Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vallahi iyiki dedin..
hem benim kbızlık problemim var kilo vermemi zorlaştırıyo iyi gelicek bana o.
tadı da evet içinde mate yeşilçay sinamki vs var değil mi??
tahmin edebiliyorum tadını canım

canım bende de var kabızlık sorunu ama maşallah 1 aydır falan çok iyiyim ya hayıt hapı yapıyo yada kuru incir.bilmiyorum.:26::26:
içinde mate yaprağı
funda yaprağı
yeşil ça
bibiriye
kekik varmış canımmm

geçenlerde yer elmasını tartıştık eşimle hiç yememiş de
faydası nedi diye sordu bilmediğim için
internwtten biraz araştırdim kızlar

kabızlığa birebir birde zayıflamaya etkisi var

en önemlisi 0 kalori ve hamilelikte ve süte çok iyiymiş valla internette okudum

slm kızlar yılın en taze şöförü geldi şöfööööööööööööööör şöförrrrrrrrrr.bugün sınavım vardı geçmişim çok sevindim bugünde yumurtlamam var halvete gidiyorum inşallah tutar bu sefer

ay ben bayılırım yer elmasına hatta evde de var zeytinyağlı kerevizli portakal sulu yapıyorum

hadi hayırlısı gün senin günün canım
başarılarr:))

tebrik ederim canım.. Artık alırsın hemen ehliyetini. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan İnşallah..

hayırlı olsun canımm...
bende yeni aldım sayılır ehliyetimi..
çok zevkli vede heyecanlı değil mi

sentest yaptın mı belki üstünü görmedir diyecem de
durumunu bilmiyorum şimdi herhangi bir hastalık yoktur inşallahh

yer elmasını küçükken çok yerdik bahçemizde çıkardı...
şimdi bulmak çok zor
bende çok severim yoksa
..

yer elmasını küçükken çok yerdik bahçemizde çıkardı...
şimdi bulmak çok zor
bende çok severim yoksa
..

valla bende çocukken yerdim geçen markette görünce tartışma öyle başla

evde yararlarını araştırdım ve hayret dedim
biz çocukken ne kadar doğal besleniyormuşuz

sentest yaptın mı belki üstünü görmedir diyecem de
durumunu bilmiyorum şimdi herhangi bir hastalık yoktur inşallahh

yok canım üstüne görme değil zaten biz ertelemiştik ocak sonunda başlıcaz duruma göre. Ara kanama alışık olduğum birşey zaten ama normal reglimi de yine gününde olurdum. Bu sefer ara kanama varken göğüslerimde acı da vardı, bel ağrısı yanı regli belirtileri ama ara kanama da bu belirtiler olmaz olsa bile kanama başlayınca zaten geçer başka birşey var bu işte diyordum ara kanama bitti bugün normal reglim geldi sanırım yani 35 günde regli oluyorum 17-18 ocakta bekliyordum bugün oldum ara kanamayı saymazsak 25. günüm. Öyle işte. Çok karıştı işler ama bir şekilde yumurtlamayı yakalıcam testlerle olmadı bir daha ki ayda düzensizlik olursa doktoruma giderim.

selam arkadaşlar temmuz-ağustos 2012 de bende anne olmak için ilk adımı atmayı planlıyorum
neden derseniz eşim askerde ve kasımda gelecek en uygun dönem temmuz ve ağustos arada kaçamak yapabilirsek tabi :)) birde çalışıyorum temmuzda hamile kalırsam bebişimi 6 aylık olana kadar ben sarıp sarmalıycam o yüzden çok istiyorum bu dönemde olmasını tembel yumurtalık teşhiside koydular ama bakalım öncesinde neler yapmam gerekiyosa şimdiden kendimi hazırlıycam inş

tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah bende tembel yumurtalar var ne yazıkki epeydir uğraşıyorum inşaLLAH sen hemen sonuç alırsın

tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah bende tembel yumurtalar var ne yazıkki epeydir uğraşıyorum inşaLLAH sen hemen sonuç alırsın

sibelll :)) uzun zamandan beri girmiyordun sanırım siteye
yada denkleşemiyorduk sanırım ??

ay bde hbsyc yi merak ediyorum ya...
o da hiç uğramıyo

sibelll :)) uzun zamandan beri girmiyordun sanırım siteye
yada denkleşemiyorduk sanırım ??

ay bde hbsyc yi merak ediyorum ya...
o da hiç uğramıyo

sorma canım ya klomene başlamıştım biliyosun tam kontrole gidicem eşim göreve gitti hakkariye tabi ben depresyon moduna geçtim hemen ilacı kullandım ama değerlendiremedik sora memleket falan derken bi kaç gün önce seni aradım burdan ama bulamadım ne iyi oldu ama hala bende güzel bi haber yok umarım senden şimdi duyarım bu arada sen neler yyaptın

merhaba arkadaslar
nasilsiniz benim moral sifir 2 gun once esimle feci kavga ettik sacma sapan bir nedenden dolayi. hic konusmauyoruz ben ilk gun yanina gittim birbirimizden ozur dilersek barisiriz dedim ama ben istemiyorum dedi ben de peki dedim ve artik bitmistir. bu ay yumurtlama donemimimde ovulasyon yaptim o donem de iyi calistik bu ay oldu oldu hamilelligimi bile soylemek istemiyorum okadar sinirliyim ona karsi. hamile degilsem de bitmistir artik bebek falan dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…