burda kimse olmuyormu artıkk( :26::26:
tesekkurederım ins yasamam ALLAH dusmanımın basına vermesın
selamun aleykum azracım nasılsın görüşemiyoruz bayadır varmı bi gelişme
belli mi olur canim rabbim ol desin olur
umudunu yitirme canim
ins dıyorum ben bu saatten sonra planladıklarımızın dısında insanın basına oyle seyler gelıyor kı sasırıp kalıyor kısı yanı ben resmen kala kaldım halıme sukur eger ben obur dunyaya gocmedıysem bu bebek gelecek demektır dogurmadan ölmek yok demek bana
geldim canimcimmm dusa falan girdimm anca gelebildim
nasilsin canimmm hamislik nasil gidiyor?
kizlar bnm yeni bat 5 subat.gecen ay bende kist olusmustu dogum kontrol hapi kullandim dun geldi cok sukur kirmizilar kistim umarim yok olmustur adetimin bitiminde kintrole gidicem bide rahim filmim cekildi gecen ay cokk sukur ondada bisi cikmadi
nasıl gitsn canım ya bende duştan yeni çıktı mide bulantılarıyla beraber takılıyorum çok halsizsim çok gazım oluyo midemde hazımsızlık çok oluyo akşamları :26::26:10.haftanın içine girdik bakalım hayırlısı canım senin nasıl gidiyo
hazimsizlik icin limon SIK sodanin icine ic canim icebiliyorsan migdene iyi gelir
bunlar da gecicek insallah rabbim beterinden korusun canimm
benimde nasil olsun evi tasidik yerlestik isde biliyorsun
tatile girmistik bir ara simdi yine is basi yaptim kosturuyorum isde canimm öyle
canım hayırlı olsun bende çalışıyorum zor oluyo ya hamilelikte çnkü insan halsiz kalıyo gerçekten allahım yardım etsin çok şükür ki benm sabah öğlen mide ii akşam eve girince başlıyo sızlanmalarsodayı denemedim içiyim bakıyım ama saten çok afedersin ama geğirmem oluyo akşamları soda daha fena yapmazmı ya
slm kızlarr ...Allah beterinden korusun inşş ama bu sene hastalıklar peşimi bırakmadı şimdi de fena bi öksürük viks sürdüm bogazımı sardım ...ateşim var gibi inş yanılıyorumdur gdp bi bakaym bi var mı ateşim uuzn zamandır ateş ölçmuodm bugne kısmetmşdedgm gibi kızlar ya allah beternden korusun aslnda sıkı da gynrm korurum kendimi ama olcaksa oluo maalesef öksrk için bldgnz bşeyler var mı tutunca fena tutuo cunku :26:
çok geçmiş olsun canım zencefille balı birde çörek otu karışıtıp kaşıkla ye ama metal kaşıkla karıştırmıcaksın tahta kaşıkla yapıcaksın ben domuz gripi olmuştum geçen yıl öle atlattım birde bol bol meyve sıkıp içtim :26::26:
slm kızlarr ...Allah beterinden korusun inşş ama bu sene hastalıklar peşimi bırakmadı şimdi de fena bi öksürük viks sürdüm bogazımı sardım ...ateşim var gibi inş yanılıyorumdur gdp bi bakaym bi var mı ateşim uuzn zamandır ateş ölçmuodm bugne kısmetmşdedgm gibi kızlar ya allah beternden korusun aslnda sıkı da gynrm korurum kendimi ama olcaksa oluo maalesef öksrk için bldgnz bşeyler var mı tutunca fena tutuo cunku :26:
aslm canimm cok gecmis olsunn bitanem
canimm annem biz öksürdük mü hep söyle yapardi
cay bardagina 2-3 yk pekmez koyardi sonra arkasindan biraz su doldururdu ve icine karabiber eklerdi onu karistirp icirirdi
cok sulu olmayacak sekilde ama cok iyi gelirdi tak diye keserdi hemen :26:
bak bu da çok iimş cnm keçiboynuzu pekmezi var amaolur mu ki ?
selam kızlar
nasılsınızz
yine kimse yok şansımdan
aslm canim hosgeldinnn
iyiyiz canim sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?