Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

korkma canııımmm
hep oynamak zorunda değilki bu tatlı gebe seniii
aMa rahatlayacaksan dr git bi canım yok bişey rahat tut içiniii Rabbim korusun sizzziiii

Kiz dr gitmek kendi arabamizla 1 saat tamam oynamazda hep ayni yerde mi durur dun aksam 6dan beri valla cok kotuyum hic bisey istemiyorum bi yer falan degistirse dunyalar benim olcak dokundum mu icim bi tuhaf olurdu oda yok hissetmiyorum hic ya

Kiz dr gitmek kendi arabamizla 1 saat tamam oynamazda hep ayni yerde mi durur dun aksam 6dan beri valla cok kotuyum hic bisey istemiyorum bi yer falan degistirse dunyalar benim olcak dokundum mu icim bi tuhaf olurdu oda yok hissetmiyorum hic ya

gamze,bebeğin oynamaması önemli bir durum..belli bir süre hareket etmemesi yani..
1 saat olsun yol.. ara önce doktoru,gel derse de hemen git kuşum..

bunun değerlendirmesini en iyi sen yaparsın gamze..
kimseyi dinleme..
hemen doktoru ara,evham iyidir..
ama bence ve inşallah herşey yolundadır canım

Ya ben sabahtir agliyorum salak salak niye aramadim sagol megim cok sagol

dr alo de
anlat durumunu sana yol gösterecek zaten
1 saatte çok bişi değil canım inan bana
buradayakında noluyo bi trafik olsun 10 dk yeri 1 saatte gidiyoruz
hadi alo de bizede haber et ok

sende sağol gamzecim

bişey yoktur diye tembellik yapmasına izin verme eşinin..
ayaklandır eğer doktor gel derse..

Aradim dru goreve yeni basladigindan hastanede cebi yokmus dogum hastanesine gidin diyolar sinirim bozuldu doguruyo olsam ne olacak acaba

Aradim dru goreve yeni basladigindan hastanede cebi yokmus dogum hastanesine gidin diyolar sinirim bozuldu doguruyo olsam ne olacak acaba

hemen ayaklandır seninkini ve gidin gamzecim..
bir bakılsın ultrasonla.. su iç ve çiş yapma..
çikolata da ye..
herşey yolunda çıkacak inşallah..

Son düzenleme:

canım hangi hastane olursa olsun git birine doğum hastanesi falan herneyse. Böyle ağlamakla olmaz. Git hemen bakılsın için rahat etsin. Hadi hemen git zaman kaybetme burada randevu almana gerek yok acile git anlat durumu alsınlar baksınlar canım yaa ben olsam dk durmam.

benimde bukadar acıkmam normal mi yavv :111:

normal canım normal vücudun yeni bir varlık taşıyor artık. Hiçbirşey yiyemeyende var ama senin iştahın açık sen kıymetini bil ye canım yememezlik yapma ileriki haftalar mide bulantıları başlarsa yiyemezsin zaten balımm..

112 yi aradim yer degistirmemesi normalmis yeni hareketlendigi icinmis ama tedbir icin git dr dediler ama sagima gelmis aksamdan beri soldaydi simdi cikolata yicem bakalim ne olacak cok mutluyum saga gelmis ve kabak gibi belli disari dogru duruyo

kızlar rüyamda 10 ,15 tane erkek halka şeklinde oturmuşlar başlarında da hoca
günlerden cuma güyaa.dua okuyolar sürekli
bende arkalarındayım
elim yüzümde sürekli ihlas suresini okuyordum defalarca

112 yi aradim yer degistirmemesi normalmis yeni hareketlendigi icinmis ama tedbir icin git dr dediler ama sagima gelmis aksamdan beri soldaydi simdi cikolata yicem bakalim ne olacak cok mutluyum saga gelmis ve kabak gibi belli disari dogru duruyo
ohh negüzel bakk aklında bulunsun ben çaresiz kaldığım anlarda hep 112 yi ararrım ya 155 valla çok yardımcı oluyolar
ye bakalım çikolatanı dönsün dursun

evet canım şimdiden depoluyorum
ama resmen bi delik var midemde sanki ben yiyorum sonra tekrar acıkıyorum

Kizlarrrrrr benim velet tekmeliyo beniii cikolata ise yaradi valla cisimide yapmadim

ildaaaaaa sana dicem dicem unutuyodum hep sicak suyla banyo etme isini kes tamam mi ilik suyla yikan artik

Ye kuzum ye sen miden bulandigindada yiyecen garanti bende oyleydim kusarken acliktan midem aciyodu wcden ciktim mi mutfaga kosuyodum :)

günaydın kızlarr bu saate kadan uyumuşum
çok işim va evde kahvaltımı yapıp girişcem bakalım...
kırmızılarım bugün gitti...

ildam o yazdıklarının hepsini bende yapıyorumm...3 ay keçiboynuzunu sabah aşkam kaynattım içti 2 ayda sadece geceleri içti
şimdi tekrar gece gündüz yapıyorum.5 ayı geçti yani keçi içeli..vitamin içiyo z.yağlı incir yiyo ..fındık fıstık...

inşallah sonuçlarımız çok güzel çıkacak bizimdee

meg kuzum aslında hiç zor değil toplamda 5 dk da oluyo kür...ama çok zoruna giderse tozunu al kuzum oda süper etkiliymiş

canımmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm...
arada çikolata ye sen ozaman seviyo demek
Allah korusun seni bebeğini gamzem inşallah hiçç bişey olmayacak

Kendime gelim diye kahve ictim once yer degistirmis icince cikolatayi yiyincede tekmeledi galiba kahveyide seviyo :)

Gamze sevindim bebeğinin oynamasına. Evet çok yeni daha hareketleri arada oynamaması normal hem uyuyorda olabilir çikolata yemek iyi fikir ama oynasın diye kahve içme canım çok. İlerleyince büyüyünce de bu kadar sık olmayacak çünkü yeri daralacak korkma yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…