sağolasın kuzucumm elden ne gelirki 9 ay böyle sıkıntıdan bu hale geldimm öğrendim artık inancımı kaybetmeden bekliyorum hayırlısı Allahtann gülüm benimm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımıniçi bana hep derler senin bebeğin doğarken gülerek çıkıcak diyee herşeyin hayırlısı dilerim rabbimden sesimizi duyar bizleri görür ve cümlemize hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bende beğenmeni beğendimtatlı kıs
ilda folik asite mutlaka başla
Benim arkadaşım hamile kalmadan 6 ay kullandı
çocuk bir aylıkken kafasını diriyordu
Besinlerden o kadar alamıyorsun folik asiti
Biraz önce arkadaşla biz de bunu düşünüyorduk
biz yuvamızı çok zor koşullarda kurduk
kimse yardım etmedi
1+1 lerden mobilyasızlıktan şükür şimdiki durumumuza geldik
küçücük 2 kişinin sığamadığı mutfaklardan geldim
şimdiki mutfağım büyük ve ben onun değerini öyle bir biliyorum ki
keyifle şükrederek iş yapıyorum
bazı şeyler büyük emeklerle geliyor ama keyfi de verilen emek kadar büyük oluyor
Gelecek hepimizin ki gelecek yeter ki şükretmeyi istemeyi bilelim
çocuğa ne olmuş anlamadım canım?
dr yazarsa alırım canım
baktığında annelerimiz içemmiş ööle şeyler ama abim 4.900 ben 4.200 gr doğmuşum
Canım folik asit omurganın oluşumunda filan görev görüyor ya
çocuk daha erken kafasını dik tutabiliyor
daha rahat hareket özelliği kazanabiliyor
oturabilmesi yürüyebilmesi daha kolay oluyor
doktorlar artık hamilelik öncesi yazıyorlar hemen
sen bir araştır kuzu
çok üzüldüm kuzumm anlıyorum desemde ne yaşadıklarınızı bir tek siz bilirsiniz veren rabbiime binlerce kewz şükürler olsunn demekki kalbin temiz sabretmişşinki sınavını atlatmışşın sabretmesini ve şükretmesini bilene herşey güzel görünür her insan kendi çapında bir takım sorunlar yaşlıyor çekmeyen insan yok ama şükürler olsun herşeye fıstığımmm neden kimse yardım etmedi sakıncası yoksa anlat dinlerim güzelim
canım benimmm kuzummm çok üzüldümm gerçekten boğazım düğüm düğüm şuan yemin ederimki kıyamam sana benn neler yaşamışşın babanlara birşey diyemiyorum aklıma mantığıma almıyo inanki çok şükür hepsini geride bırakmışşın rabbim bir daha yaşatmasınn güzelimm hakkında her zaman hayırlısı olsun sağlıklı bebek nasip etsin canımıniçicanım eşimin ailesinin durumu yoktu
allah var olsa verirlerdi
benim ailemin parası çok ama destek olmadılar
babam cimridir o konuda
benim ne halde olduğumu gördüğü halde bir şey yapmadı
kız altın bile takmadı düğünde
tabi biz kredi çektik düğün yaptık ev tuttuk
eşim de evlendikten 5-6 ay sonra işsiz kaldı
ben de yeni girmiştim işe daha iyi bir şey almıyordum
var ya yani şunu hatırlarım işe gidecem param yok cebimde metroya binmem lazım
evde para arıyorum bozukluk filan yok
o gün de tam maaşım yatacak
çıktım evden dua ediyorum maaşım yatsın diye yoksa binemicem metroya
allahtan tam metroya geldim mesaj geldi maaş yatmış
vary ya dizlerim sızlardı sıkıntıdan ellerimde yaralar çıkardı
sonra eşim devlete girdi şükürler olsun
allah kimseye parasızlık açlık yaşatmasın
ama geldi geçti işte şimdi borçların sonuna geliyoruz bak bebiş yapma planı bile yaptık
O yüzden şunu derim hep tek Allahdan isteyeceksin tüm kalbinle isteyeceksin ve sabır göstereceksin
mutlaka isteğine cevap geliyor
canım benimmm kuzummm çok üzüldümm gerçekten boğazım düğüm düğüm şuan yemin ederimki kıyamam sana benn neler yaşamışşın babanlara birşey diyemiyorum aklıma mantığıma almıyo inanki çok şükür hepsini geride bırakmışşın rabbim bir daha yaşatmasınn güzelimm hakkında her zaman hayırlısı olsun sağlıklı bebek nasip etsin canımıniçi
