evett canım bayadır giremiyorum bizde 9+2 günlük olduk bebeişimizle 2 kere kontrole gittim kalp atışlarını falanda duydukHos geldin kuzummm en son borek tarifinden sonra bi daha gormemistim seni kacinci haftadasin ticker yapsana hamile listeside ilk sayfamzda kuzucum
Hos geldin kuzummm en son borek tarifinden sonra bi daha gormemistim seni kacinci haftadasin ticker yapsana hamile listeside ilk sayfamzda kuzucum
Merhaba kızlar kimse benim kadar isteyemez herhalde 3 tane topraga verdim bebeklerimi içim acıyo malesefrabbim sizinkilere ömür versin işşallah mutlu olun inanın hamile kalmak kolay devamını getiriceksin tekmelerini duyuyosun hayallere dalıyosun adını bile koyuyosun karnın kocaman şişiyo ve mutsuz son bir sancı sonra ellerim boş dönüyosun hastaneden çopk acı çok evlat acısı rabbim düşmanımın başına bile vermesin çok zor
benim karnım bile büyüdü yaa 2 ayda şişmeye başladı ki normal kilo değil çnkü yemek hiç yemiyorum bebekten şişiyoo sanırım çok şişicemm yaa :2::2::2::2::2:
Merhaba kızlar kimse benim kadar isteyemez herhalde 3 tane topraga verdim bebeklerimi içim acıyo malesefrabbim sizinkilere ömür versin işşallah mutlu olun inanın hamile kalmak kolay devamını getiriceksin tekmelerini duyuyosun hayallere dalıyosun adını bile koyuyosun karnın kocaman şişiyo ve mutsuz son bir sancı sonra ellerim boş dönüyosun hastaneden çopk acı çok evlat acısı rabbim düşmanımın başına bile vermesin çok zor
Benim karnım şişti ama bebektenmidirki?
Rabbim tekrar yaşatmasın canım, çok zor gerçekten...
3 bebeğin niye yaşamadıki canım?
Yani istersen anlatabilirsin
senin nekdarlık oldu canım benm şişiyo bebektendir diye düşünüyorum :2::2::2:
başka yeni hamileler varmı ya ilda hamileymiş sanırım öle gördüm çok sevindim yaa allahım isteyen herkese nasip etsinnn
canımmm allahım yardımcımız olsun hepimizin allah sanada hayırlısıyla bir evlat kucağına sağ salim almayı nasip etsin inş.. zor bir durumdur eminimm çok geçmiş olsun:26::26::26:
Benim karnım şişti ama bebektenmidirki?
Rabbim tekrar yaşatmasın canım, çok zor gerçekten...
3 bebeğin niye yaşamadıki canım?
Yani istersen anlatabilirsin
SAGOLUN bende rahim agzı açıklıgı var 2 bebegimde bilemedim 3 kızımda ömürümdeAllah sabır versin cnmmeleğin bu defa geldgnde sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla doğsun inşş cnm
kuzularım merhaba, kayınvalideme gelmiştikde bakıyım kim var kim yok bakıyım dedimdi.
Bu arada eşim çakşır kökü macunu sipARİŞİ verdi. Onu nasıl kullanıyodu ilda. Gelirse bir sorun kızlar :44:
geçmiş olsun bornovacım üzüldüm canım ya trafik kazası he
aman iyi ol kuzum
buralara ol artık e mi
tesekkurederım canım talıhsız bır kaza oldu benım için tedavı surecım hala devam edıyor ondan sıteye gıremıyorum yorgun oluyorum inan evı bır gorsen maf oldu kocıs de aynı neysekı bunada sukur saglıgıma en yakın zamanda tamamen kavusucam ins
bu arada benım yenı reglım 28 aralık tı tabı olmayasıca dıyecegım ama ilac kullanıyorum dr kullandıgım ilaclar etkılemez dedı ama ins bakalım
cok gecmis olsun canimm allahim bri daha böyle birsey yasatmasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?