Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hos geldin kuzummm en son borek tarifinden sonra bi daha gormemistim seni kacinci haftadasin ticker yapsana hamile listeside ilk sayfamzda kuzucum
evett canım bayadır giremiyorum bizde 9+2 günlük olduk bebeişimizle 2 kere kontrole gittim kalp atışlarını falanda duyduk şimdi ocağın sonunda gidicezz bakalım ama mide bulantılarım çok varr akşamları kendime gelemyorum evde yemek yiyemiyorum ama başka yerde zorla olsada yiyebiliyorum şimdide bişey sorucam ya benim göğüs uçlarımda nokto nokta benekler var ve çok batıyorlar özellikle uyurken sabaha doğru çok batmalar oluyo normalmi acaba yaa

benim karnım bile büyüdü yaa 2 ayda şişmeye başladı ki normal kilo değil çnkü yemek hiç yemiyorum bebekten şişiyoo sanırım çok şişicemm yaa :2::2::2::2::2:

Merhaba kızlar kimse benim kadar isteyemez herhalde 3 tane topraga verdim bebeklerimi içim acıyo malesef rabbim sizinkilere ömür versin işşallah mutlu olun inanın hamile kalmak kolay devamını getiriceksin tekmelerini duyuyosun hayallere dalıyosun adını bile koyuyosun karnın kocaman şişiyo ve mutsuz son bir sancı sonra ellerim boş dönüyosun hastaneden çopk acı çok evlat acısı rabbim düşmanımın başına bile vermesin çok zor

canımmm allahım yardımcımız olsun hepimizin allah sanada hayırlısıyla bir evlat kucağına sağ salim almayı nasip etsin inş.. zor bir durumdur eminimm çok geçmiş olsun:26::26::26:

benim karnım bile büyüdü yaa 2 ayda şişmeye başladı ki normal kilo değil çnkü yemek hiç yemiyorum bebekten şişiyoo sanırım çok şişicemm yaa :2::2::2::2::2:

Benim karnım şişti ama bebektenmidirki?

Rabbim tekrar yaşatmasın canım, çok zor gerçekten...
3 bebeğin niye yaşamadıki canım?
Yani istersen anlatabilirsin

Allah sabır versin cnm meleğin bu defa geldgnde sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla doğsun inşş cnm

Son düzenleme:

senin nekdarlık oldu canım benm şişiyo bebektendir diye düşünüyorum :2::2::2:
başka yeni hamileler varmı ya ilda hamileymiş sanırım öle gördüm çok sevindim yaa allahım isteyen herkese nasip etsinnn

2,5 aylık canım.
Göbek var bende sanırım fast food yemekten (

canımmm allahım yardımcımız olsun hepimizin allah sanada hayırlısıyla bir evlat kucağına sağ salim almayı nasip etsin inş.. zor bir durumdur eminimm çok geçmiş olsun:26::26::26:

Allah sabır versin cnm meleğin bu defa geldgnde sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla doğsun inşş cnm
SAGOLUN bende rahim agzı açıklıgı var 2 bebegimde bilemedim 3 kızımda ömürümdediktiler kıızm dursaydı 2 aylık olucaktı dikişe ragmen durmadı çapaya yolladılar hiç bir şey çıkmadı ya aşırı stresten dedi doktorum yada dikişi iyi atamadılar ileç igne eksik dediler inanın çok zor kıızmde dikişe ragmen sancım başladı hastaneye gittigimde rahim 2 cm açılmıştı ve suyum patladı bebegin bacagı gelmiş dediler dikişimi amelyatla diktiler uyutarak ama canlı dikişlerimi aldılar kızım orda öle yatıyodu yeşil örtünün üstünde küçükte degildi 5 ayına girmişti hiç bir şley yapamadım agladım durdum dikiş atıldı nasıl olsa dedim hayaller hevesler yaptıklarım ellerimle aldıklarım odasını bile hazırlıyodumki bu kötü gün geldi bebegim gitti sabahlara kadar agladım kocaman karnım bir anda inmişti şimdide 3 doktor buldum riskli gebelik dokytorları ama fiyatları uçmuş durumda 2 oglum bir kıızm vefat etti 11 seneye giricem herşeyim var ama evladım yok bir yanım eksikkkkkkkkkkkkkbir ameliyat dediler oda 10 milyarı buluyo en son çare o sezeryan gibi karnımı kesim içten rahimi dikicekler rahim a,gzım kısa oldugu için ama onuda garantisi yokki kızlar ya kafayı yemek üzereyim inan yerdemiyim göktemiyim belli degil

basiniz saolsunnnn cok üzüldümmm
rabbim bir daha ayni acilari yasatmasinnn size

kuzularım merhaba, kayınvalideme gelmiştikde bakıyım kim var kim yok bakıyım dedimdi.
Bu arada eşim çakşır kökü macunu sipARİŞİ verdi. Onu nasıl kullanıyodu ilda. Gelirse bir sorun kızlar :44:

kuzularım merhaba, kayınvalideme gelmiştikde bakıyım kim var kim yok bakıyım dedimdi.
Bu arada eşim çakşır kökü macunu sipARİŞİ verdi. Onu nasıl kullanıyodu ilda. Gelirse bir sorun kızlar :44:

sabah bi kaşık yıodu galba eşi cnm yne sorarız ildaya ama macunn oyle çok belrgn bi kullanmı yok hergun bi tatlı kaşıgı yesin bence şifa olsun inşşş cnm

geçmiş olsun bornovacım üzüldüm canım ya trafik kazası he
aman iyi ol kuzum
buralara ol artık e mi

tesekkurederım canım talıhsız bır kaza oldu benım için tedavı surecım hala devam edıyor ondan sıteye gıremıyorum yorgun oluyorum inan evı bır gorsen maf oldu kocıs de aynı neysekı bunada sukur saglıgıma en yakın zamanda tamamen kavusucam ins

cok gecmis olsun canimm allahim bri daha böyle birsey yasatmasinn

bu arada benım yenı reglım 28 aralık tı tabı olmayasıca dıyecegım ama ilac kullanıyorum dr kullandıgım ilaclar etkılemez dedı ama ins bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…