Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inanmıyorummmmmmmmmmmmmm
çok ösledim ben seni
3-4 gün demiştin valla isyanlara başlamıştım
hoşgeldin kuzummmmmmmmm
en büyük haber ilda hamile

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım. Ben yorgunum bütün günüm temizlikle geçti.

Allah razı olsun ınsanın böyle bı durumda destege cok ıhtıyacı oluyo.su an güzel seyler duymaya okadar ıhtıyacım vardı teşekkür ederım tekrar ılgılenıp yazdıgın ıcın...

Bir şeye ihiyacın olursa ya da moralin bozuk olursa buraya takıl
herkes birbiriyle ilgileniyor
bütün rahatsızlıkların en büyük ilacı pozitif olmak
olumlu düşününce başına gelen her şeyi kolay atlatabiliyorsun

selam nasılızzzz

gülbebekim hoşgeldin canım

ilda hamile canım en güzel haberimiz.

benim kırmızılar geldi...iyi dğeildim bi kaç gündür ama artık iyiyim...

sen nler yaptınnn iyi olmana çok sevindim...

tamam inşallah atlatırım su olayı kolayca da tekrar yazarm güzel haberlerle bu kez..benım sımdı cıkmam lazım cok öptüm

Çıbık gel hadi

Gülbebek nerde ya 3-4 gün gitcez demişti sadece

inanmıyorummmmmmmmmmmmmm
çok ösledim ben seni
3-4 gün demiştin valla isyanlara başlamıştım
hoşgeldin kuzummmmmmmmm
en büyük haber ilda hamile

bendeee seniii çok össledimm canımın içiii İldaaa hamişşş demekk başardııı sonundaa şükürler olsunnnnnn çok sevindim huzurcummÇok mutlu oldum gerçektennn dur şurdaa 2 göbek atayımmm Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh

huzurcum 3 gün diye gittik 1 hafta kaldık Antepe bayıldım gönlümüzce eğlendik ata bindim,buz pateni yaptım,uzayı izledim,bowling oynadım sinemaya gittim daha neler nelerrr çok mutluyum çok bütün kötü enerjimi orda bırakıp geldimmmmmmmm

hoşbulduk aysunuuummmmmm gerçekten güzel haber aldım gelir gelmez çok sevindim İLDAYA Senin içinde hayırlısı olsunn kuzummm birlikte birgün başaracağız inşallah ben bıraktım uğraşmayıı bu ay hiçbirşey yapmayacağım hayırlısıı hakkımızdaa kuzummmmmmmmmm benimö

hoşgeldin canım.eğlenmene çok sevindim.benimde gidesim var bir tatile ortam değişikliğine ihtiyacım var.

Harikasın çok sevindim güzel geçtiğine maaşallah

hoşgeldin canım.eğlenmene çok sevindim.benimde gidesim var bir tatile ortam değişikliğine ihtiyacım var.

hoşbulduk canımm görmemişler gibi hepsini yazdım valla 6aydır evin içinde delirmek üzereydim bu tatil bana çok iyi oldu ve 5 senedir eşimle başbaşa ilk defa adam akıllı bir tatil yaptık sonunda

Merhaba kızlarr. Nasılsınız. Ben çok yoruldum valla sabah kalktım hemen arkadaşıma mamaları hazırladım arkadaşım geldi öğleden sonra muhabbet falan evine bıraktık ancak oturdum. Off ben çıldırıcam yaa ara kanamam olmuştu ya yılbaşı gecesi dün bitmişti ama enteresandı ki regli olucam gibi göğüslerim acıyordu üzerine yatamıyordum bugün belim çok ağrıdı lavaboya bir gittim yine kanama başlamış. Bence bu benim reglim ama normal reglimi ben 17-18 ocak gibi bekliyordum 35 günde oluyorum ben 25. günüm yani ara kanamayı saymazsam daha 10 günüm vardı normal regliye de. Ama eminim bunun reglim olduğundan. Ara kanamadan olsa ağrılar ara kanama gelirken olurdu geçerdi ama ara kanama dün bitti ağrılar devam ediyordu galiba normal reglimi de erken oldum. Ay kan kalmadı vücudumda 14 aralıkta normal reglimi oldum, yılbaşı gecesi ara kanama geldi dün o bitti, bugün yine reglim olduğunu düşündüğüm kanama başladı. Pekmez aldık dün içicem ondan çok üşüyorum ısınamıyorum ve belim hala ağrıyor. Ovulayın testi de sipariş ettik elimde 6 tane kaldı artık çalışmalara başlıcaz 10 gün sonra beklediğim reglimi olmazsam bunu reglim sayıcam ve ovulasyonlara başlıcam inşallahh..

canımmm
ne kadar güzel eylenmişsin çok sevindim adınaaa...
bende ortam değiştircem az kaldııı 15 tatile..hakikaten iyi gelio ortam değiştirmek...
canım ildanın da eşinde problem vardı sayı hız vs...
bize büyük umut oldu...kürler çok iyi geldi onlara..
inşallah bizlere de iyi gelmiştir..
15 tatilde tekrarlatıcaz testi....
bırakmak yok gülümmm...yola umutla devam edeceğiz...
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım. Ben yorgunum bütün günüm temizlikle geçti.

hoşgeldin canım
benim de temizlikle geçti şimdi yemek yapma zamanı

selam kızlarrr..
bende bugün temizlik yapacaktım ama yarına bıraktım...
yemek yaptım yedim mutfağı toparladım oturdum

Slm kızlaar, nasılsınız.
Bu aralar çok tembelleştim, doğru düzgün ev işi yapmıyorum, yemek zaten hiç yok mutfağa bile girmeye çekiniyorum, çok tembelleştim yaa, yapmam gereken ütülerim var ama hiç içimden gelmiyor, camlarım berbat!
Hamileyim diye saldım iyice kendimi, insan kendini kötü hissediyor yaa (
Biri bana gaz versinde en azından şu ütülerimi yapayım (

ortam değiştirmek çok iyi geliyor gerçekten aysuncum ildacık kurtuldu bu uğraştan darısı herkesin başına inşallahhh ama ben senden gerçekten çok umutluyum olacak Allahın izniyle

eşim evdee sizi çok seviyorummmmmmm ben yine uğrarımm müsait oluncaa

hoş geldin aysunnnnnnnnn
sağol tatlım...

insan misafir gelince yoruluyor ama tatlı yorgunluk bunlar...

dejavu canım bu ara bi çok kişiin düzeni bozuldu sanırım benimde öyle...
benimde reglim 30 günü geçmezdi bu ay 36 günde geldi geç yumurtladım vs...
seninde düzenin bozulmuş ama bence korkulacak bişey yok canım...
bu durum sürekli olmadığı sürece ilke kez oluyo değil mi böyle bişey...
düzen bozulunca bebek gelmesine az kalmış denir...inşallah öyledir
...

hoşbulduk canımm görmemişler gibi hepsini yazdım valla 6aydır evin içinde delirmek üzereydim bu tatil bana çok iyi oldu ve 5 senedir eşimle başbaşa ilk defa adam akıllı bir tatil yaptık sonunda

nereye gittiniz canım.ohh walla tüm vücudun ve duyguların gevşemiş rahatlamışsındır.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…