Kendime gelim diye kahve ictim once yer degistirmis icince cikolatayi yiyincede tekmeledi galiba kahveyide seviyo :)
Gamze sevindim bebeğinin oynamasına. Evet çok yeni daha hareketleri arada oynamaması normal hem uyuyorda olabilir çikolata yemek iyi fikir ama oynasın diye kahve içme canım çok. İlerleyince büyüyünce de bu kadar sık olmayacak çünkü yeri daralacak korkma yanii.
ohh ne güzel kıpır kıpırKizlarrrrrr benim velet tekmeliyo beniii cikolata ise yaradi valla cisimide yapmadim
ildaaaaaa sana dicem dicem unutuyodum hep sicak suyla banyo etme isini kes tamam mi ilik suyla yikan artik
bakalım canımYe kuzum ye sen miden bulandigindada yiyecen garanti bende oyleydim kusarken acliktan midem aciyodu wcden ciktim mi mutfaga kosuyodum :)
günaydın kızlarr bu saate kadan uyumuşum
çok işim va evde kahvaltımı yapıp girişcem bakalım...
kırmızılarım bugün gitti...
ildam o yazdıklarının hepsini bende yapıyorumm...3 ay keçiboynuzunu sabah aşkam kaynattım içti 2 ayda sadece geceleri içti
şimdi tekrar gece gündüz yapıyorum.5 ayı geçti yani keçi içeli..vitamin içiyo z.yağlı incir yiyo ..fındık fıstık...
inşallah sonuçlarımız çok güzel çıkacak bizimdee
meg kuzum aslında hiç zor değil toplamda 5 dk da oluyo kür...ama çok zoruna giderse tozunu al kuzum oda süper etkiliymiş
canımmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm...
arada çikolata ye sen ozaman seviyo demek
Allah korusun seni bebeğini gamzem inşallah hiçç bişey olmayacak
kocaya küstüm
ne oldu canımmm hayırdır hani tost yapıyormuş falan kocacım kocacım diyordun alıngan gebişimmm..
ohh süpersin cnm benm dvm dvm vercz klolarıı cuma gunu o hafta km en çok klo verck onu seccz hadi bakalmmmbenı unutmayın bende dıyetteyım 10gunde 1kg 100gr gıttı ben dıyetısyene gıttıgım için orda tartılıyorum carsamba bakalım bu on gunde ne gıtmıs bugun tartıldım evde dayanamadım sankı 1.5gıtmıs ama bakıcaz artık
tozunu al megim var aktarlarda ben de kürünü yapıom ama belli bi zamandan sonra zor gelıo kürler ugraşmak hakikaten :26:üzüldüm tabii..
ama farkındayım olacak olduktan sonra olur elbette..
fakat biz işi çok şansa bırakmamalıyız artık..
kür yapmalı..
keçi boynuzu pekmezi zaten içiyodu..
ne yapsam başka acaba? ama keçi boynuzlarını kırıp kaynatmak suyunu içirmek bana zor geliyor..
daha pratik bişey bulmam lazım..
çok benzıo bizm yaptıklarımıza ildam inşş biz de karslıgını alrz test sonuçlarımız ii çıkar inşşşşşşşyerim senin anlatışını yavvvvhızlanacak onlarrrr sen hiç merak etme
ellerinede kroki çizicez vericez sonra gelsin bebişşş
canım gnc den multi vitamin aldı(hergün değil ama )
2 ay e vitamini içti hergün
keçiboynuzu pekmezini içti hergün sabah akşam (aktardan aldım novalis marka,çok yoğun kıvamda )
bende son 2 ay içmeye başlamıştım
3.5 aydır ilk 1 hafta sabah akşam sonrasında her gece keçiboynuzu kürü(keçiboynuzunu kırdığında bal çıkacak canım içinden taze olacak )makasla küçük küçük kesmek çok ii oluyo bu arada..
her gün 2 tane zeytinyağında beklemiş incir canım (son 1 ay ben de yedim )
bizim yaptıklarımız bunlar canım ama bi gün bile aksatmadık
hatta kahvaltı yapmıyordu benimki artık bunlarda yeteri kadar kalori var diye
inşallah faydam olurrr
ama eşim sigara alkol kullanmaz bende ilk defa bu ay günde 1 tane içiştim !
bende bu da işe yaradı !ve şimdi aklıma bile gelmiyo
bi de larginine al megim solgarın bi de coraspin coraspini arada verıorm ben eşime ama evicap ile larginine 'i çok duzenli içti şimdi arginmx icıo die onları kestk yalnz...duzelck megim eşleriminiz degerleri elimizden ne gelıosa yapıcaz ve ilda gibi zafere ulaşczzcanım Hilalcim görüşürüz
maşallah sana ve azmine ildacanım ya süpersin
azminin sonucunu aldın bak ve dualarının elbette..
ne mutlu sana ve eşine..
zeytinyağındaki inciri ve keçi boynuzu pekmezi ok..
keçi boynuzu tozu aliimde sütle yada suyla yada balla karıştırıp hergün onu yedireyim diyorum..
keçi boynuzlarını kaynatmak BANA zor geliyo inan..
