Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim cevremde hamileler iyice cogaldi iki hamile haberi aldim onlarin adina cok seviniyorum asla ve asla kötü niyetle düsünmüyorum cok imreniyorum hatta
anliyorsun demi benim canim ondan beridir kendimden gectim kendimi böyle hastalikli gibi hissediyorum neden ben hamile kalamiyorum diye o yüzden moral sifir yani
insallah gecicek bitanem bende inaniyorum gecicegine sabretmekten baska caremizde yok zaten hepimizin hakkinda hayirlisi
insallah bu ay senin icin harika olur canimmmm allah calismalarinin ve sabrinin meyvesini versin canimmm ins

ii geceleerr kızlar

şoklardayım "yine acıktım " dememle kocamın tost ve ayranı tepsiyle getirmesi bir oldu
seviyorum bu adamı yaaa

canım benimm üzülme demek ne kadar etkili olur bilemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum..
bende o meşakatli sancılı zamanlardan geçtim...az mı sabah ezahlarında kalkıp gözyaşı dökmedim
her hamile haberi aldığımda ve de gördüğümde karnıma dokunup az mı içim acımadı..
ama çok şükür ki mevlamm nasip etti ... yani demem o ki er ya da geç mevlam sabrınızın meyvesini veriyor..
sadece hayırlı zamanı bekleyin..bunu başıma gelince daha iyi anladım..
dua edin..nolurr üzülmeyin yıpratmayın kendinizi mevlam ne eylerse güzel eyler...
inanıyorum ki sizlerde tez zamanda meleklerinize kavuşacaksınız inşaallahhh

tatlım..o korku benim içimde hep var..her ayda kırmızılarla karşılaştıkça devam ediyo...
ama buna rağmen kocamanda bi umut var hamile olacağımıza dair inanç var azram...
üzülme ne olur kimisi istediklerine hemen sahip olur kimide bizim gibi çırpınıp çabalayarak...
yıpratıcı bi süreç seni çok çok iyi anlıyorum...

biz elimizden geleni yapalımda gelicek zamanı var demek ki..sabır

5.ayındaydın dimi azram sen?

Son düzenleme:

sanki böyle hamile olanlara mucize görmüs gibi bakiyorumm
durup dururken aglama krizleri geciriyorum sonra da sükrediyorum canimm
yine de umutsuzluk yok bende inaniyorum gelecegine ama sabirsizim ondan böyle oluyorum
böyle yazman teselli etmen bile cok güzel canim benimmm
insallah canimmmm zamani gelince gelicek bebislerimiz
ve bunlari gülerek anicaz insallahhh

kızlar ben çıkıyorum uykum geldi :)
öpüyorum hepinizii..
nolur üzmeyin kendinizi..
iyi geceler hepinize..
muckk muckkk

inşaallah bitanem inşaallahh

selam kızlar
ben nickimi değiştirdim haberiniz olsun
tanıyamayanlar için ferdat85 ben

aaa nasıl degıstırılıyo bılen varmı kızlar bende değiştirmek istiyorum ne biçim nıck bulmusum yol harbıden uzadı

herkeze ıyı geceler napıyosunuz bakalım kızlar

kızlar ben çıkıyorum uykum geldi :)
öpüyorum hepinizii..
nolur üzmeyin kendinizi..
iyi geceler hepinize..
muckk muckkk

iyi geceler canım...
pek konuşamadık seninle...
iyi dileklerin için teşekkür ederim..
görüşürüz..

evet bitanem 5.ayimdayim biliyorum daha cok erken karalar baglamak icin
ama böyle korkuyorumm ya uzun süre olmazsa diye onun icin endise duyuyorum aslinda
sonunda gelecek insallah canimmm sonra da bol bol gülcez eski günlerimize

aaa nasıl degıstırılıyo bılen varmı kızlar bende değiştirmek istiyorum ne biçim nıck bulmusum yol harbıden uzadı

herkeze ıyı geceler napıyosunuz bakalım kızlar

merhaba canım..

yöneticiye mesajla gerekçesiyle yazıyormuşsun isteğini ama biraz değiştirmeleri zor oluyomuş cnm...

nickinde adın soyadın falan varsa bi ihtimal değiştiriyorlarmış..sen bi dene istersen..

ii geceleerr kızlar

şoklardayım "yine acıktım " dememle kocamın tost ve ayranı tepsiyle getirmesi bir oldu
seviyorum bu adamı yaaa
mrb ildamm ohh ye gebişimiz ye kocişi da sömürr bu dokuz ayy

waovvvvv sizinkiler de çok guzelmiş yaa bungee jumpingli varmş kociş ona gdelm dıo dedm ona yuregm dayanmaz ama haftya gderiz buyuk ihtmal başka bi filme de azcık eglnlm ya şu ölmlü dünyada

Azramm bnmm çoğumuz boyle hissediyoruz ara ara kalbnde bi krıpntı olur ya boyle anda ble gelck bebişim die işte o kırpıntı onmli ki o hiç kaybolmasın gelck bebişlerimiz az kaldı cnm bnmmm siz iisiniz degl mi kocişle okumadm geçmişi umarm olmszlklar ortdan kalkmştr cnmcm ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…