sorma canım ya klomene başlamıştım biliyosun tam kontrole gidicem eşim göreve gitti hakkariye tabi ben depresyon moduna geçtim hemen ilacı kullandım ama değerlendiremedik sora memleket falan derken bi kaç gün önce seni aradım burdan ama bulamadım ne iyi oldu ama hala bende güzel bi haber yok umarım senden şimdi duyarım bu arada sen neler yyaptın
Vardır bunda da bir hikmet..Olsun birdahaki sefer inşaallahhh..
bizim paşa gelebildii çok şükür..hemde beklenmedik biranda..
inşaallah mevlam tamamına erdirirde sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız..
yüce rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşaaallahhh
slm kızlar naslsnz bugun guzel degşk bi gun gecrdm eşimle alşverş merkezne bana dijital tartı almaya gttk buraya kadar herşey normalsonra orda 5D bi sinema var altı dakikalık filmler var koltuklar simulasyonlu ...ille istedm girmek tmm dedi eşim de ...ben boyle koltklar haff haff oynucak falan sanıorm filmimiz de roller coasterdı tatkık gozlkleri aman yarabbm çığlık ble attm valla o nasl bşey yaw oyle hiç giden var mı içinzde çok eglenceliydi ama bu ay bebş umudum yok die bndm yoksa bnmem normal bşey degl cunku haftya bat var belki yne gderiz başka flmler de vardı boyle işte cnm ya duygusunuz buyumedi daha
slm kızlar naslsnz bugun guzel degşk bi gun gecrdm eşimle alşverş merkezne bana dijital tartı almaya gttk buraya kadar herşey normalsonra orda 5D bi sinema var altı dakikalık filmler var koltuklar simulasyonlu ...ille istedm girmek tmm dedi eşim de ...ben boyle koltklar haff haff oynucak falan sanıorm filmimiz de roller coasterdı tatkık gozlkleri aman yarabbm çığlık ble attm valla o nasl bşey yaw oyle hiç giden var mı içinzde çok eglenceliydi ama bu ay bebş umudum yok die bndm yoksa bnmem normal bşey degl cunku haftya bat var belki yne gderiz başka flmler de vardı boyle işte cnm ya duygusunuz buyumedi daha
selamlar kizlar
ben megomu özledim yaa nerelerde
inşallah cnm vallaha çok sevindim senin adına hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere dua ediver nasıl oldu birazcık anlat bakalım belirti falan yaşadınmı kocam izne geldi gitti de bu ay :)))))))))))))))
aslm canim hosgeldinn
tatlı azraam nasılsın canım...bugün iyimisin
meg gündüz buralardaydı canım...
sende hg azram
sibelim hepinizin adına ediyorum inanki..inşaallah tez zamanda kavuşacaksınız meleklerinize..
valla canım belirti falan olmadı bende..hamileliğin 8.ci haftadan sonra ''belirtiler''başgösterdi ..
ama şöyle bir durum olmuştu..yumurtlama zamanlarımdan beri göğüslerim acıyordu hatta buradaki
arkadaşlar yumurtluyorsun diye yorumlamışlardı..ve adet gecikmesinden sonra daha çok acımaya başladı..halada acıyo :)
duygummm evet ben gittim hemde snowboard'a....üstelik o zamanlar gebeymişimde haberim yokmuş
selam canım...
bende çok severim öyle şeyleri
burda bende binmiştim ısrarlarımla
çok eylenceki koltuklarda oynadıkç insan filmin içinde gibi oluyo...
bağırış çağırış binmiştikçok eylenceli gerçekten
aslm canimmm duygucum hosgeldinnn
ne güzel canim cok güzel yapmissin cocuklar gibi eglenmissin
ben hic bilmiyorum canim duymadim bile böyle birsey
merak ettim ama severim heyecanli seyleri
ben iyiyim canim sen nasilsin?
iyiyim canimmm su aralar yandan yandan geliyorlar bana ama yinede yikilmadim ayaktayim
karsilasamadik demekki biz gündüz mutfak siparis vermeye gittik ordan gelince de dip bucak temiz olan evi yine de temizledim
psikolojim uctu yani iyicesu aralar bunalim takiliyorum canim
sen nasilsin bitanem benim aslinda hepinizi cok özledim görüsemiyoruz pek ya
sende hg azram
sibelim hepinizin adına ediyorum inanki..inşaallah tez zamanda kavuşacaksınız meleklerinize..
valla canım belirti falan olmadı bende..hamileliğin 8.ci haftadan sonra ''belirtiler''başgösterdi ..
ama şöyle bir durum olmuştu..yumurtlama zamanlarımdan beri göğüslerim acıyordu hatta buradaki
arkadaşlar yumurtluyorsun diye yorumlamışlardı..ve adet gecikmesinden sonra daha çok acımaya başladı..halada acıyo :)
duygummm evet ben gittim hemde snowboard'a....üstelik o zamanlar gebeymişimde haberim yokmuş
Ben İstanbul'da dayımlara gitmiştik eşimle dayımda viaportta götürmüştü gerçekten feci bişey içinde gibi oluyorsun hem çok gülmüş hem de çığlıklar atmıştım burada da var hem alışveriş merkezlerinde hem de dışarıda ama daha gitmedim burada yalnız çok eğlenceli.
hoşbulduk cnlarımm aslnda vardır Almanya'da 5D cinema die gecıo 8D li olanı da var kısa filmler var içinde koltuklar oynuo ama fena oynuo roller coastera bnmiş gibi olduk inan eşim ble tırstı valla bi de o akıllı çantasını da düşmesin die bi eliyle tutmuş bi eliyle tutunmuş ben bıraktım diger koltuga valla ii düşmedi cantamresmen kotuklar deli gibi oynuo neyse bi dahaki gidişimizde daha temkinli oluruz valla çocuklar gibi eglendim kızlar yaa çıkınca bir gülme krizi tuttu ki sormayın
Aysunum senn gittiğin film nasl bir filmdi? demek ki tek çıgıran ben deglmşm
aa sende mi gittin utkumm ay Allah korumuş bebişi vallasnowboard nasl cnm heyecanlı mı o da çok haftya ona girelm barii
hoşbulduk cnlarımm aslnda vardır Almanya'da 5D cinema die gecıo 8D li olanı da var kısa filmler var içinde koltuklar oynuo ama fena oynuo roller coastera bnmiş gibi olduk inan eşim ble tırstı valla bi de o akıllı çantasını da düşmesin die bi eliyle tutmuş bi eliyle tutunmuş ben bıraktım diger koltuga valla ii düşmedi cantamresmen kotuklar deli gibi oynuo neyse bi dahaki gidişimizde daha temkinli oluruz valla çocuklar gibi eglendim kızlar yaa çıkınca bir gülme krizi tuttu ki sormayın
Aysunum senn gittiğin film nasl bir filmdi? demek ki tek çıgıran ben deglmşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?