korkma canııımmm
hep oynamak zorunda değilki bu tatlı gebe seniii
aMa rahatlayacaksan dr git bi canım yok bişey rahat tut içiniii Rabbim korusun sizzziiii
Kiz dr gitmek kendi arabamizla 1 saat tamam oynamazda hep ayni yerde mi durur dun aksam 6dan beri valla cok kotuyum hic bisey istemiyorum bi yer falan degistirse dunyalar benim olcak dokundum mu icim bi tuhaf olurdu oda yok hissetmiyorum hic ya
bunun değerlendirmesini en iyi sen yaparsın gamze..
kimseyi dinleme..
hemen doktoru ara,evham iyidir..
ama bence ve inşallah herşey yolundadır canım
Ya ben sabahtir agliyorum salak salak niye aramadim sagol megim cok sagol
Kiz dr gitmek kendi arabamizla 1 saat tamam oynamazda hep ayni yerde mi durur dun aksam 6dan beri valla cok kotuyum hic bisey istemiyorum bi yer falan degistirse dunyalar benim olcak dokundum mu icim bi tuhaf olurdu oda yok hissetmiyorum hic ya
sende sağol gamzecim
bişey yoktur diye tembellik yapmasına izin verme eşinin..
ayaklandır eğer doktor gel derse..
Aradim dru goreve yeni basladigindan hastanede cebi yokmus dogum hastanesine gidin diyolar sinirim bozuldu doguruyo olsam ne olacak acaba
Aradim dru goreve yeni basladigindan hastanede cebi yokmus dogum hastanesine gidin diyolar sinirim bozuldu doguruyo olsam ne olacak acaba
benimde bukadar acıkmam normal mi yavv :111:
ohh negüzel bakk112 yi aradim yer degistirmemesi normalmis yeni hareketlendigi icinmis ama tedbir icin git dr dediler ama sagima gelmis aksamdan beri soldaydi simdi cikolata yicem bakalim ne olacak cok mutluyum saga gelmis ve kabak gibi belli disari dogru duruyo
normal canım normal vücudun yeni bir varlık taşıyor artık. Hiçbirşey yiyemeyende var ama senin iştahın açık sen kıymetini bil ye canım yememezlik yapma ileriki haftalar mide bulantıları başlarsa yiyemezsin zaten balımm..
ohh negüzel bakkaklında bulunsun ben çaresiz kaldığım anlarda hep 112 yi ararrım ya 155 valla çok yardımcı oluyolar
ye bakalım çikolatanı dönsün dursun
evet canım şimdiden depoluyorum
ama resmen bi delik var midemde sanki ben yiyorum sonra tekrar acıkıyorum
112 yi aradim yer degistirmemesi normalmis yeni hareketlendigi icinmis ama tedbir icin git dr dediler ama sagima gelmis aksamdan beri soldaydi simdi cikolata yicem bakalim ne olacak cok mutluyum saga gelmis ve kabak gibi belli disari dogru duruyo
günaydın kızlarr bu saate kadan uyumuşum
çok işim va evde kahvaltımı yapıp girişcem bakalım...
kırmızılarım bugün gitti...
ildam o yazdıklarının hepsini bende yapıyorumm...3 ay keçiboynuzunu sabah aşkam kaynattım içti 2 ayda sadece geceleri içti
şimdi tekrar gece gündüz yapıyorum.5 ayı geçti yani keçi içeli..vitamin içiyo z.yağlı incir yiyo ..fındık fıstık...
inşallah sonuçlarımız çok güzel çıkacak bizimdee
meg kuzum aslında hiç zor değil toplamda 5 dk da oluyo kür...ama çok zoruna giderse tozunu al kuzum oda süper etkiliymiş
canımmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm...
arada çikolata ye sen ozaman seviyo demek
Allah korusun seni bebeğini gamzem inşallah hiçç bişey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?