Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kendime gelim diye kahve ictim once yer degistirmis icince cikolatayi yiyincede tekmeledi galiba kahveyide seviyo :)

oh çok sevindim gamzecim ya..
nazarlardan korusun bebeğimizi güzel Allahım..

kızlar ben gittim şimdi,görüşürüz, sizi seviyorum

Yok kahveyi oynasin diye icmedim sakinlesmek kafami toplamak icin icmistim ilerleyince daha sik hissetcem sanirim ama cok korktum oyle boyle degil yani dunyalar benim oldu sanki yer degistirince galiba anne oldum ben olamam diye korkuyodum ama oldum sanirim

Kizlarrrrrr benim velet tekmeliyo beniii cikolata ise yaradi valla cisimide yapmadim

ildaaaaaa sana dicem dicem unutuyodum hep sicak suyla banyo etme isini kes tamam mi ilik suyla yikan artik
ohh ne güzel kıpır kıpır ok canım sıcak banyo yok
ama benim annem bize hamileyken hamamdan çıkmamış

Ye kuzum ye sen miden bulandigindada yiyecen garanti bende oyleydim kusarken acliktan midem aciyodu wcden ciktim mi mutfaga kosuyodum :)
bakalım canım şikayet yok ama hiç olmıcakta Allahın izniyle söz verdim Allahıma

kürler çok ii bişi canım devam et sen gelecek Allahın izniyle bebişleerrrr

ne oldu canımmm hayırdır hani tost yapıyormuş falan kocacım kocacım diyordun alıngan gebişimmm..

kuzenim nişan atmış bana kalmaya geleceklermiş annesiye ilk defa gelecekler
abnnemde bende gelirim dedi çok sevindim haberi alınca
neymiş efendim zamansızmışşşş
bilmesinlermişş ok dedim bilemsinler annem yapar her şeyi zaten
oradan çıktı tartıştık
tepemde şimdi

ohh süpersin cnm benm dvm dvm vercz klolarıı cuma gunu o hafta km en çok klo verck onu seccz hadi bakalmmm
tozunu al megim var aktarlarda ben de kürünü yapıom ama belli bi zamandan sonra zor gelıo kürler ugraşmak hakikaten :26:
çok benzıo bizm yaptıklarımıza ildam inşş biz de karslıgını alrz test sonuçlarımız ii çıkar inşşşşşşş
bi de larginine al megim solgarın bi de coraspin coraspini arada verıorm ben eşime ama evicap ile larginine 'i çok duzenli içti şimdi arginmx icıo die onları kestk yalnz...duzelck megim eşleriminiz degerleri elimizden ne gelıosa yapıcaz ve ilda gibi zafere ulaşczz

Son düzenleme:

canım bilmesinler ne var tartışacak ama sonuçta kuzenin yani neden bilmesin ki yani senin hiç kalkmaman falan dikkat çeker sonuçta yanii. Ama eşinde senin için iyiliğin için, sen düşündüğünden yorulacaksın diye ve nazar değer korkusuyla demiştir canım kızma kocişine.

aynen ondan canım çünkü yengem duydu mu güvenemem tüm sülale duyar gibi geliyo bana
belki sadece kuzene söölerim
şimdi aradaılar yarın bendeler annemdeee
çok işim var yavaş yavaş tabii yapıcam koca izin vermiyo zaten
markete gönderiim benimkini öptüm siziiii

Merhabalar.. iyi pazarlar herkese..geçen günlerde bir soru sormuştum ama cevap veren olmadı.arada kaynadı herhalde. son bir defa şansımı deneyeyim dedim başka bir soruyla.
Ovulasyon dönemindeyim. dün biraz sancım oldu.bugün de göğüslerde acıma var. ve bu sabah ateşim 0.2 derece düştü.36,5 ten 36.3 e. tabi yarın ve sonraki ateşler önemli ama. sizce yumurtlama olmuşmudur? yoksa öncesi belirtiler mi bunlar. bir de eşimin sperm sayısı çok az. dün gece ilişki oldu bu akşam yapmazsak yarın yapsak daha iyi olur değil mi?? Karışık olmamıştır umarım.... cvplarınızıı bekliyoruumm...

Canım doktorlar adetin başlangıç tarihinden itibaren 12. 14. 16. günleri ilişkiye girmeyi öneriyor... yani iki gün arayla daha etkili oluyormuş... ben daha 3 aylık ewliyim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur birazda olsa

merhaba canım önceki sorunu gören olmamıştır yoksa cvp verilirdi...sen sorun oldukça yinele mutlaka gören arkadaşlarım cvp verecektir

seni hatırlıyorum eşinde sperm sayı hız vs problem vardı değilmi..rlere başlayacaktın inş..iyi gidiyordur bırakma sakın kürlerini...

soruna gelince ateşin düştü ise yumurtan çatlamamış henüz...ama kasık ağrın vede göğüslerde hassasiyet varsa..bugün yarın çatlayacak mutlaka...

eğer yarın sabah halvet yapabilirseniz çok iyi olur....yok sabah halveti olmuyorsa bugün geceyi kaçırma mutlaka halvet olsun...

ovulasyon döneminde 2-3 gün üst üste ilişki iyi cnm..sperm sayınızda problem olsa bile ben 2-3 gün üst üste halvet olsun derim

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız günlerdir giremedim nete ildaaa hamileymiş daha yeni duydum ben çok sevindim yaaa
canım benim Allah tamamına erdirsin inşlh sağlıcakla çok duygulandım gerçekten
darısı tüm isteyenlerin başına Amin

Kızlar daha birgün gaçti batımın üzerinden ve benim midem çok bulanıyor yemek yiyomuyorum:26:
Bugünde kırmızılar gelmezse 2 gün gecikmede kan testinde belli olur mu ki???

Kızlar daha birgün gaçti batımın üzerinden ve benim midem çok bulanıyor yemek yiyomuyorum:26:
Bugünde kırmızılar gelmezse 2 gün gecikmede kan testinde belli olur mu ki???

olur tabi
ama bence kana gitmeden önce idrar testi yapsan daha iyi değil mi?
gecikme varsa 3 liralık testlerde de çıkıyor zaten

Evet öyle diyorlar .teşekkürler cvbın için. benim adetin başlangıcında da 2 gün kahverengi geldi.o günden mi saysam kırmızıdan mı saysam. karıştı bu ay iyice. kahveden başladım ben de:) 14. günde ateş düştü. bakalım birde yarın deneriz. sayı düşük olduğu için umudum pek yk. ama Allahtan ümit kesilmez deyip takip ediyoruz işte. 5. ve 6. ayım benmde denemede.. 3 yıllık evliyim...

Evet cnm sperm sayımız çok az.doktor direk tüp bebek demişti. bende de polip varmış zati.histeroskopi mi ne demişti doktor. umut yok yani pek. keçiboynuzu suyu.incir bir de arı sütü bal polen yiyor eşim. ateş yükseldiğin de çatlamış oluyordu dimi. sabah okula gidiyoz ya zor olur ikna edebilirsem gece artık çok teşekkürler..

Kahverengiden başla canım erken ilişkiye girmek bişe kaybettirmez ama geç kalmak kaybettirebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…