tebrik ederim canım.. Artık alırsın hemen ehliyetini. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan İnşallah..
hayırlı olsun canımm...
bende yeni aldım sayılır ehliyetimi..
çok zevkli vede heyecanlı değil mi
teşekkür ederrim arkadaşlar
günaydın kızlar megim karşılaşamadık bu hafta hiç
ildaaaaaa kocama dün akşam dedimki bazalı yatağımız olsaydı kaldırıverirdiknasılsın cnm?
hilalcim bende tebrik edeyim kuzum,ehliyetini mi aldın ben kaçırdım sanırım
ben arada uğruyorum topiğe,genellikle okuyup çıkıyorum çünkü kkde iş var hem de eşim yazmamı istemedi gerçi ama spermiyogram yapıldı ve hızda bir sorun çıktı bizim,buna da canım sıkkın..
ileri hızlı %5
hareketlilerin tamamı da %40
sanırım keçi boynuzu olayına başlıycaz biz de..
ildacanım naber kuzucanım bazacanım
teşekkür ederrim arkadaşlar
günaydın kızlar megim karşılaşamadık bu hafta hiç
ildaaaaaa kocama dün akşam dedimki bazalı yatağımız olsaydı kaldırıverirdiknasılsın cnm?
hilalcim bende tebrik edeyim kuzum,ehliyetini mi aldın ben kaçırdım sanırım
ben arada uğruyodum topiğe,genellikle okuyup çıkıyorum çünkü kkde iş var hem de eşim yazmamı istemedi gerçi ama spermiyogram yapıldı ve hızda bir sorun çıktı bizim,buna da canım sıkkın..
ileri hızlı %5
hareketlilerin tamamı da %40
sanırım keçi boynuzu olayına başlıycaz biz de..
evt cnm dün direksiyon sınavım vardı akşam kursu arayıp ögrendim geçmişim alcam artık inş.bende de annemle ablam var 12gün fln oldu bi grip hemen çıktım bütün hafta bugün gidiyorlar ama hala uyuyorlar eşimde işe gitti pazar pazar bende burayı çok özledim
bizde yaptırdık spermiyogram hareket sanırım %40 olmalı bizdede E cnm bide eşim hep keçiboynuzu pekmezi yer ama tabiii kafasına göre düzenli değil,ileri hızı bilmiyorum testi bulmam lazım ama bizim doktor sayıya baktı problem yok denemeye devam daha durun bakalım stres yapmayın dxedi
kahvaltı hazırlıyorum beeeebbeeemmm
anam bazada değil olay bendee belimden yukarısını yataktan sarkıtıyordum
gerisi yukarda havada kalıyoduiuiyim canım hamd olsun sen nasılsın
meg sakın üzülme
bikere şunu belirtiyim mesela bugün yaptırsa eşin tekrar farklı çıkar sonuçlar yani hep ayı olmuyo
heleki sterss yaptıysa örnek veririken
bizimde :6 idi ileri hızlı
hareketlerin toplamı :30 du
ama kürlerle ileri hareketli :50 oldu diğerleride o civarda
tüm kürleri dne bitanemmm gelecek bebişinnn bizde burada aklımızı kaçırıcaz sevinçtennnn
kahvaltı hazırlıyorum beeeebbeeemmm
anam bazada değil olay bendee belimden yukarısını yataktan sarkıtıyordum
gerisi yukarda havada kalıyoduiuiyim canım hamd olsun sen nasılsın
meg sakın üzülme
bikere şunu belirtiyim mesela bugün yaptırsa eşin tekrar farklı çıkar sonuçlar yani hep ayı olmuyo
heleki sterss yaptıysa örnek veririken
bizimde :6 idi ileri hızlı
hareketlerin toplamı :30 du
ama kürlerle ileri hareketli :50 oldu diğerleride o civarda
tüm kürleri dne bitanemmm gelecek bebişinnn bizde burada aklımızı kaçırıcaz sevinçtennnn
canım tabiki önemli ama kimlerin nasıl çıkıyor sonuçlarıda gene kalıyorlar sen sorun gibi düşünme canım çaktırmadan başla kürlere
kür zor gelirse pekmeze başla ama düzenli tabi,bide sigara ilaç stres o günkü şeyi hepsi etkilermiş bize öyle dedi doktor
üzüldüm tabii..
ama farkındayım olacak olduktan sonra olur elbette..