Tamamen katılıyorum sana bir kadın ne zaman gebelik düşünmeye başlasa stresten gebe kalacağı varsada kalamıyor ve adet günlerini geciktiriyor doktor banada söylemişti yıllardır hiç adet düzensizliği yaşamadığım halde bu ay adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim doktor bebek düşünüyormusunuz dedi evet istiyorum dedim işte bu yüzden adetin erken yada geç geliyor tamamen piskolojik diyor ben ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkardım o dönem gebe kaldım hemde iki kez fakat ikincisi düşükle sonuçlandı ikiz bebeklerime hamileyken =(
Canımmmmm allah razı olsun senden dinlemen bile bana yeterken bir de üzülmüşsün
İnsanız işte bu dünyaya bunları yaşamak ders almak için geldik
Allah herkese sağlık mutluluk huzur rahat edebileceği kadar para versin
Sizler çok iyi ana baba olacaksınız eminim
daha onun gelmesi için bu kadar özen gösteriyorsunuz onun gelmesine yardım ediyorsunuz
bir ömür de onun arkasında olacaksınız biliyorum
arkadaşlar okadar üzgunum ve korkuyorum kı anlatamam(
gece hafta 10gun adetımın gecmesınden sonra kan testı yapmıstm degerım pozitif fakat dusuk bulunmustu.doktoruma gıttım kesyı goremedıgını ama kan degerıne gore bı hafta daha beklememeızı ısteyıp bugun cagırmıstı bugun gıttım yıne baktı hala kese yok dış gebelıkten suphelendı hafta ıcı tuplere felan ayrıntılı bakmak ıcın tekrar cagırdı.ben napıcam sımdı ya dıs gebelık varsa amelıyat olcakmısım galıba bıde ınternette arastırırken gordum kı dıs gebelık anne ölumune neden olabılıomus cok kötuyum sabahtan berı yatıyorum bu konularda bılgınız varsa lutfen yardımcı olurmsnz((((
Aminnn canım benim cümlemizden Allah razı olsunnn üzülmezmi insan yaaa gerçekten çok zorlu yolları aşmışşınn rabbişm bir şekilde sınavdan geçiriyo iştee güçlü olmak sabırla inançla beklmek gerekli bunu her iinsan yapamaz sen yapmışşınn sen çok güçlü ve özel bir kadınsın eşin kıymetini bilsin değerini bilsib bebeğimmm hepimiz çok iyi anne olucaz inanıyorum buna inş en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı doldurur gülüm benim
Önce biraz sakinleş kötü düşünceleri kafandan at
internette baş ağrısı diye girdiğinde de ölüme yol açar diyor
o yüzden girme araştırma internetten
benim arkadaşımda dış gebelik geçirdi ameliyat oldu 2 güne iyileşti
dur bakalım bir belki yoluna girer her şey belki kendiliğinden iyileşirsin
Bu güzel düşüncelerin için bu güzel dileklerin için
çok sağol canım çok mutlu oldum
inşallah bişey olmaz ya 2 yıldır bebek ıcın ugrasıyoruz adet gunum gecınce nasıl sevınmıstm moral olarak çöktüm bugun bı anda.Allah herseyn hayırlısını versın. bıde bışey sorcam arkadasının bu amelıyatı oldugunu söylemıssın bu amelıyattan sonra dogum yapınca sezeryanlamı yapmak zorundasın bu konuda bı bılgn varmı acaba
rica ederim canım benim kusurum bakma geç yazdımeşim geldi yemeğini hazırladım trabzon maçında görevliydi yeniş geldi ben çıkayım bebeğim kendine iyi bak AEO kuzucum çok öpüyorummm
Yok canım normal doğum da yapabiliyorsun
hem sezeryan olanlarda bile diğer doğum normal olabiliyor
artık teknoloji çok ilerledi
küçücük bir kesikle alıyorlar çocuğu
sen dinlen aklına kötü bir şey getirme
hepimizin başına gelebiliyor bunlar
hemen atlatacaksın inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?