Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiyim canım
dışardaydık yeni geldik de pc başına oturdum hemen
artık ben de günlük 30 dakika 4 km hızla yürüyorum
yürüdüm geldim işte

süpersin canim ya masallahh doguma kadar böyle devam edersen cok iyi olcak hem dogumun kolay olcak hemde ne güzel fit bir anne olucaksin

süpersin canim ya masallahh doguma kadar böyle devam edersen cok iyi olcak hem dogumun kolay olcak hemde ne güzel fit bir anne olucaksin

2 gün oldu canım daha başlayalı
inşallah devam edebilirim
yürümek sıkıntı değil de canım sıkılıyor yaa
eşimi oturtuyorum karşıma konuş benle diyorum
ama onu da her zaman bulamam ki

zaten birdahaki randevuma kadar sadece 1 kilo almam lazımmış
yoksa doktorum diyetisyene göndercek beni

selam kızlar benim bi sorum olacak adetimin 12.günü sol tarafımda ağrı oldu lavoboya gittiğimde şeffaf uzayan akıntıyla karşılaştım burda sorduğumda çoğu kişi yumurtlama olabilir dedi bugün adetimin 16.günü ve kanamam oldu çok hafif damla damla açık renkte bide ben adet olunca ağrım olur hiç ağrımda yok anlamadım bu nedir bilginiz varmı acaba yardımcı olurmusunuz

canim müzik tak dinle kulagina dedigin gibi adami herzaman nerde bulacan
insallah devam edersin canimmm yürümeye ayy demek öyle mi enem diyetisyene göndercek insallah bir kilodan fazla almazsin canim
ben simdi kacdim kizlar cay demledim esimle icicez beraber hepicenizi öptüm

cnm senn dr abartıo mu bana mı oyle gelıo yaw sen zaten zayıf hamiş kaldın nie bu kadar kasıo ki acaba :44:sana boyle dıosa dr benm neolur blmem valla direk diyetsyene gt gözm görmesn seni dermiş
canim annem üzüm pekmezi ile yapardi ama sen bir dene istersen keciboynuzu pekmezi ile belki oda olur sonucta pekmez pekmezdir degil mi

tmm azracımm yatarken onu da yapııp yatayım da rahat uyku uyuyayım

akıntın yumurtlama akıntısı olmalı
kanama da bazılarında yumurtlama döneminde görülebilir
gebelik oluşmaya başladıysa da bunu anlamak için çok erken henüz
umarım gönlüne göre olur herşey

evet canım haklısın
müzik dinleyim en iyisi ben
aslında sessizliği daha çok seviyorum, okulda çocuk seslerinden sıkılıyorum sanırım
ama tek başına da yürünmüyor yaa
devam etmem sağlığım açısından da iyi olacak
bakalım canım artık

afiyet olsun size
keyfiniz bol olsun

canım merak etme herkesin bünyesi çok farklı
siz çok kilo almazsınız belki
doktor 20. haftaya kadar maksimum 5 kilo sınırı koydu
doğuma girerken de maksimum 14 kilo dedi
aslında ben de çok almak istemiyorum ama fazla sıkıntıya da gelemiyorum

yanii fazla kasıo gibi geldi bana da bence sen
o beş kloyu geçmezsn cnm hadi altı olsn onmli oln senn ve bebişin saglıklı olması illa 14 olmaz 16 olur ki bebek dogar dogmaz onn bi 8 on klosu bi aya varmadan gdıomş emzircen bi de ...vala cnm ben yapablrsem yetmişlere düşmek istiyorum oyle olursa en fazla bu halme geri dönerm dıorm nasip tabii ...bi gelsn hayırlısıyla bebiş de

Son düzenleme:

sağlıklı olsun da canım haklısın önemli değil
kilo dediğin alınır verilir
bence de sen zayıflamaya bak
rahat rahat kilo alabilirsin sonra, ki normal kilolu olarak başlarsan çok da kilo almıyormuşsun

sağlıklı olsun da canım haklısın önemli değil
kilo dediğin alınır verilir
bence de sen zayıflamaya bak
rahat rahat kilo alabilirsin sonra, ki normal kilolu olarak başlarsan çok da kilo almıyormuşsun

oyle cnm ii gdıo çok şükür heveslym de inş ulaşçm hedefme zaten topkte de 7 kişi olduk diyette hepimiz de çok heveslyz hadi inşş guzel guzel zayflarız hep brlkte

saol cnm benmmaslnda çok kötü deglm ama öksürük tutunca kötü oluorm biraz :26:

bilirim canımm gece uyurken gelir en çok ta:26:
eşimde de oldu bi ara çok şiddetli...
kesin biliyosundur ama..
zencefil bal sıcak su karışımı içti günde 3-4 bardak vede geçti şükür.sende iç canım
sıcak su boğazını yumuşatır zencefilde öksürüğünü keser.

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm nasılsın

saol canım ıyıyım
bırazdan yatacagım sıze bakıyım dedım
bu saatlerde yogun olurdu topıgımız ama sımdı kımse yok
bız varız
aysun meg sperm testı yaptırdımı?
gecen ay yapılmamıstıya
meg e hıc rastlamıyorumda aklımda 2 gundur???

selam kızlar. Nasılsınız. Biz de bugün sinemaya gittik biraz alışveriş merkezinde dolaştık sonra kaynanama gidecektik ama uyumuş uyanmamış bende de tenceresi vardı kabı vardı yılbaşı gecesi birşeyler vermişti dün de arkadaşım geldiğinde birşeyler yapmıştım onlardan koydum boş götürmeyeyim diye kapıdan uğradık verdik bugün de kalsa bayatlar çünkü işte eve geldik yarın gidicez oturmaya. Yemek koydum, makineye çamaşır attım. Şimdi eşimin keçiboynuzu kürünü hazırlıcam. Haydi iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzz.

evet cnm artık daha sesiz topik:26:

yaptırdı canım sonuçları iyi..sadece ileri hılıda problemi var %5 keçiboynuzu kürüne başlayacaklar onlarda inşalalh düzelcek..

canım burada yazdı biz de yazıştık. Toplam harekette ve ileri hızlı da sorun çıkmış yaa.. Morali bozuktu. Üroloji doktoruna gösterecekler bakalım kısmet herkes için hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…