Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Vardır bunda da bir hikmet..Olsun birdahaki sefer inşaallahhh..
bizim paşa gelebildii çok şükür..hemde beklenmedik biranda..
inşaallah mevlam tamamına erdirirde sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız..
yüce rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşaaallahhh

inşallah cnm vallaha çok sevindim senin adına hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere dua ediver nasıl oldu birazcık anlat bakalım belirti falan yaşadınmı kocam izne geldi gitti de bu ay :)))))))))))))))

slm kızlar naslsnz bugun guzel degşk bi gun gecrdm eşimle alşverş merkezne bana dijital tartı almaya gttk buraya kadar herşey normal sonra orda 5D bi sinema var altı dakikalık filmler var koltuklar simulasyonlu ...ille istedm girmek tmm dedi eşim de ...ben boyle koltklar haff haff oynucak falan sanıorm filmimiz de roller coasterdı tatkık gozlkleri aman yarabbm çığlık ble attm valla o nasl bşey yaw oyle hiç giden var mı içinzde çok eglenceliydi ama bu ay bebş umudum yok die bndm yoksa bnmem normal bşey degl cunku haftya bat var belki yne gderiz başka flmler de vardı boyle işte cnm ya duygusunuz buyumedi daha

Son düzenleme:

aslm canimmm duygucum hosgeldinnn
ne güzel canim cok güzel yapmissin cocuklar gibi eglenmissin
ben hic bilmiyorum canim duymadim bile böyle birsey
merak ettim ama severim heyecanli seyleri
ben iyiyim canim sen nasilsin?

selam canım...
bende çok severim öyle şeyleri
burda bende binmiştim ısrarlarımla
çok eylenceki koltuklarda oynadıkç insan filmin içinde gibi oluyo...
bağırış çağırış binmiştikçok eylenceli gerçekten

inşallah cnm vallaha çok sevindim senin adına hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere dua ediver nasıl oldu birazcık anlat bakalım belirti falan yaşadınmı kocam izne geldi gitti de bu ay :)))))))))))))))

aslm canim hosgeldinn

sende hg azram

sibelim hepinizin adına ediyorum inanki..inşaallah tez zamanda kavuşacaksınız meleklerinize..
valla canım belirti falan olmadı bende..hamileliğin 8.ci haftadan sonra ''belirtiler''başgösterdi ..
ama şöyle bir durum olmuştu..yumurtlama zamanlarımdan beri göğüslerim acıyordu hatta buradaki
arkadaşlar yumurtluyorsun diye yorumlamışlardı..ve adet gecikmesinden sonra daha çok acımaya başladı..halada acıyo :)

duygummm evet ben gittim hemde snowboard'a....üstelik o zamanlar gebeymişimde haberim yokmuş

tatlı azraam nasılsın canım...bugün iyimisin

meg gündüz buralardaydı canım...

iyiyim canimmm su aralar yandan yandan geliyorlar bana ama yinede yikilmadim ayaktayim
karsilasamadik demekki biz gündüz mutfak siparis vermeye gittik ordan gelince de dip bucak temiz olan evi yine de temizledim
psikolojim uctu yani iyice su aralar bunalim takiliyorum canim
sen nasilsin bitanem benim aslinda hepinizi cok özledim görüsemiyoruz pek ya

hb bitanemm

aslm canimmm duygucum hosgeldinnn
ne güzel canim cok güzel yapmissin cocuklar gibi eglenmissin
ben hic bilmiyorum canim duymadim bile böyle birsey
merak ettim ama severim heyecanli seyleri
ben iyiyim canim sen nasilsin?

hoşbulduk cnlarımm aslnda vardır Almanya'da 5D cinema die gecıo 8D li olanı da var kısa filmler var içinde koltuklar oynuo ama fena oynuo roller coastera bnmiş gibi olduk inan eşim ble tırstı valla bi de o akıllı çantasını da düşmesin die bi eliyle tutmuş bi eliyle tutunmuş ben bıraktım diger koltuga valla ii düşmedi cantam resmen kotuklar deli gibi oynuo neyse bi dahaki gidişimizde daha temkinli oluruz valla çocuklar gibi eglendim kızlar yaa çıkınca bir gülme krizi tuttu ki sormayın
Aysunum senn gittiğin film nasl bir filmdi? demek ki tek çıgıran ben deglmşm

yeni evinize geçtiniz mutfakta alıyosunuz hayırlı olsun azram güle güle güzel günlerde oturun inşallah
ah be canım her ay sıkıntılı dönemlerimiz geçio..keşke olmasa ama oluyo işte..
geçicek bu günler inşallah sıkma canını

bende iyiyim işte cnm..kırmızılarımı yollamaya çalışıyorum..
hayıtıma başladım tekrar..
eşime sabah akşam kürlerine başladık vitamin de kulanmaya başladık bakalım..

yeni aya bomba gibi hazırlanıyorum azram

aa sende mi gittin utkumm ay Allah korumuş bebişi valla snowboard nasl cnm heyecanlı mı o da çok haftya ona girelm barii

Son düzenleme:

Ben İstanbul'da dayımlara gitmiştik eşimle dayımda viaportta götürmüştü gerçekten feci bişey içinde gibi oluyorsun hem çok gülmüş hem de çığlıklar atmıştım burada da var hem alışveriş merkezlerinde hem de dışarıda ama daha gitmedim burada yalnız çok eğlenceli.

demi ya acaip eglenceli stres atıcı hem de...çok sevdk biz de eşim yarın yine gdelm dıo yok dedm artık ilk gidişimiz ya baya degşk geldi

kesin vardir canimm ben cahil kalmisim
ne güzel allah daim etsin yüzündeki gülümsemeyi canimin ici

aa sende mi gittin utkumm ay Allah korumuş bebişi valla snowboard nasl cnm heyecanlı mı o da çok haftya ona girelm barii

valla canım öyle Allah korumuşş
çok heyecanlı adrenalin doluyduu
resmen karlarla bütünleşiyorsun alttan üstten püfür püfür
bi kütleye yada kapıya çarptığında da küt diye koltukta sarsılıyorsun
hele de önüne çığ çıkıncaa :)) çok güzeldi ya :))

canım bizimki 6 dk llıktı...
çocuk filmi gibi görünüyodu ama ben çok etkilendim onlar nasıl binerki ya
bizimki böyle karanlık bi ormandasın ordan burdan hayaletler çıkıyodu birinin peşinden hızla döne döne gidiyosun..
trene biniyosun tren rayı havada tabi karanlıkta...raylar kırılıyo trenden aşağıya karanlığa sallanıyosun falan ayyyyyyyyy....koltuklarda oynuyo ya altında gerçektende
çok inandırıcı oluyo yaa..trenden düşüyorum sanmıştım ben gerçektende
he bide bi yere çarpınca koltuklar duruyo ya birden oda fena oluyo gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…