fakat biz işi çok şansa bırakmamalıyız artık..
kür yapmalı..
keçi boynuzu pekmezi zaten içiyodu..
ne yapsam başka acaba? ama keçi boynuzlarını kırıp kaynatmak suyunu içirmek bana zor geliyor..
daha pratik bişey bulmam lazım..
yerim senin anlatışını yavvvvbu ileri hızlı meselesi nasıl önemli değil hilal ya,hani videolarını eklemiştik,en hızlıları koşup yumurtaya ulaşabiliyo ve 1 tanesi çatlatıp içeri girebiliyo yumurtanın..
bizimkiler tembel,kendi kendilerine dönüp duruyolar yumurtaya koşmak yerine demek..
töbeeeee :26:
ilda artık mecburen amudta beklicem bende sanırım bu durumda..
sen bana ilaç,kür ne varsa kullanışlarıyla beraber yazsan canım ya,hem ziyaretçiler de okuyup faydalanır..
benimde yatağım böyle hani eski kral yatakları olur ya öyle cibinlikli fln bende onun tahtasına ayağımı kaldırdım ama 10-15dk anca dayanıyorum sonra kalkıyorum hemen fırtlıyo sankim
üzüldüm tabii..
ama farkındayım olacak olduktan sonra olur elbette..
fakat biz işi çok şansa bırakmamalıyız artık..
kür yapmalı..
keçi boynuzu pekmezi zaten içiyodu..
ne yapsam başka acaba? ama keçi boynuzlarını kırıp kaynatmak suyunu içirmek bana zor geliyor..
daha pratik bişey bulmam lazım..
canım benim şimdi çıkmam lazım annemler kalktı gelicem gene moralini bozmaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen bizim megimizsin moral herşeyden önemli hep sen dersin
yerim senin anlatışını yavvvvhızlanacak onlarrrr sen hiç merak etme
ellerinede kroki çizicez vericez sonra gelsin bebişşş
canım gnc den multi vitamin aldı(hergün değil ama )
2 ay e vitamini içti hergün
keçiboynuzu pekmezini içti hergün sabah akşam (aktardan aldım novalis marka,çok yoğun kıvamda )
bende son 2 ay içmeye başlamıştım
3.5 aydır ilk 1 hafta sabah akşam sonrasında her gece keçiboynuzu kürü(keçiboynuzunu kırdığında bal çıkacak canım içinden taze olacak )makasla küçük küçük kesmek çok ii oluyo bu arada..
her gün 2 tane zeytinyağında beklemiş incir canım (son 1 ay ben de yedim )
bizim yaptıklarımız bunlar canım ama bi gün bile aksatmadık
hatta kahvaltı yapmıyordu benimki artık bunlarda yeteri kadar kalori var diye
inşallah faydam olurrr
ama eşim sigara alkol kullanmaz bende ilk defa bu ay günde 1 tane içiştim !
bende bu da işe yaradı !ve şimdi aklıma bile gelmiyo
kızdım bak megg yemek yaparken yanında yapıyordum ben kürü
4 dk kaynıyo zaten sonra 20 dk dinlenmeye bu mu zor
kesme işinide makasla yapıyordum
valla bebek fizanda deseler gidecek tipleriz bizler yapma canım sakın üşüngeçlik
bence bu kür bi mucize!bence hemen başla canım benimm
canım Hilalcim görüşürüz
maşallah sana ve azmine ildacanım ya süpersin
azminin sonucunu aldın bak ve dualarının elbette..
ne mutlu sana ve eşine..
zeytinyağındaki inciri ve keçi boynuzu pekmezi ok..
keçi boynuzu tozu aliimde sütle yada suyla yada balla karıştırıp hergün onu yedireyim diyorum..
keçi boynuzlarını kaynatmak BANA zor geliyo inan..
E vit alayım başka vitamin?
kızamasana kızım ya parmak kadan çuçuğa hıhhhhh
dur bu ay tozunu yapiim,olmazsa kendisini kaynatırım tamam
Gunaydinnn moralim bozuk aglayip duruyorum bebegimi hic hissetmiyorum bide hep ayni yerde duruyo aksamdan beri cok kotuyum ben ya
Gunaydinnn moralim bozuk aglayip duruyorum bebegimi hic hissetmiyorum bide hep ayni yerde duruyo aksamdan beri cok kotuyum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?