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımıniçi bana hep derler senin bebeğin doğarken gülerek çıkıcak diyee herşeyin hayırlısı dilerim rabbimden sesimizi duyar bizleri görür ve cümlemize hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…