Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim cok üzüldümm
herzaman rabbim hayirlisini versin
arkadasina da allah sabirlar versin

valla ben anlayamadıgm için çok farklı bi kadın o anlattgn kadarıyla aklı esti deveyi kesti sanrm ...o yuzden bekleyp görelm bakalm ildam kapyı çalarak normal bi şeklde gelsin ya da norml bi şeklde telefon etsin inşş

işte yoluzunum bu hikaye üzerine daha ne denilebilir ki Allahım sana sığınıyoruz sen herşeyin HAYIRLISINI nasip et AMİNNN....

Yok o gün sen haklıydın
maalesef farklı varlıklarız erkeklerle
aynı şeyleri hissedemiyoruz
ama iyi idare ettin durumu
yalnız bir daha sabaha kadar ağlama döveriz biz onu

Yok o gün sen haklıydın
maalesef farklı varlıklarız erkeklerle
aynı şeyleri hissedemiyoruz
ama iyi idare ettin durumu
yalnız bir daha sabaha kadar ağlama döveriz biz onu

evet canimm onlar cok farkli düsünüyorlar gercekten
hahaha saol canim benimmmmm
yuvayi disi kus yapar diye bosuna dememisler demekki bir bildikleri var söyleyenlerin
yok bir daha böyle olursa aglamiycam yipratmiycamda söz verdim kendime bunda da vardir bir hayir deyip sakin davranmaya caliscam insallah

pazartesi canım büyük gün
hadi bakalım müjdeli haberler verirsin umarım bizeee

hayatta aramaz adım gibi biliyorum
onun yaptığı gider bizim anca hoşumuza giderrrrr

Atar atar bi hafta da 700 gram farkettm ben bu haftaki hedefm 1kg

süpersin canım..zaten en ideali haftada 1 kg..ki senin çok az kalmış
sabah kalkar kalkmaz 2 büyük bardak ılık su içicem artık duygum..
akşam 6 dan sonrada 1 porsiyon meyve dışında bişey yemicem..

leslieyi de düznli yaparsak sonuç güzel olucak inşallah

evet ya ben de onu düşündüm o nasıl adım atıyor:44::44:

canım tickerfactory sitesinden kilo çizelgesi var..yeni kilonu girince adım atmış oluyo..

bende tam bilmiyorum onu da tickeri yeniden yaparım sanrım bende

hadi hayırlı olsun baskullerimizz ne marka aldın cnm ? biz premier aldık çok şık mor renk dogru da tartıo üstüste çıktım aynı tarttı...

basküladaşım benm

canım ben sinbo aldım gri renkte ...şimdilik benmkide dogru tartıyo ilerde ne olur bilemem

tekrar ticker yapıosn cnm her klo verdgnde aslnda varmş aynı ticker uzernde degşklk yapma ama ben bulamadım o yuzden her hafta başka ticker yapcm degşk degşk

Bu tickerın çok şeker
ne güzel her hafta farklı tickerını görcez
bize defile yapcan sen

leslie de çok uzun beyaw yap yap sıkılıo insan alcaktım aslnda plates cdisi ebru şallınn ...bugun filme grdk yemek yedk kocişnn bütceyi çok zorlamayım dedm bi atlı klo vereym cnm sıkılaşaym die haftada en az iki gun plates de yapcm ben ebru şallıyla artık tvde yok cdsini alcm ...verrsn aysunm sen de ii klo vercksn gör bakk haftaya cuma hülya sen ben bakalm km daha çok klo verck hobaa azcık rekabet yaratayım

Son düzenleme:
eşim maç izliyo
o yüzden bu saate kadar kalabildim
bitmek üzere çıkarım birazdan....

şimdiden hepinize iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrr

sizi seviyorum dert ortaklarım kaderdaşlarım
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…