aynen ole duygucum ole bı laf ettıkı ben kendıme geldım resmen ben senı sevdıgım ıcın senden bı parcam olsun ıstıyorum ama ben o parcayla senı butun ıstıyorum dedı sen bole kendını parcaladıkca ne kıymetı kaldı ben sevdıgımı kaybedıyorum dedı canım hıc kıyamadım
valla duygum benım bı arkadas tup bebek yaptırdı ısrarla normal yolla olmuyodu 3üz tuttu 3 cok dedıler 2sını karnında dondurdular 1tane kaldı oda 6.5aylık olu dogdu hemen ıkı ay sonra gene yaptırdı tutmadı ama ole seyler dıyodukı sımdı aklıma gelıyo olucak olmalı o bızım askımızın tek eksıgı o gelınce tam olucaz eksıgımız kalmıcak falan sonra 3.tup tek tfansfer oda tuttu hersey yolundaydı 9.aya gırmıstı cok mutluydum onun adına işte şimdi tamam olucaz dıyodu ama malesef doguma 15 gun kala eşi kalp krızı gecırdı ve vefat ettı kcok uzuldum kahroldu ve sunu soledı ben nıye bukadar ısrar ettım rabbıme sıgınmadım hayırlısını ıstemedım meger kaderımde hıc bu tam aıle tablosu yomuş demıstı cok zor oyuzden rabbım hayırlı bı sekılde versın hepımıze saglıkla sıhhatle inş..:26:
yok canım biz hiç görüşmüyoruzz zaten
duyarsa milletten duymuş olacaklr
özellikle arayıp söyleyecek kimse yok yanii
ama duyduktan sonra ne yaparlar aralar mı tebrik için bu onların insanlığını gösterecek işte!
nazlı seniiii
canim bence de dayan az kaldiysa sabret
yok canım biz hiç görüşmüyoruzz zaten
duyarsa milletten duymuş olacaklr
özellikle arayıp söyleyecek kimse yok yanii
ama duyduktan sonra ne yaparlar aralar mı tebrik için bu onların insanlığını gösterecek işte!
nazlı seniiii
pazartesi canım büyük gün
aynen ole duygucum ole bı laf ettıkı ben kendıme geldım resmen ben senı sevdıgım ıcın senden bı parcam olsun ıstıyorum ama ben o parcayla senı butun ıstıyorum dedı sen bole kendını parcaladıkca ne kıymetı kaldı ben sevdıgımı kaybedıyorum dedı canım hıc kıyamadım
valla duygum benım bı arkadas tup bebek yaptırdı ısrarla normal yolla olmuyodu 3üz tuttu 3 cok dedıler 2sını karnında dondurdular 1tane kaldı oda 6.5aylık olu dogdu hemen ıkı ay sonra gene yaptırdı tutmadı ama ole seyler dıyodukı sımdı aklıma gelıyo olucak olmalı o bızım askımızın tek eksıgı o gelınce tam olucaz eksıgımız kalmıcak falan sonra 3.tup tek tfansfer oda tuttu hersey yolundaydı 9.aya gırmıstı cok mutluydum onun adına işte şimdi tamam olucaz dıyodu ama malesef doguma 15 gun kala eşi kalp krızı gecırdı ve vefat ettı kcok uzuldum kahroldu ve sunu soledı ben nıye bukadar ısrar ettım rabbıme sıgınmadım hayırlısını ıstemedım meger kaderımde hıc bu tam aıle tablosu yomuş demıstı cok zor oyuzden rabbım hayırlı bı sekılde versın hepımıze saglıkla sıhhatle inş..:26:
haklisin canimmm cok dogru söylüyorsun aslinda
ben sadece bebek hasretiyle yanip tutusuyorum kizdigim nokta suydu halvet olup olmamasi degil
benim ne kadar istedigimi biliyor ve bunu önemsemedigi icin kizdim sadece canim
amin canimmm benim cümlemizin insallahhh
bende diyet yapıyorum ama bu tickerdeki kız hep 72 de duruyo artık bi adım atsa iyi olacak
bende diyet yapıyorum ama bu tickerdeki kız hep 72 de duruyo artık bi adım atsa iyi olacak
Yok o gün sen haklıydın
maalesef farklı varlıklarız erkeklerle
aynı şeyleri hissedemiyoruz
ama iyi idare ettin durumu
yalnız bir daha sabaha kadar ağlama döveriz biz onu
hadi bakalım müjdeli haberler verirsin umarım bizeeepazartesi canım büyük gün
valla ben anlayamadıgm için çok farklı bi kadın o anlattgn kadarıyla aklı esti deveyi kesti sanrm ...o yuzden bekleyp görelm bakalm ildam kapyı çalarak normal bi şeklde gelsin ya da norml bi şeklde telefon etsin inşş
evet ya ben de onu düşündüm o nasıl adım atıyor:44::44:
Atar atarbi hafta da 700 gram farkettm ben bu haftaki hedefm 1kg
hadi bakalım müjdeli haberler verirsin umarım bizeee
hayatta aramaz adım gibi biliyorum
onun yaptığı gider bizim anca hoşumuza giderrrrr
evet ya ben de onu düşündüm o nasıl adım atıyor:44::44:
hadi hayırlı olsun baskullerimizz ne marka aldın cnm ? biz premier aldık çok şık mor renk dogru da tartıo üstüste çıktım aynı tarttı...
tekrar ticker yapıosn cnm her klo verdgnde aslnda varmş aynı ticker uzernde degşklk yapma ama ben bulamadım o yuzden her hafta başka ticker yapcm degşk degşk
süpersin canım..zaten en ideali haftada 1 kg..ki senin çok az kalmış
sabah kalkar kalkmaz 2 büyük bardak ılık su içicem artık duygum..
akşam 6 dan sonrada 1 porsiyon meyve dışında bişey yemicem..
leslieyi de düznli yaparsak sonuç güzel olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?