E vit alayım başka vitamin?
kuzenim nişan atmış bana kalmaya geleceklermiş annesiye ilk defa gelecekler
abnnemde bende gelirim dedi çok sevindim haberi alınca
neymiş efendim zamansızmışşşş
bilmesinlermişş ok dedim bilemsinler annem yapar her şeyi zaten
oradan çıktı tartıştık
tepemde şimdi
canım bilmesinler ne var tartışacak ama sonuçta kuzenin yani neden bilmesin ki yani senin hiç kalkmaman falan dikkat çeker sonuçta yanii. Ama eşinde senin için iyiliğin için, sen düşündüğünden yorulacaksın diye ve nazar değer korkusuyla demiştir canım kızma kocişine.
Merhabalar.. iyi pazarlar herkese..geçen günlerde bir soru sormuştum ama cevap veren olmadı.arada kaynadı herhalde. son bir defa şansımı deneyeyim dedim başka bir soruyla.
Ovulasyon dönemindeyim. dün biraz sancım oldu.bugün de göğüslerde acıma var. ve bu sabah ateşim 0.2 derece düştü.36,5 ten 36.3 e. tabi yarın ve sonraki ateşler önemli ama. sizce yumurtlama olmuşmudur? yoksa öncesi belirtiler mi bunlar. bir de eşimin sperm sayısı çok az. dün gece ilişki oldu bu akşam yapmazsak yarın yapsak daha iyi olur değil mi?? Karışık olmamıştır umarım.... cvplarınızıı bekliyoruumm...
Merhabalar.. iyi pazarlar herkese..geçen günlerde bir soru sormuştum ama cevap veren olmadı.arada kaynadı herhalde. son bir defa şansımı deneyeyim dedim başka bir soruyla.
Ovulasyon dönemindeyim. dün biraz sancım oldu.bugün de göğüslerde acıma var. ve bu sabah ateşim 0.2 derece düştü.36,5 ten 36.3 e. tabi yarın ve sonraki ateşler önemli ama. sizce yumurtlama olmuşmudur? yoksa öncesi belirtiler mi bunlar. bir de eşimin sperm sayısı çok az. dün gece ilişki oldu bu akşam yapmazsak yarın yapsak daha iyi olur değil mi?? Karışık olmamıştır umarım.... cvplarınızıı bekliyoruumm...
Kızlar daha birgün gaçti batımın üzerinden ve benim midem çok bulanıyor yemek yiyomuyorum:26:
Bugünde kırmızılar gelmezse 2 gün gecikmede kan testinde belli olur mu ki???
Canım doktorlar adetin başlangıç tarihinden itibaren 12. 14. 16. günleri ilişkiye girmeyi öneriyor... yani iki gün arayla daha etkili oluyormuş... ben daha 3 aylık ewliyim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur birazda olsa
merhaba canım önceki sorunu gören olmamıştır yoksa cvp verilirdi...sen sorun oldukça yinele mutlaka gören arkadaşlarım cvp verecektir
seni hatırlıyorum eşinde sperm sayı hız vs problem vardı değilmi..rlere başlayacaktın inş..iyi gidiyordur bırakma sakın kürlerini...
soruna gelince ateşin düştü ise yumurtan çatlamamış henüz...ama kasık ağrın vede göğüslerde hassasiyet varsa..bugün yarın çatlayacak mutlaka...
eğer yarın sabah halvet yapabilirseniz çok iyi olur....yok sabah halveti olmuyorsa bugün geceyi kaçırma mutlaka halvet olsun...
ovulasyon döneminde 2-3 gün üst üste ilişki iyi cnm..sperm sayınızda problem olsa bile ben 2-3 gün üst üste halvet olsun derim
Evet öyle diyorlar .teşekkürler cvbın için. benim adetin başlangıcında da 2 gün kahverengi geldi.o günden mi saysam kırmızıdan mı saysam. karıştı bu ay iyice. kahveden başladım ben de:) 14. günde ateş düştü. bakalım birde yarın deneriz. sayı düşük olduğu için umudum pek yk. ama Allahtan ümit kesilmez deyip takip ediyoruz işte. 5. ve 6. ayım benmde denemede.. 3 yıllık evliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?