canım tickerfactory sitesinden kilo çizelgesi var..yeni kilonu girince adım atmış oluyo..
bende tam bilmiyorum onu da tickeri yeniden yaparım sanrım bende
Bu tickerın çok şeker
ne güzel her hafta farklı tickerını görcez
bize defile yapcan sen
eşim maç izliyo
o yüzden bu saate kadar kalabildim
bitmek üzere çıkarım birazdan....
şimdiden hepinize iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrr
sizi seviyorum dert ortaklarım kaderdaşlarım:13:
leslie de çok uzun beyawyap yap sıkılıo insan alcaktım aslnda plates cdisi ebru şallınn ...bugun filme grdk yemek yedk kocişnn bütceyi çok zorlamayım dedm bi atlı klo vereym cnm sıkılaşaym die haftada en az iki gun plates de yapcm ben ebru şallıyla artık tvde yok cdsini alcm ...verrsn aysunm sen de ii klo vercksn gör bakk haftaya cuma hülya sen ben bakalm km daha çok klo verck hobaa azcık rekabet yaratayım
basküladaşım benm
canım ben sinbo aldım gri renkte ...şimdilik benmkide dogru tartıyo ilerde ne olur bilemem
leslie de çok uzun beyawyap yap sıkılıo insan alcaktım aslnda plates cdisi ebru şallınn ...bugun filme grdk yemek yedk kocişnn bütceyi çok zorlamayım dedm bi atlı klo vereym cnm sıkılaşaym die haftada en az iki gun plates de yapcm ben ebru şallıyla artık tvde yok cdsini alcm ...verrsn aysunm sen de ii klo vercksn gör bakk haftaya cuma hülya sen ben bakalm km daha çok klo verck hobaa azcık rekabet yaratayım
sen onu bırak iki gunde bi degştrmzsm iiu hafta ikinci bu ama evt haftada bi ticker yapma hakkın var duygu o da klo verrsennn ona göre tmm mı
kızlar uyku zamanı öptüm hepinizziiiiii
duygum ben şallının cd lerini indirmiştim netten...
ama sana bişey diyeyim mi..cd sini alma
ebru şallının sitesi var...ordaa hani tv8 de program yapıyodu ordki videoları var gün gün..
ordan yapıyodum ben cd si sıkıyo hep aynı...topum minderim hep duruyo
Ama 700 de bir tickerı hak ediyor doğrusu
offf bak bu da heyecanlı oldu
senin kilonu takip etcez her hafta
ayy senn de mi var topun mindernbenm topla lastk varr laptoptan zor olmuo mu yapmak leslieyi kanepenn üst kısımna yaslıorm ve göruorm ii de oluo ...aslnda dogru ya aysunm netten de yapılablr bi deniyim bakalm
cnlarmm ben çıkayım uyuyayım roller coaster fena çarptı bugun beniiii geceler cnlarmmm tatlı huzurlu ruyalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?